Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Ha még keresnéd: nem tudom hol laksz, én a gödöllői kertészeti árudában vettem ősszel, de tavasszal is lesz még vsz. Ha a cseresznyefára gondolsz, mert nem tudom, mi az a :"Gleditsia"
Selyemakácmagért menj be a volt Kertészeti egyetem udvarára, a Villányi úton. A bejárat közelében is van egy, meg hátul, a Ménesi út melletti házikó mellett is. Ha esetleg nem találod, az arra járó hallgatók nagy valószínűséggel tudnak segíteni.
keresek golgotavirag magot, illetve sargabelu gorogdinnye magot, nyusziful palantat, selyemakacmagot. Budapesti vagyok, itt eleg sok helyre el tudok menni a magokert, palantaert. Irjj, ha tudsz segiteni, biztos megegyezunk valami jo kis csereben:-) Udv,
Jo reggelt. Érdeklödnék hogyan lehet tamariskát szaporitani? Milyen igényei vanak. mennyire gyorsan nö. Ha küld telf.számot felhivom, Tisztelettel Sponga Pál Izsák
Cserélni szeretnék veled, ha lehet. Én egri vagyok, tehát közel lakom Füzesabonyhoz, és nagyon szeretnék egy fűszerbabér csemetét.
Fel tudok ajánlani érte, egy különleges, halvány barackból rózsaszínbe átmenő hatalmas virágú hibiszkusz dugványt.
Remélem, még van a felajánlott babérból, és érdekel a hibiszkusz. Ha igen, kérlek mielőbb válaszolj, és akkor megbeszélhetjük, hogy mikor tudnánk megejteni a cserét.
Szeretnék Hortenziát, Liliomfát, Jezsámenz /telt virágút/, Korai Bangitát, Pampafű /rózsaszín/, Babarózsát. Ha valakinek lenne valamelyik, megbeszéljük milyen csere lehetne.
szeretnék olyan bambuszt ami hasonlit a nádhoz de mégis bambusz a szára. adnék érte gyökeres lila hibiszkuszt kintit,vagy benti piros hibi ágat,vagy kék iringo gyökereset,kupvirégmagot,törpe gyöngyike hagymákat,kaukázusi varjuhájat,tujamagot,vagy disznapraforgomagot.
ha nemkapod meg akkor légyszi te is küldjél már emailt.engem érdekelne még enciánfa,mindenféle sziklakerti növény föleg lángvirág meg ilyesmik. törpe virágok ,talajtakaro virágok,diszfüvek, bambuszok.nekem még van hovirág hagyma és levendula magok,gyöngyvirágtö
Szeretnék cserébe iringót, dísznapraforgót, törpe csillagfürtöt, júlia borbolyát, ha nem nagy kérés. Szivesen adok még bármit csak szólj, mert elég sok minden van a kertben.
Kösz a friss híreket, de ez már a 84-böl is kiderült, nem gondolnám viszont, hogy Zalaegerszegen csak egyetlen kertészet lenne. Biztos, hogy ezeket a pálmás dolgokat nekem szántad? nem jó helyen jársz; nekem egy pálmám sincs. Szerintem viszont a pálmás topic tele jószándékú pálmás kollegákkal, akiknek biztos van gyümölcsözö ötletük a számodra. Üdv tao
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de elkalandoztam a banánok felé. Kérdésedre válaszolva, a kertészet Zalaegerszegen van.
Igaz, ez egy csere-bere topik, de sajnos nekem nincs egyetlen plussz növényem amit feltudnék ajánlani. De nagyon szépen kérem írjon minden olyan nagylelkû kertész aki "jelképes" összegér banán illetve pálma csemetét tudna küldeni számomra. (Már vettem két musa basjoot és ma megyek egy ensete maurellit venni. Sajnos felénk elég ritka növények, mindenki idegenkedik tõle. Pedig szerintem egy kis odafigyeléssel nagyszerû növényeket lehet produkálni kint a szabadban is.) Mindenkinek további jó kertészkedést! Üdv., Robi