Mondok nektek egy jó ötletet... Németh Isti... tudom, hogy igazából ő ki lett kiáltva 1-esnek, aztán 2-esnek... de véleményem szerint a magyar bajnokságban könnyedén el lehet játszani akár két 2-essel is egyszerre, de nevezhetjük az egyiket 3-asnak is... ahogy tetszik... a Soares-Joksimovic-Varnelis trió fizetése meg csak fedezné az ő költségeit is ;) Csábítsátok haza a srácot! Tudom, hogy kicsit elvetemült ötlet, de ettől olyan jó :)))
Szerintem nem annak örömködünk , hogy megvan az 5. légiós , hanem annak ,
hogy talán lesz egy olyan emberünk , akitől pontokat is lehet várni és így talán
emelkedik a dobott pontjaink száma , ezáltal nő annak esélye , hogy megnyerjük az
adott meccset . Mert ugye eddig az volt a gond és a ciki , hogy ugyan kevés pontot
kapunk , de keveset is dobunk ! Így elég éles meccseink voltak még gyengébb
csapatok ellen is .
Szerintem legtöbbünknek nem az számít , hogy légiós , hanem a remény , amit
felcsillant ....
Persze jobb lenne egy ilyen kvalitású magyar , akire hosszú távon is lehetne számí-
tani és akit meg is tudunk fizetni - ahogy az előttem szólók már említették :
Te tudsz ilyet ? Aki még igazolható is ?
Sajnos azt szvsz előre lehet tudni , hogy ez a srác sem marad itt tovább , mint a
szezon vége ....
Azt viszont remélem , hogy addig marad , mert az talán azt jelenti , hogy jól és megbízhatóan teljesít , azaz nem faragtunk be (már megint ) a szerződéssel ...
Ha tényleg jó , akkor esetleg a szolnoki lányokat kellene felkérni , hogy valaki
Az ukrajnai jó teljesítménye után (a szezon legjobb ötösében volt) a korábbi menedzsere ígért fűt-fát, jó csapatot, meg istennyilát. Aztán szépen két szék között a földre huppant. Október környékén, amikor kezdődtek a nagyobb bajnokságok, már nem volt helye. Így visszament a korábbi csapatához, ahol még a legfelsőgg osztályban éveket töltött. Az ő elmondása szerint azért, mert kondiban és játékban akart maradni.
De mindez csak mese, a teljesítménye lesz a meghatározó.
Sporti! A szezon előtt is úgy terveztük, hogy januártól lesz pénzünk egy ötödik légiósra. Konkrét összeg elárulására nem vagyok fölhatalmazva, na meg még nem is szerződtettük le a szezon végéig, szóval a külső sorunkból ő lesz a legdrágább, de ez nem jelent elszállós árat. Tény, ha bejön, akkor hajrá, de annyit egyáltalán nem fog kapni, amennyit Aleksic kap most Pécsett. Ha arányosítai akarnám, olyan Green ára lehet.
A Göcsej-Kupán szerepelt az Atletas Kaunas... ha jól emlékszem 2 évvel ezelőtt... első osztályúak... komoly gondjaik voltak, de tudtak mindent a játékról és tetszetősen játszottak... igaz nagyon fiatal gárda volt, sok-sok tehetséges játékossal... persze ez a szlovéneknél, litvánoknál, stb. nem szokatlan ez, s az sem, hogy nem rakják tele külföldiekkel a csapatot 2-3-al több győzelem miatt :(((
Ez szerintem teljesen mellékes.Most a mi játékosunk?! ,nekünk kell bizonyítania. De remélem most ősszel azért játszott is,nem csak punyult ,mert elég egy medve mozgású a csapatban :=))) + valaki leírná nekem fonetikusan a nevét?? :=))) Nerijus Varnelis
Azt az információt találtam, hogy a Khimik után a litván Alytus Alita (másodosztály, I-es csoport, utolsó előtti helyezett) csapatánál is szerepelt... 200 centijével a csapat harmadik legmagasabb tagja volt... és 27 évével ő volt a második legidősebb... mi az igazság!? :)
Én is kétkedve fogadok minden ilyen nagy ászt - az utóbbi pár évben néhányszor koppanunk kellett. Amikor Endre elmondta az eredményeit, korábbi klubjait, majd az életkorát (27), akkor én is visszakérdeztem, hogy nem lehet hogy tízzel több? Aztán megláttam és kiderült, hogy nem. Elmondása szerint komoly sérülése sem volt még.
Egyébként - ha jól értettem - akkor az előző klubjában az edzővel volt valami gondja, azért jött el (kellett eljönnie?) onnan, majd az őszt némi játszadozással és csapatkereséssel töltötte. Majd meglátjuk.
Sporttárs! Amit Soaresre vonatkozóan írtál, azt nem teljesen értem. Hogy-hogy felszabadult a vagyon? Arra gondolsz, hogy ő elmegy tőlünk? Én úgy tudom, hogy nem... Hm?
Tegnap leszállítottuk az árut, mármint a litván bedobónkat, Nerijus Varnelis (ha jól írtam). A csávó két méteres, nagyon jó fej gyerek, képzeljétek el, a kedvenc hőse a Tenkes kapitánya! Még gyerekkorában látta filmen odahaza, s teljesen el van szállva ettől a magyar katonától. Meg is kérdezte vacsora közben, hogy ugye ő a legnagyobb magyar hős? Hát, majdnem beszartam a röhögéstől. Amúgy úgy tűnik, nem szar játékos, bár hamarosan többet tudok meg a délelőtti edzésen.
Mesélt a gyerek az ukrán bajnokságról. Az első négy csapatnak vagy kétszer annyi pénze lehet, mint a komplett magyar élvonalnak. Az övék, a Chimki, amelyikkel bronzot nyertek, három-négy millió euróval gazdálkodik! Na ő itt volt stabil kezdő. Reménykedem, de ítéletet csak később mondok. Ha visszajöttem az edzésről, akkor jelentkezem.