Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Szerezzük vissza a hatalmat a Fidesztől, s az első intézkedésként MINDENT államosítsunk vissza - ezt persze majd később saját részünkre ellophatjuk. Nagy Buli! Korábban már bevált. Így mehet a bicikli néhány évig, majd a dobokockával megint dobjunk és lépjünk át a Capitoly-ba. Adjuk el az állami vagyont, privatizáljunk és megint mi kapunk manit. Ez is nagy buli!
Előre!
Dr.Jones
Értem elvtársam. Rádjött. Nem csoda, sok a kapitalista Texasban. Meg a ranger. Norris eltársat nálunk is mutogatják. Ő jól alakalmazkodott. Csak éjszaka pityereg kissé Volga anyácska után.
Bírd ki te is, aztán majd megtérhetsz győztesen. Nagy zsákmánnyal. Hazahozhatod a kórház összes szennyesét. Itthon meg kinevezünk a Tisza fő ciánmentesítőjének. Pecázhatsz doszt.
Pénztárnok elvtárs! Köszönöm,köszönöm.
A férjem nevében is akivel válófélben vagyok a Párt miatt.
Mire ma hazaérek, lekéstem a Jimmy-t, most jóhétvégét
kíván, de holnap a K vonalon hivogat: sűrgős munka Micike,
már fél kilenc és még itt nincs a fehérházban?
Úgy látja, hogy kiborultam? Nem Pénztárnok elvtárs szóra sem
érdemes, csak két éve nem kaptam fizetésemelést, na mindegy,
ha hív jövök.
Ma már ne igyon fönököm, mert a felesége üzent, hogy vendégeket
hívott magukhoz grillpartira.
Micike elvtársnő maga egy angyal! Ha minden elvtársunknak ilyen titkárnője lenne már régen a kommunizmust építené a lakosság persze csak a villáink után. Soron kívül kijárok magának egy hetes utat Kubába. Nem fogja megbánni. Jó hétvégét magának is elvtársnő!
Pénztárnok elvtárs, bocsánat hogy értekezlet
közben zavarom, de pont az elvtárs vetette fel a
kistárgyalóban tegnap, hogy a Metropolitan-ban
legyen koncert. Ma hívtam a nyomdát a plakátok
miatt. Utána rodsó, dehát ezt is fixálták már.
A féligüvegeket a páncélba zártam, a kulcsot hazavittem.
Kedves elvtársnők, elvtársak, kedves külföldi elvtársak, barátaim!
Mivel választási vereségünk és a szélsőjobbal bratyizó Orbán kormány intézkedései miatt a közvagyont már fosztogatni nem tudjuk új pénzforrások felkutatására van szükségünk. A legjobb ötlettel jelentkező elvtársunk három operaénekes elvtársunkkal énekelheti el a Him.. bocsánat az internacionálét.
Lám így hullanak el elvtársaink. Harcban az alkohol ellen. Niku elvtárs is le akarta győzni mindet - de úgy tűnik, a kapitálisták whiskyje volt az erősebb.
Azt nem ígérem, hogy az emlékét megőrzöm - legfeljebb a whisky-ét
Dr.Jones
Derek elvtárs, nem értelek. Ha szocdem vagy elvtárs vagy? De télleg, akkor meg minek színezed magad az SzDSz-szel is? Mér nem jó neked egyenesböl szagolni a Petrasovicsot meg a Kapolyit? Vagy Te olyan elvtárs mint ök... (Jó, a Kapolyi azért okos is)