Ugy nez ki hogy nem szerdan (ma) megyek vizsgazni, viszont mindenkepp haza kell mennem este. Ugyhogy ha van meg hely, akkor szivesen feljonnek veletek csutortokon. Napkozbe meg felhivlak hogy mizu. Koszcsa!
Teljesen igazad van. Van olyan. Ez is olyan volt. Nem bírom elviselni, ha egy 80-85 kg-os, amorf fejű, félvér "nő" abban a tévhitben él, hogy az egyetlen tantárgy az övé, amire tanulni kell(ene). Ráadásul olyan szóviccekkel fáraszt félóráig, amiktől legsziveseben letépném a saját fejem és azt vágnám hozzá... Majd ezek után sír, hogy le vagyunk maradva. Ráadásul minden órán Zh-t irat, amik az évvégi jegy 2%-át adják. Jah, jól látod KÉT SZÁZALÉKÁT (és ad 1/4 pontot is...). Majd miután közli, hogy üljek előre, úgy döntöttem, hogy kimegyek. Nem azért mert lázadok, nem azért mert tüntetek. Azért mentem ki, mert nem akartam még jobban elrúgni a pöttyöst azzal, hogy első idegből elküldöm a kurva anyjába. Plusz: nem csak ronda, hanem büdös is - és nem sokkal óra előtt ettem. Sajnáltam volna, ha kiokádom a drága burgert.
A többi "felnőttről" meg annyit, hogy nem zavartatták magukat, és papírrepülőt dobáltak a kongresszusi előadóban, úgy hogy a DÉKÁN szólt rájuk, hogy fejezzék be. Szóval inkább infantilis birkák, mint felnőttek. Anyámék meg ezt fogják kérezgetni 20 év múlva is... :)
Telefonszámom helyesen: Mosolygó Róbert - 70/ 930-16-10 Tudom, én írtam el, de már javítottam az mafsz.org-on is. Elnézést azoktól, akik próbálkoztak, de nem tudtak elérni. A többi infó helyes.
Akinek nem sikerült a szabályismereti vizsgája, vagy nem tudott megjelenni, az először is hívja fel a Szövetségnél Mosolygó Róbertet (70/390-16-10), majd ha bejelentkezett, akkor keresse fel Őt a Szövetség új címén (1212 Budapest, Kossuth L. u. 30-46.) 11-19h között. Ha valaki szeretne segítséget kérni a felkészüléshez hívjon bátran.