Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Mi van?:DDDD Nekem nincs miért mosakodnom, fórum hazugja. Ott van világosan, mit írtam, benne van a link a hozzászólásomban a cikkhez. Tanulj meg olvasni, akkor nem esel pofára. Vagy legalább nem ennyiszer.:D
Akkor miért hívtad tankos Gyuri bácsinak, aki a Magyar Gárda tagja volt? Csak egyetlen tankos bácsi volt 2006-ban ott, a Deák téren, senki más nem kötött el tankot.
Mindketten összevissza hazudoznak. 0,5 bit szerint azért ment (vagy jutott el) a Corvin-közből a Deák térre kevés üzemanyaggal, mert ott villamossínek vannak :)
Budapest főútjainak többségén villamossínek vannak :)
Ami a Corvin-köznél jár (4-6-os), az nem jár a Deák tér felé, csak közlöm és tudom, hogy ezt te tudod.
De már abba is belekötött a szerencsétlen, hogy a járdáról jött-e le a tank, nyilván a faluvégén, ahol ő él, nincsenek járdák a parkok mellett, nos, itt vannak, pech.
Engem nem rakott helyre, mekk mester, ugyanis szó sem volt arról, hogy a jóember tankkal ment volna a Deák térre. Egyszerűen nem tud olvasni, a linket pedig szoks szerint nem nyitotta meg.
Horváth György a közelében sem járt a fidesz nagygyűlésének. A ti szövetségesetek gárdájának a tagja.
Gázolaj. Az oroszoknak diesel tankjaik voltak. A németek használtak benzin motort, kényszerűségől, mert szénből tudtak műbenzint előállítani és nem igazán volt a harmadik birodalom területén jeletős olajkitermelés a háború második felében.
"A Corvin-közből ugyan nem jutott volna el a Deák térig, az biztos."
De bizony eljutott. Keresztül is ment a villamos síneken, kikerülte a lejáratot az aluljáróba
Én is a tankos bácsiról írtam, libuska, amibe belekötöttél, azzal a hülyeséggel, hogy a Corvin-közből sose jutott volna el a Deák térre.:DD A többi, csicskasajtóból szedett ökörségről nem is beszélve.
B. Hogy honnan nem jutott volna a deák-térig a tank. másik állítás.
Kb. annyi, helyre rakta M-t, hogy hol volt a tank és hogy a Corvinból biztos nem jutott volna a deákra...
én legalábbis így értelmezem a szöveget...
mondjuk ez igen lényegtelen ahhoz képest hogy Vityka/Hajdu miért nem a Blaha/Ferenciek/Kálvin felé ürítette a teret, miért nem jelezte, hogy a Deákon áll a bál, arra ne...
engem ilyen apróságok izgatnak
bár szerintem az O1G mindent lefed és megmagyaráz.
Most vettem észre ezt a hozzászólásodat. Nem, nem működő állapotban állították ki, viszont aki elkötötte, az annyira értett hozzá - anno ilyen harckocsizóknál volt katona -, hogy el tudta indítani, míg akik kiállították, valószínűleg kevésbé értettek hozzá és azt hitték, hogy megtettek mindent.
És igen, kifogyott belőle az üzemanyag, ezt mindenki pontosan tudja, rajtad kívül. Ezért nem ért el a rendőrsorfalig.
Érdekes lenne egy területi alapon működő rendszer. Lenne balos országrész, meg jobbos. Költözni lehet, a terület határa csúszik lakosság arány szerint.
A balos politikusoknak nem nagyon tetszene, mert 3 éven belül lenullázódnak, mert elfogy a pénz és mindenki költözik.
Mi itt a tankos bácsiról írtunk, nem tudom, hogy te miről. Még 0,5 bit is arról írt, videót is betett, igaz, saját állítása ellenbizonyításául, hogy ott lenne Corvin-köz :)
DE olyan lehet, hogy a jelentős többség elfogadja. Az nem jó megoldás, ha 5.000.001 embert állítasz szembe 4.999.999-cel.
Utóbbiak nem fogják magukénak érezni azt az új alkotmányt, az egész olyan lesz, mint a mostani alaptörvény, a nép egyik jó nagy része lenyomja a másik jó nagy részét.
Amíg nem sikerül legalább 75 %-os elfogadottságot biztosítani, addig nem kell új alkotmány. Nekem ez a véleményem.
Szerintem az együtt élés sem lehetséges már. Egyetlen megoldás Budapest kiválasztása az országból egy balos kormánnyal, az ország többi része pedig egy jobboldali vezetéssel.
Az senkinek sem gond, csak nekem, hogy a népszavazás akor is érvényes, ha csak 50 % + 1 igenlő szavazat érkezik rá?
Annyit sem tudnak Dobrevék összehozni rá, mert a nemzetközi gazdáik miatt brutális és nyilt liberális alkotmányt kellene alkotniuk amit viszont csak az ő szavazóiknak is csak a körutonbelüli része támogat.
"- A Corvin-közből ugyan nem jutott volna el a Deák térig, az biztos. - írtam én.
"De bizony eljutott. Keresztül is ment a villamos síneken" - írtad te.
Akkor várom a képet arról, hol van a Deák téren Corvin-köz, ha már ennyire bizonygattad és ennyit fáradtál egy térkép beemelésével. Melyik is a Corvin-köz szerinted a képeden?
Igen, a Bárczyn jött ki a Városháza parkból és átment a síneken. Stimmel. Én sem írtam mást.
De hogy ehhez hogy jön a Corvin-köz, azt el nem tudom képzelni. Talán azt is emeld ide be, hogy az hol van a Deák térhez számítva.
A Városháza park határos a Bárczyval, ott jött le a járdán (merthogy a park mellett minden oldalon járda van), és azután átment a Kiskörút sínein. Ebben nincs vita.
Tehát, hogy jön ehhez a Corvin-köz, amit itt te írtál és marharépa?