ez nagyon szép lett!
tökéletes illik az albumhoz is, amit én _kEn_nek hála birtokolok.. és szerintem ez a legjobb, amit valaha csinált.. kicsit a Dancer folytatása, néhol filmzenés, de miután 100adxra is meghallgattam, már tökéletesen összeállt bennem...
most pedig már a számcímeket is tudom:-)
Letöltöttem, meghallgattam...huhhh! Igaz ami igaz a New c. dal kezdete emlékeztett Jarre Oxigen-jére egy kicsit, de szerintem sem Jarre-os az új album. Hallgatás közben Debussy ugrott be nekem párszor, valahogy átüt benne az ipresszionizmus hangulata. Björk finomabbra, líraibra vette a hangzást, a Pluto zaklatottságának nyoma sincs, de valahogy mégis nyomasztó néhány dal. Az ezen albumon éneklő Björk már nem az a könnyed hangvételű, kacérkodó Debut vagy Post hanem komoly élettapasztalatú Selma(songs). Az Our Hands dal emlékeztett is a Scatterheart-ra.
De félre a fasiszta dumával....nagyon rulez az új album és kész!
akármikor is jelenik meg, meg fogom venni.. az a feeling, amikor az ember egy új björk CD-t nyit ki, a szaga, a friss boritó tapintása, mindent megér :))
Erre csak azt tudok válaszolni, hogy Delerium Poem albuma mar harom honapja elotte fenn volt a Napsteren mielott hivatalosan kiadtak volna. Szerintem e promo anyagan nem fognak valtoztatni es ne is tegyek. Az meglehett, hogy Bjork is ugy fog jarni mint Depeche Mode, hamarabb megjelen a jugoknal az album mint a hivatalosan.
jarecucc: hmm.. szerintem, legalábbis k+1 meghallgatás után, semennyire nem emlékeztet azokra a jarecuccokra amiket én ismerek [hozzáteszem, hogy inkább a régi cuccait ismerem jarecicának]. ez nekem teljesen autentikus björkzene, a sok kis apró hangocskával amiket minden meghallgatás alatt újra és újra fel lehet fedezni.. rengeteg szám egyenes folytatása a homogenic vonalnak. és ez jó, mert a homogenic nagyon jól megcsinált lemez. ez az új is
viszont engem az érdekelne, hogy mi van ezzel az augusztussal ha már kész ? mire vár a kiadással hónapokat ? vagy ez még egy félig kész verzió ?
úgy a legjobb hallgatni, hogy füles, külvilág teljes off, így minden kis apró csendülést pendülés ki lehet hallani, elsőre valami hallatlan finom kis cucc ez a lemez.. izgalmas, hogy milyen kis apró samplékat használ helyenként.. kevés végighallgatás után, igéretes dolognak tünik [még nem áll teljesen össze nekem ez a lemez, pár meghallgatás még hátra van]
Nahhhat El, ezert most utolag veged. van. pont.:I
Szoval more 6 track nem bizta hogy UJ DAL :) csak lehet, de lehet mix is az viszont biztos hogy kene! :)
Mekkaptad a bjorkprimerootz sajat kepeit from meeee ????
Ranyomulok a bjork.com-n aki meg akarja rendelni :))))
ezt a keslekedest csak most csekkeltem le es tenyleg, utolso infok szerint augusztus 27-en jelenik meg a briteknel, egy nappal kesobb pedig a tengerentulon
Aprilis elsejen big suckatas a bjork.com-n : itt lehet eloszor letolteni a Vespertine-t add meg a cimed tralalalala, csak az elso 5zernek
Aztan YOU FOOOOL. :) oriasi :)
Viszont talaltam sock djonoruseges uj fotot es egy erdekes linket :
http://intimate.org/iceland/4.htm
4sved fiatal 99/00 fordulon elutaztak Izlandra szilveszterezni. Ugyanis Bjork lepett fel a helyi djermekorussal a 9 kepsorra felbontott utazasbol a 4. sorozataban jelenik meg O !!!
You've been flirting again-nel inditanak Bjorkon egy feher ruha es farmer egy feher bojtos papucs, amitol megszabadul enekles alatt majd visszakerul ra :))