Ha már régi és új ízharmoniákat hasonlítunk össze, akkor szerintem a régi piros mogyorós csoki ukcve 25-30 éve annyira potimális volt, hogy csak na. A mostani íz olyan távol van tőle, mint ide Lacháza.
Szvsz nem. Kétféle Túró Rudi volt, az egyik borzasztó, a másik ritkán kapható, és nagyon finom. A mai egyikhez sem hasonlít (de a finomabbhoz közel áll:).
Nekem is. Arra már nem emlékszem, hogy az íze is jobb volt? A Pilóta kekszre konkrétan emlékszem, hogy régen sokkal finomabb volt. A régi édességek közül talán csak a Túró Rudi tartotta meg ízkombinációját. Bár ennél újítottak a tejcsokis bevonattal, ami nekem nem igazán c jön be. Ha egyszer valami jó, azon nem kéne változtatni szerintem.
A munomentális jeles napon nem tartózkodtam komjúterközelben, így egy nappal később. De Flamingán géhölgy tanúsíthatja, hogy emlegetve volt sokat a Mester és az ő szülinapja terefere formájában. És ami késik, nem botlik, ahogy a mondás is tartja, tehát:
Szakács Béla 2002. 07. 29. hétfõ, 19:58:00 óra
Kedves Naplóm!
Bemutatkozom hát. Szakács Béla vagyok. 1958 április 4-én születtem Budapesten. Kicsikoromtól Debrecenben élek. Ma is itt dolgozom. Hobbim a keresztrejtvényfejtés. Szeretem a szép harmóniákban részesített zenét. Nőtlen vagyok. Holnaptól ígérem rendszeresen jelentkezem.