Teljesen igazad van. Van olyan. Ez is olyan volt. Nem bírom elviselni, ha egy 80-85 kg-os, amorf fejű, félvér "nő" abban a tévhitben él, hogy az egyetlen tantárgy az övé, amire tanulni kell(ene). Ráadásul olyan szóviccekkel fáraszt félóráig, amiktől legsziveseben letépném a saját fejem és azt vágnám hozzá... Majd ezek után sír, hogy le vagyunk maradva. Ráadásul minden órán Zh-t irat, amik az évvégi jegy 2%-át adják. Jah, jól látod KÉT SZÁZALÉKÁT (és ad 1/4 pontot is...). Majd miután közli, hogy üljek előre, úgy döntöttem, hogy kimegyek. Nem azért mert lázadok, nem azért mert tüntetek. Azért mentem ki, mert nem akartam még jobban elrúgni a pöttyöst azzal, hogy első idegből elküldöm a kurva anyjába. Plusz: nem csak ronda, hanem büdös is - és nem sokkal óra előtt ettem. Sajnáltam volna, ha kiokádom a drága burgert.
A többi "felnőttről" meg annyit, hogy nem zavartatták magukat, és papírrepülőt dobáltak a kongresszusi előadóban, úgy hogy a DÉKÁN szólt rájuk, hogy fejezzék be. Szóval inkább infantilis birkák, mint felnőttek. Anyámék meg ezt fogják kérezgetni 20 év múlva is... :)
Tsöts. |