Keresés

Részletes keresés

margarita402 Creative Commons License 2021.09.14 -2 2 5644

Ahogy elnéztem, a gárdisták most éppen Jakab rendezvényeit "biztosítják." Nem csoda, régi jó kapcsolat van köztük.

Előzmény: macmester (5642)
0.5bit Creative Commons License 2021.09.14 0 1 5643

"Schiffer meg, max. egy szónoklatot tart, hogy bízik benne kulturáltan kompromisszum mentesen meg lehet oldani, hogy ne a tökét csapkodják..."

De mi történt Karácsonnyal? Schifferi kiszólást ejtett meg ő is.

Előzmény: macmester (5640)
macmester Creative Commons License 2021.09.14 -3 1 5642

"aztán 2006 október 23 újratöltve, de most már éles lőszerrel?"

a pártod már fegyvert oszt a neonáci szabadcsapatainak? 

Előzmény: tönkecipó (5610)
macmester Creative Commons License 2021.09.14 -3 0 5641

Viszont akár ki nyer, a minelnök jelölteknek fontos szerepet kell szánni. - egységkormány kell majd, egységes többség...

csak úgy lehet a mocskot eltakarítani.

ami csak az elején lesz nehéz, amikor a fideszeseknel eljut a tudatukig, ülhetnek, úgy fogják egymást beköpni, hogy öröm lesz nézni...

Előzmény: kígyószisz (5632)
macmester Creative Commons License 2021.09.14 -2 0 5640

olyan cuki amikor a prostisrácok Schiffert idéz...

fene Schiffer kényes ízlését...

nem vagyok egy vérszomjas típus, de amikor a ellenfél már 10x is övön alul üt, akkor nem finomkodok...

Schiffer meg, max. egy szónoklatot tart, hogy bízik benne kulturáltan kompromisszum mentesen meg lehet oldani, hogy ne a tökét csapkodják...

Előzmény: tönkecipó (5624)
Big food Creative Commons License 2021.09.14 -5 1 5639

Aggódsz, kommunista?

Előzmény: Törölt nick (5623)
Big food Creative Commons License 2021.09.14 -3 1 5638

Csak azt szeretném, hogy mindazt a lámpavasat, IFA-platót és gyalásót, amit nekünk prognosztizáltatok, végre mi is elővennénk és hatékonyan alkalmaznánk. Egyszer, végre, de alaposan!”

habzik a szája a harcinyuggereknek.

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.14 -5 1 5637

Schiffer éppenséggel jó politikus, ugyanis képes volt felmérni, hogy a mögötte levő csapat idióták gyülekezete és ezáltal kormányképtelen a formációja. 

Előzmény: margarita402 (5635)
szamtanmertanfizika Creative Commons License 2021.09.14 -1 0 5636

"aztán 2006 október 23 újratöltve, de most már éles lőszerrel?"

Úgy érted, hogy kődobálás helyett éles lőszer?

margarita402 Creative Commons License 2021.09.14 -3 2 5635

Nem, Schiffer nem jó politikus, ezért is hagyott fel vele. A legtisztességesebb és az egyik legértelmesebb figura volt az ellenzéki oldalon, de a politizáláshoz nem értett. 

Előzmény: kígyószisz (5608)
margarita402 Creative Commons License 2021.09.14 -3 1 5634

Semmilyen perrel nem fenyegetőztek. A 150 milliós állami kampánytámogatásról volt szó, amit vissza kell fizetni, ha az egyéni jelöltek száma a visszalépésekkel  27 alá csökken.

Előzmény: kígyószisz (5609)
kígyószisz Creative Commons License 2021.09.14 -1 1 5633

Jut is eszembe, az MKKP tegnapi összesítése egyelőre csak Tóth Csaba múltjáról szólt, folytatása következik, azt ígérik, a zuglói működését is bemutatják. 

Előzmény: földönfutó gyalogkakukk (5631)
kígyószisz Creative Commons License 2021.09.14 -2 1 5632

Interjú Jakab Péterrel, aki megerősíti, hogy ha nem lesz elszámoltatás, akkor ő tényleg mindenképpen lemond a miniszterelnökségről: https://alfahir.hu/2021/09/13/jakab_peter_interju_jobbik_elovalasztas21_miniszterelnokjelolti_vita?fbclid=IwAR2eG9qJBt8WWAOLMUNBlt1pJr9lFNgh-3OysEN3NJSv9JjSc7XB1_IyBuM

Ahhoz persze, előbb meg kellene nyernie, jelenleg a harmadik helyen áll a közvéleménykutatások szerint. 

földönfutó gyalogkakukk Creative Commons License 2021.09.14 -2 0 5631
kígyószisz Creative Commons License 2021.09.14 -2 1 5630

Látom, már találtál társat magadnak az elmebeteg vízióidhoz, fogjatok kezet és együtt elmélkedjetek arról, ami nincs :)  

kígyószisz Creative Commons License 2021.09.14 -1 1 5629

Na látod, ezt kérdeztem, mit szólsz hozzá, ha már kiemelted, de nem kommentáltad. 

Ezt a véleményét én is akceptálom, teljesen rendben van szerintem is, igen, így kell eljárni, remélem, lesz olyan erős Karácsony, hogy a többieken át tudja ezt vinni. Nyilván nem kell ecsetelgetnem, miért lenne fontos így cselekedni.   

Előzmény: 0.5bit (5618)
kígyószisz Creative Commons License 2021.09.14 -2 1 5628

Schiffer a ti kutyátok kölyke, erről folyik itt éppen a csevej, ha nem vetted volna észre. Schiffer kifejezetten a Fidesznek dolgozott 2018-ban és sokban hozzájárult ahhoz, hogy ez lett a választási eredmény. 

Más megnyilvánulásaival is így van, tehát az ellenzék nem vallja a magáénak Schiffert, ti szoktatok rá hivatkozni. 

Előzmény: tönkecipó (5624)
Vevegyő Creative Commons License 2021.09.14 -2 1 5627

menekülj, vár a boldog, szabad és festői azerajdzsán, a nyugalom és béke szigete.

hol a bőröndöd?

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2021.09.14 -2 2 5626

Viszont ezt demokratikusan teszik, a fasiszta, nem jogállami kormánnyal szemben és a Ny. teljes 1etértésével!!!!! Bukarest harcban fog állni

kígyószisz Creative Commons License 2021.09.14 -3 1 5625

Másokat is olvashatsz, pl. Lattmann Tamást, aki szintén inkább Karácsonnyal ért egyet ebben, nem Vörös Imréékkel. 

De Karácsony nem jogász, sőt, azt mondja, hogy a jogászkodást el kell vetni, mert vannak fontosabb dolgok is, tehát ő ebből indul ki. Megint mások szerint is érvénytelen az alaptörvény, de nem feltétlenül kell ezt most azonnal kimondani, csak akkor majd, ha már van akkora társadalmi konszenzus, hogy újat lehessen alkotni (Kis János), addig is van bőven annyi feles törvény, amik megváltoztatása máris egy új rendszert jelent önmagában is. 

Szóval, ha ez a téma érdekel, jócskán el lehet benne merülni, aztán meglátjuk, mi fog történni, amúgysincs egyikünknek sem befolyása rá. 

Nem volt rá idő, hogy részletezhesse, mit hogyan gondol, így csak nagy vonalakban mondta el. Ez a minapi "vita" nem volt alkalmas arra, hogy bárki bárkivel valóban vitát folytathasson. Dobrev Klárával meg különösen nem, ő ugyanis semmiféle konkrétumot nem mondott, csak politikai hitvallást tett, ezzel ott nem is lehetett volna vitatkozni. 

Az önálló gondolkodásról azért írtam, mert kifejezetten számonkértél, miért más az én véleményem Karácsonyétól. Már engedtessék meg nekem, hogy politikusok ide-oda, a saját véleményemet írhassam, ahogy mindig is tettem, és ehhez ragaszkodom is. 

Nem kell nekem egyik politikussal sem  100 %-ban egyetértenem ahhoz, hogy támogassam a választáson.  

Tudom, ez fideszesek számára nonszensz, ők követik a kolompot, akármiről is van szó. 

Előzmény: 0.5bit (5616)
tönkecipó Creative Commons License 2021.09.14 -3 2 5624

https://pestisracok.hu/schiffer-andras-a-ps-nek-az-elovalasztasi-vitarol-lumpenindulatokkal-valasztast-nyerni-lumpenorszaghoz-vezet-hatterrel/

Egy másik vélemény. Egy tikutyátokkölykétől.

Szerintem Schiffer pofánvágna, ha a Vadhajtásokkal hoznád egy platformra. Ja, és nem tőlük idéztem, olvasni se tudsz, hazudsz, maszatolsz, elkensz, műjogász. Akkor jártál te egyetemre/gimnáziumba, amikor kaligeli autóval.

Előzmény: kígyószisz (5617)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.14 -5 1 5623

"Tűpontos". 

Szerintem rosszabb lesz, mint a nyilasterror és az ÁVÓ együtt. Több száz halott, menekültek százezrei stb. A gazdaság földbe áll, nem is kérdés, nyomor. Gyakorlatilag amit ez az 5 ember elmondott, mit akarnak, és úgy tűnik, meg is csinálják, az a pogrommal vegyes polgárháború. 

Amit nem értek, hogy Pintér és a nemzetbiztosnág mit csinál? Hol a kormány, miért tököl? Azért itt a törvényes államrend megdöntését és a lincselést tervezgetik, teljesen nyíltan.

Vevegyő Creative Commons License 2021.09.14 -1 1 5622

kifelejtetted az életben egyszer kötelezően kötendő melegházasságot. ugrik ám a prémcsi, vigyázz!

Előzmény: 8 óra szórakozás (5620)
Vevegyő Creative Commons License 2021.09.14 -1 1 5621

érthető, hogy prostiék be vannak sz@rva, mert miből fognak megélni, ha tényleg győz az ellenzék?
:)))

Előzmény: tönkecipó (5614)
8 óra szórakozás Creative Commons License 2021.09.14 -2 4 5620

Csak az érdekelne, hogy a vesszenorbán után mit akartok csinálni?

Már megmondták ezerszer:

Lámpavas, IFA plató, a Fidesz egyik felét felakasztják, a másikat bebörtönzik, a vagyonukat elkobozzák, és a jobboldalii sajtót betiltják.

Hogy bizonyítsák európai elkötelezettségüket, kérni fogják, hogy duplázzák meg a menekültkvótát miután lebontották a kerítést, és az ovodákban, iskolákban kötelező LMBTQ érékenyítést fognak tartani.

Felemelik a dolgozó (gazdagok) adóját, hogy a munkanélkülieknek (szegényeknek) alapjövedelmet adhassanak.

Felemelik a vállalatok adóját, hogy a multik fele elmenjen és megint a kényelmes 12%-os munkanélküliség vehesse fel a megemelt segélykét.

Az apróbb Fideszes cégeket elosztják maguk között, a nagyobbakat átadják a jobban hozzáértő nyugati barátaiknak.

Mert így lesz igazságos !

Előzmény: tönkecipó (5601)
tönkecipó Creative Commons License 2021.09.14 -2 2 5619

Vigyázz, Mirigy, vigyázz. Téged még a magadfajták is örömmel fognak elásni...

Előzmény: Vevegyő (5611)
0.5bit Creative Commons License 2021.09.14 0 3 5618

"Ezt miért emelted ki? Elég sokat ír az elszámoltatás általa elképzelt módjáról, ebben egyébként én egyetértek vele."

Miért ne lehetne kiemelni? Véleménye normális és szembe megy a fekete öves DK-val és Jobbikkal.

Előzmény: kígyószisz (5600)
kígyószisz Creative Commons License 2021.09.14 -2 1 5617

Kár, hogy ebből egy szó sem igaz, de a vadhajtásos pajtikáknál biztosan nyerő az ilyesmi, amiket írsz.

Nagyjából az általad citált 1990-es szlovák törvénnyel azonos színvonal.  

Előzmény: tönkecipó (5614)
0.5bit Creative Commons License 2021.09.14 0 3 5616

"Szerinted miért kéne nekem Karácsonnyal mindenben egyetértenem? Nem is kommentáltam ezt az írását, mellesleg."

Nem kell egyetértened vele. Spec én egyet értek. Tegnap pont erről írogattam, mint amit Karácsony is feszeget.

"Vagy felétek az a divat, hogy ha egy politikust támogattok, akkor a saját véleményeteket is alárendelitek az övének?

Nálam nem ez a divat."

Személyeskedés 1.

"Igen, sokban eltér a véleménye az enyémtől, de a célom ennek belinkelésével az volt elsősorban, hogy érthető legyen, a vitán mit miért mondott. 

Ezek szerint legalább te elolvastad, ez már jó pont."

Akkor lett volna jó pont, ha kiáll a véleménye mellett. Vajon mért nem mert vitázni Dobrev Klárával, ha következő nap már határozott véleménye van?

"Neked sose volt önálló véleményed, hogy ezen ennyit csodálkozol?"

Személyeskedés 2.

Csak megjegyzem nekem már az előtt ez volt a véleményem, hogy Karácsony nyilvánosságra hozta a sajátját. Miért nem lenne ez önálló???

Előzmény: kígyószisz (5599)
kígyószisz Creative Commons License 2021.09.14 -1 1 5615

Vadhajtások nincs? Nagyjából azonos színvonal és nektek való. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!