Majd lesz belőle baj, mert elnevezünk rólad egy kártyajátékot. Már motoszkálnak a szabályok. A rali full-t ha bemondják, akkor arra már nem lehet licitálni.
Nem tudok kártyázni. Ez valami olyasmi mint a Fedák Sári? Nagy mákja volt, már rég elfelejtették volna. Blaha Lujza után a legtöbbet emlegetett színésznő.
Rali, ne veszekedj a Veszett Qutyaval, mert ijedteben beledmar. Szunyanak igaza van, o csak szeretre ehezik.
De en persze ilyesmit nem mondok ki. Inkabb kozelebb megyek.
Örülök, hogy végre azzal foglalkoztok, amivel kell, bár rali hozzáállásában még találok némi kifogásolnivalót. Jellemző, hogy még a pisztáciát sem meri személyesen ideadni. Morrr-ticia úrnő bezzeg soha nem félt egészen közel jönni, amikor adott valamit. Remélem, Szunyának sem csak a szája jár (bár ha ki akar túrni a vackomból, akkor eléggé közel kell jönnie).
Tehát várom, nyáladva és félelmetes, mély hangon hörögve, hogy a közelembe jöjjön. Első fázis.
Te uriember vagy, én csak egy kis naiva. Én mindenkiről az feltételezem hogy kedves, jó és viszont barátkozik velem...
Az anatómiai különbségekről szó se essék.
Akkor majd én téged:
A mi kis Qtyink mindenkivel acsar, néha harap. Miért? Mert ha megszeretne valakit, akkor joggal félhetne attól, hogy az nem fogja őt viszont vakargatni, tehát nem is viselkedik szeretetre méltóan. Ebből következik, hogy szeretné, ha szeretnénk. Én szeretem, de az nem számít, én mindig kifogom a nehéz eseteket...