Ha elmegy moziba, akkor azt is felrovod neki? Elmegy rendezvényre, mert kedve van, találkozik az ismerőseivel, a partnereivel, a vásárlóival; egyszóval jó társaságban van! Nem kötelező, mégis elmegy, tehát jól érzi magát ott!!
Megismétlem neked (sokadszor): Nem kell rendezvényre mennem vagy cédét vennem ahhoz, sőt, toboroznom sem kell, hogy ebben a hónapban is annyi vásárlóm és csoportforgalmam legyen, mint múlt hónapban, vagy az azt megelőző hónapban. Sőt a csoportom úgy is tud növekedni és úgy is tudok egyre több és több pénzt keresni, ha az égvilágon semmit nem teszek, a havi csomagom megvételén kívül.
Itt nem a kifizetés feltételein van a hangsúly, miért ezt erőlteted? A hangsúly azon van, hogy mennyi marad a zsebben. Tudod bruttó meg nettó, gondolom erről hallottál már valamikor az életben.
Ez egy négycsillagos hozzászólás. Szerinted jó vagy nem?
"A fogkőképződést nekem is megállította. Habzásra nem túl jó és a mentahatás is elmarad. A fehérítő hatása pedig nálam nem igaz. Lefotóztam 3 hónappal ezelőtt és ugyanolyan színű a fogam :/ 3.000.-Ft-ért nem veszem újra"
Vagy a 3 csillagosok jók vagy nem?
"Jó kis fogkrém, de nem estem hanyatt tőle. Szép a fogam, de a tisztaságérzet nem annyira tartós, mint egy harmad ennyibe kerülő normál fogkrémnél. A fehérítő hatás nálam nem igazán látványos. Ár-érték arányban szerintem nem éri meg.2
"Szóval a fogkrém; fehérít, én is észrevettem, de nem lesz tőle hófehér a fogsor.Nekem ennyi bőven elég, amit tud. A lepedékeket szépen eltávolítja, tudja végülis azt amit az átlag fogkrém. Pofátlanul drágának tartom, mert 10-ből 8 dolog részben vagy egyáltalán nem igaz/nem tudja"
"Ha egy fogkrém nem ígér semmit, de egész kellemes, és jól tisztít, akkor megérdemli a 4 pontot. Na de hogy egy fogkrém hűűű de fehér fogakat ígér például, emellett nem rossz, de nem tartja be ígéretét, mérges vagyok. Pedig nagyon reklámozta ismerősöm, én pedig nyertem ezt a fogkrémet. Sztem semmi. Nem fehérített."
Így van. Pont az a poén, hogy itt nem alkalmazottak vannak, hanem kizárólag önérdekelt vállalkozók. És nem kell őket "ostorral hajtani", hogy a maguk érdekében dolgozzanak.
Jól mondod: az a szép az egészben, hogy mindenki a saját üzletét építi, tehát, akik alattam vannak nem azért dolgoznak, hogy én többet keressek!! Én azért segítek nekik, hogy ők többet keressenek, mert akkor én is! Bárhogy feketítik a dolgokat, én ennél jobban még nem éreztem magam :)
Milyen költsége van annak, hogy új emberekkel beszél? CD-k, könyvek nekem sem kellenek, meg pláne nem is kötelező... tréningekre sem járok.. Csak olyan rendezvényekre megyek el, ahova szívesen megyek..soha nem azért, mert muszáj lenne.
Opatijában is voltam 42$ volt a szállásom, kb. 7.500 forint az üzemanyag, pár napra kaja.... és fogok kapni 800$-t.. Akkor szerinted sokba került nekem? Az a baj, hogy ti mindent nagyon sarkosítotok... olyat még nem láttam tőletek, hogy, ha MLM, akkor esetleg lehet benne valami jó is.!
Megismétlem a kedvedért: a kifizetésnek a száz pont fogyasztás (és a céges, vagy vállalkozói adószám) a feltétele, a rendezvények, cédék nem. A céget nem érdekli, ki, mennyit dolgozik, mert a létrejött fogyasztás után fizet.
Apropó, a csoportom(és vele a bevételem) akkor is növekedhet, ha nem toborzok, mivel önmotivált emberek vannak benne, akik magukért dolgoznak.
Nem csak annyi a költség. Annak szerinted nincs költsége, hogy mindig új embereket kell felhajtani (tudod a kulcsemberek és feltételezem, hogy fejlődni akar nem megállni 200 ezernél)? A motivációs cd-k, könyvek, tréningek, céges szeánszoknak is van költsége. Azt meg hagyjuk már, hogy munka nélkül.