Péntekig meg tudnám vetetni, ha lenne elővétel. Viszont ha csak hét végén küldik át a jegyeket, nem lesz lehetőség sehol megvenni (se Szolnok, se Kecskemét).
No mindegy, eddig mindig bejutottam valahogy...
Bocsi nem mindenhol, Pakson 2 jegy sem volt elég...
Hétfõn délután 15 órától lehet majd megvásárolni elõvételben az Univer KSE két következõ hazai mérkõzésének jegyeit.
A január 11-én este hat órakor kezdõdõ Univer KSE-Falco KC Magyar Kupa nyolcaddöntõ visszavágó, valamint a vasárnap, január 15-én 13 órakor kezdõdõ Univer KSE-Szolnoki Olaj bajnoki mérkõzésre az Univer Sportirodán lehet majd jegyet venni (Katona József tér 18., 06-76-515 737) munkaidõben. Természetesen a Szolnok elleni találkozóra szóló belépõket megvásárolhatják majd a szurkolóink a Falco elleni kupamérkõzésen is. "
Hétvégén felvetődött, hogy Kecsóra vonattal kéne menni. Nekem tetszett az ötlet, mert legutóbb 2000-ben voltam vonattal idegenben. Szal, aki szívesen csatlakozna a finom kis túrához azzal 8 óra után nem sokkal találkozunk a vasúton, mert a 8.30-assal megyünk.
Joci, Te már korábban írtad a vonatos témát. Gyertek Ti is ezzel!
Köszi a helyesbítést ;) Az szép summa... ha jól gondolom akkor az NBA-ben kb. 33E Euro a minimum, ő meg 20E Euro-t keres... végül is... bele sem merek gondolni, hogy mennyi mindent tudnék csinálni ennyi lóvéval! :)