Ez a topik azoknak a modellezőknek szól akik elsősorban modellvasuti járművek építésével vagy átépítésével foglalkoznak. Hogyan, miből, milyen megoldással, hogy áll most stb..
Vannak bázismodelljeim, illetve lenne egy régi piko kétmotoros mozdonyom is. a mozdonyra esetleg egy új kasznit gondoltam , mivel a régi sajnos törött. csinálok képeket róla és felteszem ide :)
Azthiszem, nemérdemes olyan modellt építteni, ami szerintem nagyon jó minoségben és elérheto áron megvásárolható- gondolok itt a V43 Szilire, a V63 kulon kategória, foleg azért mert ugye ha jól tévedek, nemsokára ennek is lesz az A.C.M E. jóvoltából elérheto modellje. Kulonben pedig a modell ára mindig attól fugg, mit kíván a megrendelo, esetleg rendelkezik e bázismodellel s ha igen az milyen állapotba van, ill. a kért modell mennyire igényes - gondolok itt a festésre esetleg olyan extrákra mint nyitható ajtó, esetleg némi koszolás stb. Kocsikra ugyan ez vonatkozik- részletsebben esetleg e-mail ben ha érdekelne konkrét modell.
Szia ! Ha jól vettem ki a topic írásaidból, akkor elvileg te egyedi modelleket készítesz. érdekelne egy két dolog mint pl csak mozdonyokkal foglalkozol vagy esetleg kocsikkal is? :) Üdv
Tobb mint 2 hónap hallgatás után udvozlok mindenkit, foleg azt aki ráismer a számára készult Goriillára. és egyben kérem is kuldjon egy e-mailt a hosszu ideig kómában levo email címemre- biti7foto@post.sk Remélem ezentul tobb sikerem lesz a technika internetnek és mobilnak nevezett vívmányával... A modell egyébként Roco alapra épult, 350 020 ZSR korszakbeli. Súlya kozel 600gr.
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy érdemesebb-e valahonnan megvenni a Gützold 520 034-esét (egyébként kb. mennyi pénzért lehet beszerezni?), vagy venni 20000Ft körül egy Piko Br 52-est, és azt valaki gyakorlott modellezővel átalakíttatni (és ez mennyibe kerül? Egyáltalán van aki csinál ilyet?) vagy venni egy Piko Br 52-est, és azt házilag átalakítani, ha nem nagyon bonyolult (első modellként, mert még soha nem csináltam ilyet). Előre is köszi a válaszokat!
Az nem Usgyi akart lenni, csak egy rá hasonlító torzszülött fantáziaszökevény, amely egy unalmas várakozással töltött óra alatt jelent meg az akkori körülmények miatt igen gyenge elmémben.
Az nem Usgyi akart lenni, csak egy rá hasonlító torzszülött fantáziaszökevény, amely egy unalmas várakozással töltött óra alatt jelent meg az akkori körülmények miatt igen gyenge elmémben.
Köszönöm. A baj ott kezdődik hogy nekem 1X2m-es kiszerelés túl sok. Még ha a második motorvonatot is beleszámolom, akkor se lenne szükségem még 1/4-se.