Igazából nem tudom. Talán túl sok a nagy sztár és mindenki azt várja, hogy majd a másik megoldja. De tavaly is 8-11el álltak és mégis 101 meccset nyertek.
Negyed háromra mennem kellett valahová, még jó, hogy nem mentem ki 1-re:)
Off: 20 ezret nyernék, ha az a béna LAA fordítana (5-3 a COL javára a 7. in. elején)
én is el akartam menni meccs után megnézni őket, de sajnos a kijelölt bíró nem jött, így 1 órát csúszott a meccsünk, ami egyébként jó kis derbi volt és az Óbiuda nyert 8-4-re.
A Wolves az egy amerikai foci csapat kezdemény.:)))) Az első hazai meccsük lesz ma, ráadásul a Bozsik Stadionban!
S szóval engem, akit érdekel mindkét sport-és vagyunk még ezzel páran-talán megnéznénk mindkettőt, ha nem ütköznének egymással. S nekem, akinek még autója sincs, logisztikailag is elég bonyolult lenne, ha mindkettőt látni akarnám!
De szvsz igazad van a magyarországi baseballnak nem kell se marketing, se néző, se támogatás, ezért mindegy, hogy mikor kezdődik. Ja és igazából meg sem lepödők rajta, mert ahol előfordulhat, hogy a 7 meccses döntő esetleges 7. meccsét költség csökkentő okokra hivatkozva az alapszakaszban hátrébb végzettnél játszák, ott semmi nem számít!:((((
Ja és ez nem neked szólt személy szerint, csak úgy kifakadt belölem a :P láttán!