Keresés

Részletes keresés

Bateman Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3205

fasza:) lassan rendelek egy polot!

Előzmény: Maitréja buddha (3181)
borobogyo Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3204

Egészen jó lett volna a Különleges ügyosztály Marseille is, ha nem az évad közepén hagyja abba Super TV2. Érdekelt volna, pontosan mit keres ott Chapelle, ki mozgatja, meglehetősen jól eltalált figura.

borobogyo Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3203

Én is a Drótra gondoltam:)) Az is sorozat, nem:))) Mint ahogy Michael Chiklis és Walton Goggins meg a Shieldsben tűnt fel, most meg a Justified-ban és a Vegasban csodáljuk őket

Előzmény: Maitréja buddha (3197)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3202

Én nagyon nehezen rágtam át magam az első évadon. Teljesen másra számítottam, emellett nem ült semmi, Tony és Junior kifejezetten idegesített. Aztán szépen behúzott, ahogy illik. Számomra szezonról szezonra lett jobb, és a lezárással is tökéletesen elégedett vagyok.

Előzmény: nina_morgan (3201)
nina_morgan Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3201

Tény, hogy konkrétan élvezni az egészet valahol a második évad közepétől kezdtem, egyre javuló tendenciát mutat és már most sajnálom, hogy lassan vége.

Előzmény: Törölt nick (3200)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3200

Akkor még sok izgalom vár rád. Nekem legalábbis az utolsó 2 évad tetszett a legjobban (főleg a 21 részes hatodik).

Előzmény: nina_morgan (3198)
nina_morgan Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3199

Oké, hőség és agylágyulás, látom rám válaszoltál :D :D 

Előzmény: Törölt nick (3196)
nina_morgan Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3198

Én is most Maffiózom, negyedik évad, de baromira rá lehet csavarodni :-) Hogy mennyi irritáló, nyomorult patkányarcú pasit sikerült összeszedniük :D

Előzmény: Törölt nick (3196)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3197

Azért Idris Elba elég ismert volt előtte is, mint rapper meg a Drótból.

Ruth Wilson meg egy Istennő :P

Előzmény: borobogyo (3193)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3196

Ketten vagyunk :)

Sopranos 10/10

Halogattam nagyon régóta. Nekem ez nem dara volt, mert időhiány miatt 3-4 hónapig tartott. Az első pár rész nagyon nem tetszett (tavaly is elkezdtem már egyszer, de emiatt abbahagytam), azt hiszem, hogy teljesen másra számítottam, aztán beszippantott. Tökéletes sorozat, és sokat nem is tudok írni (úgyis látta már mindenki). A zárójelenet számomra minden idők legjobbja. Chase egy zseni, én pedig ma elkezdek egy következő gyöngyszemet : Luther.

Előzmény: nina_morgan (3158)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3195

Jaja, vén kujon.:-)

Előzmény: Maitréja buddha (3191)
sissoko Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3194

Sajna már vége is van, csak 4 részes volt.

Előzmény: borobogyo (3193)
borobogyo Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3193

Jól értem, megy a Luther 3. évadja? Az utóbbi évek sorozatainak nagy eredménye, hogy olyan színészeket mutatott meg, mint Idris Elba, Michael Chiklis vagy a már említett Walton Goggins.

Előzmény: Maitréja buddha (3190)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3192

A 3.ik elején a pisztolypárbajon, az asztalnál, a mai napig felnyeritek ha eszembe jut :)

Előzmény: borobogyo (3189)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3191

Valamelyik évadban szerepelt Stephen King is

Előzmény: Törölt nick (3188)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3190

Igen, az kicsit olyan hollywood-i volt :)

Az a helyzet, hogy szerintem a Luthor 50% Luthor, 50% meg AM.

A csaj vitte megint az aranyat, ahogy a végén áll és sz**ik rá, hogy tarkón lövik-e...meg ami utána jön szöveg

(Bocsika, elragadtattam magam ...vagy ilyesmi:)

Meg ahogy menekül, mintha a korzón sétálgatna.

Hannibál egy kapkodó idegbeteg a csajhoz, ha fogadnom kellene én Alice- ra fogadnék :)

Előzmény: sissoko (3186)
borobogyo Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3189

A Törvény emberének (Justified) második évadát nézem (a harmadikat már láttam), Walton Gogginst egyre jobban szeretem, ahogy a bíróságon öltönyben elveszetten ült, az mindent elmond Boydról.

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3188

Érdekességek:

Ally Walker az FX csatorna vezetőjének a felesége.

Kurt Sutter (Otto) a férje a valóságban a Gemmat alakító K.Segalnak.

Liz Seagal (Tara idegesítő főnöke, vagy mije) a tesója a Gemmát alakító K-nek a valóságban:-)

(Liz amúgy producer is jó párszor)

Peter Weller -Robotzsaru, Meztelen ebéd- jó néhány epizódot rendezett, sőt a hatodik évadban játszik is.

Előzmény: Bateman (3180)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3187

Jaja, Jax ilyen. Nagy hajlott hát, amúgy tök csámpás (mindig fehér cipő). 

A harmadik évad nagyon jó. Az írországi részek beleégnek az emberbe akkora váltás, mind zenében, mind hangban, képben. Különösen a megérkezés pillanatai.

De negyedikre mondtam azt hogy a csúcs. A kiteljesedés.

Mi is hajnalig néztük....még jó h szabadságon voltam akkoriban:-)))

sissoko Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3186

Hehe!

“Oh, and if you ever betray him like this again... I'll kill you and eat you.”

Ezen feküdtem én is.

Az uccsó rész bejött leszámítva a rész eleji idióta őrizetbe vételt, ami agyamanet faszság volt. Máshogy is belibbenhetett volna mindenki kedvence, Alice.

Előzmény: Maitréja buddha (3185)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3185

A 41 perc körül olyat szól be Alice, már az megérte végigülni :)

És Hannibált akkor irtam, mikor még nem láttam :P

Előzmény: Maitréja buddha (3184)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3184

Ok. 22 ik perc.

Egy dolog van, spin-offot Alice Morgannek.

Az legyen a története, hogy éppen az USA ban van és összefut Hannibállal és mivel jó kedve van, nem öli meg, hanem együtt kezdenek utazgatni.

Hannibál eszeget, Alice meg pajkoskodik, ahogy szokott.

Előzmény: Maitréja buddha (3183)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3183

Ilyet Észak-Koreában nem lehet látni.

A másik, ha nem nyirja ki Alice ezt a szőke picsogó picsát- ha kinyirja, bocs a spoilerért, Isten bizony nem néztem még meg csak a főcimig, Alice még a szinen nincs- akkor ezentul csak mexikoi szappanoperákat fogok nézni. Vagy az afro amerikai csajt, aki ennyira rokonszenves, hogy a Klu Klux Klán reklámarca lehetne.

Előzmény: Maitréja buddha (3182)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3182

A Luthor akkora kib***ott, egetverő nagy baromsággal kezdődik, 3x4, hogy megállitottam és gondolkodom, nézzem-e egyáltalán.

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3181

Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original = SAMCRO

Bateman Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3180

nos, itt a nyaralás kellős közepén, az egész család hülyének náz, hogy hajnalig nézem a SOA-t:)) nem értik, nem érthetik:) ma este jön az első évad záró. nekem rohadtul bejön már ez is. az első pár rész felvezetett egy csomóü mindent, aztán felpörögtek a dolgok még jobban, de számomra követhető volt. ez a Hunnam gyerek rohadt erős karaktert hoz. bár nekem egy kicsit fura ez a válvonogatós, szájharapdálós nigger gettós style, de valahogy épp ettől jó. kellően erős ellenpontja Perlman Clay-jének. piszok durva páros. Gemmáról és Tara-ról nem is beszélve. utóbbit játszó csaj a Mad Men és a Life on mars miatt volt kellemes meglepetés, ugyanúgy, mint a Sleeper Cell-es Ally Walker is. mindkettő hibátlan kis bitch:) a többi SAMCRO fazonról nem is beszélve! valamint kellően bonyolult karakterek és ettől igazából érdekes ez a sori. szóval, ma este finálé, aztán jöhet a következő évad. már alig várom. az első csúcspontja a számomra a Tarát meglátogató AFT ügynök csávó végső elmenetele és az azt megelőző dráma. nem semmi volt! egy dolog viszont lemaradt ez a SAMCRO elnevezés honnan jön?

Előzmény: Törölt nick (3153)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3179

Én is nézem az Under the Dome-ot. :)

Én Barbie-t bírom, ő jó karkater. :)

sissoko Creative Commons License 2013.07.26 0 0 3178

:)

Amikor elkezdenek rángatózni, amolyan fekvő gangman styl stílusban, mindig hangosan felröhögök.

A negyedik rész is "remek" volt, itt egy vírust vertek le néhány óra alatt. Tiszta Jericho, ott egy teljes rész arról szólt, hogy kukoricát szedtek...

Előzmény: Maitréja buddha (3177)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.26 0 0 3177

De amúgy igazad van, minden normális ember a következőt csinálná.

"Hö ! Hang hallik az atompincéből...meglesem."

Lemenni, ott a gyíkarcű kölök. Szól egy szót, bumm a fejbe. Csaj sikit, bumm a fejbe.

Bejön Big Jim: My name is Jim. Big Jim.

My name is Bumm a fejbe:)

Besétálsz a városba. 

Leszbi szerelemgyerek jön- hasbarugni.

Anyja, okoskatörp- hasbarúgni.

Pc korrekt néger anyja/apja- fejberugni.

Kutya fejét megsimizni.

Segédseriff latin csajt.... :)

Újságíró csajt...:)

Kétszer.

Kimenni a búra széléhez, felirni a falára: "Lehet hogy pink csillagok hullanak majd, de sz**ok rája."

És megtenni :)

Állatvédők tacepaón tiltakoznak a rája miatt, hónaljba beszagolni, vissza tacepaozni.

Előzmény: Maitréja buddha (3176)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.26 0 0 3176

Négy rész lesz csak a Lutherből ?

Ó, hogy az a ****** angol anyjuk...

Azért a Búrában a deputy csajt, aki most seriff lett, azt blokkolnám.

A hangszine is tetszik.

Más dolog, hogy bement a vezérhülyéhez a cellába, mert az köhögni kezdett- a másik nagy trükk, a "Vigyázz, a hátad mögött vannak" még várat magára :)

Azért ezek az amerikai katonák profik, le se szarják hogy tőlük 1 centire ott eg ilyen jelenség, hogy a szerencsétlenek irogatnak rá etc.

De a fasiszta kormány is tartja bennük a lelket rendesen :)

Feliratokkal biztatják őket, próbálkoznak (pld engedik hogy a kutya lepisilje :P)

Előzmény: sissoko (3175)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!