Szasztok az én sztorim az Ami fociról a következő.
A Sanyi a Göge és jómagam időnként a Fika is lejárogattunk a Rádayba a közgázra a Sanyinak volt pajesza én meg nem tudtam növeszteni (nem nőtt) ezért én annyira nem voltam rock rajongó nekem sportos rövid frizurám volt.
Egy szóval elindultunk esti táncos mulatságunkra a terv az volt hogy mivel a Gögi kinézet magának egy csinos lányt és őt hódítja meg aznap este (a Sanyi is és én is akkor már jó ideje "családos emberek" voltunk"). Nem így történt a Sanyi nem éppen baráti szívességképpen bebizonyította a Gögének hogy az a lány családalapításra nem javasolt (a Sanyi lenyúlta).
Ennek hatására meg a sok elfogyasztott alkoholtartalmú ital miatt kedves Göge barátom begőzölt és elkezdett fujtatni úgy járt mint egy gőzmozdony (szétverte a WC ajtót dőlt a vér az ökleiből) és nem volt hajlandó szóba állni velünk. Gondoltam nem lesz ez így jó így szoktak a legjobb barátságok tönkre menni.
És akkor hangoskodva megjelentek Csillagszemű jövendő barátaink mókás hajszerkezettel és bőrdzsekikben és NEKEM JÖTTEK !!!
Gondoltam itt az alkalom hogy kicsi baráti társaságunkat egy szaftos verekedéssel egységbe kovácsoljam (Göge Sanyi öt hat méterrel arrébb ült és a földet bámulta).
Láttam hogy mivel azok a "hülye rockabilik" azt hiszik, hogy egyedül vagyok hajlandóak lesznek a kötözködésre úgyhogy belefogtam és csak remélni tudtam hogy a két hatalmas leendő LB a segítségemre siet (ugye tudjátok hogy másfél fejjel kisebb vagyok náluk). Sanyi azonnal kapcsolt, itt a lehetőség hogy a baráti sértettséget a Gögéből kitöröljük és egy kis Fight keretében helyreálljon a barátság.
A rockabilik hangos farkasokból nyüszítő kutyákká váltak és azt mondták kíméljük meg testi épségüket és menjünk el inkább AMI focizni (azt se tudtam mi az), és mi megkíméltük őket. Ezzel vette kezdetét a magyarországi ami foci el-HÖB-ösödése, volt is ebből a kezdeti időszakban sokszor vita és néhányszor még csapat szakadási kisérletek is voltak de szerencsére ezek mindig elhaltak. Na ennyi
Üdv Balu