Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ez már pörgősebb:-) Az elején a Gemma affér nem gyenge. Viszont a gyormoforgató részek kezdenek eltűnni....vagy megszokja az ember, nem is tudom.:-)
A szerző Kurt Sutter- Otto szerepében-bár ritkán látjuk mégis coool.
Nálam most kb olyan szinten van, mint a Boardwalk Empire. Bár kissé hiányolom a művészi igényességet. Egyensúlyozik a könnyed szórakoztatás, és mélyebb mondanivaló között....de valahogy egyiket sem vállalja fel.
Revolution-t kezdtem el tegnap. nem lenne rossz, de alapvetően két dolog nagyon idegesít benne. ami jobban, hogy az áram OFF-ot nem magyarázzák, kvázi a sorozat egyik behúzó szálja az, hogy epizódról epizódra megtudunk egy kicsit arról mi a faszért ment el az áram úgy, hogy nem is lehet visszahozni a világba. mivel ilyen jelenségről nem tudunk, nyilván mindenki végignézi majd emiatt a sorit:) a másik, hogy a nagy apokallipszis után, a középkorba visszahullott emberiség tagjai között csak és kizárólag kigyúrt, napbarnított, frissen vasalt inges pasik és Tony&Guy fodrászüzletből kilépett, besütött hajú főhősnők rohangálnak, frissen mosott felöltőkben:) biztos nem volt büdzsé rendes stylist-re, aki ezekre figyelt volna. nézem még, aztán meglátjuk. nem tudom mitől olyan nagy siker odakinnt.
Pasival lenyomtuk az Entourage-t, még mindig eszméletlenül imádom, bár a hetedik-nyolcadik évadot azért kétszer is átgondolhatták vón'.-
A mozifilmnek viszont örülök, nemsokára kezdik a forgatást, elméletileg jövő tavasszal nézhető :)
Most a Breaking Bad-re cuppantunk rá, én sokadszorra, Pasi elsőre, de már a nyitójelenetnél azt mondta: ez már most bejön. Szóval nyert ügy, és készülés az utolsó évadra... idén Dexter és BB finálé is, mi lesz velünk? !