Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Egészen jó lett volna a Különleges ügyosztály Marseille is, ha nem az évad közepén hagyja abba Super TV2. Érdekelt volna, pontosan mit keres ott Chapelle, ki mozgatja, meglehetősen jól eltalált figura.
Én is a Drótra gondoltam:)) Az is sorozat, nem:))) Mint ahogy Michael Chiklis és Walton Goggins meg a Shieldsben tűnt fel, most meg a Justified-ban és a Vegasban csodáljuk őket
Én nagyon nehezen rágtam át magam az első évadon. Teljesen másra számítottam, emellett nem ült semmi, Tony és Junior kifejezetten idegesített. Aztán szépen behúzott, ahogy illik. Számomra szezonról szezonra lett jobb, és a lezárással is tökéletesen elégedett vagyok.
Tény, hogy konkrétan élvezni az egészet valahol a második évad közepétől kezdtem, egyre javuló tendenciát mutat és már most sajnálom, hogy lassan vége.
Halogattam nagyon régóta. Nekem ez nem dara volt, mert időhiány miatt 3-4 hónapig tartott. Az első pár rész nagyon nem tetszett (tavaly is elkezdtem már egyszer, de emiatt abbahagytam), azt hiszem, hogy teljesen másra számítottam, aztán beszippantott. Tökéletes sorozat, és sokat nem is tudok írni (úgyis látta már mindenki). A zárójelenet számomra minden idők legjobbja. Chase egy zseni, én pedig ma elkezdek egy következő gyöngyszemet : Luther.
Jól értem, megy a Luther 3. évadja? Az utóbbi évek sorozatainak nagy eredménye, hogy olyan színészeket mutatott meg, mint Idris Elba, Michael Chiklis vagy a már említett Walton Goggins.
A Törvény emberének (Justified) második évadát nézem (a harmadikat már láttam), Walton Gogginst egyre jobban szeretem, ahogy a bíróságon öltönyben elveszetten ült, az mindent elmond Boydról.
Jaja, Jax ilyen. Nagy hajlott hát, amúgy tök csámpás (mindig fehér cipő).
A harmadik évad nagyon jó. Az írországi részek beleégnek az emberbe akkora váltás, mind zenében, mind hangban, képben. Különösen a megérkezés pillanatai.
De negyedikre mondtam azt hogy a csúcs. A kiteljesedés.
Mi is hajnalig néztük....még jó h szabadságon voltam akkoriban:-)))
“Oh, and if you ever betray him like this again... I'll kill you and eat you.”
Ezen feküdtem én is.
Az uccsó rész bejött leszámítva a rész eleji idióta őrizetbe vételt, ami agyamanet faszság volt. Máshogy is belibbenhetett volna mindenki kedvence, Alice.
A másik, ha nem nyirja ki Alice ezt a szőke picsogó picsát- ha kinyirja, bocs a spoilerért, Isten bizony nem néztem még meg csak a főcimig, Alice még a szinen nincs- akkor ezentul csak mexikoi szappanoperákat fogok nézni. Vagy az afro amerikai csajt, aki ennyira rokonszenves, hogy a Klu Klux Klán reklámarca lehetne.
nos, itt a nyaralás kellős közepén, az egész család hülyének náz, hogy hajnalig nézem a SOA-t:)) nem értik, nem érthetik:) ma este jön az első évad záró. nekem rohadtul bejön már ez is. az első pár rész felvezetett egy csomóü mindent, aztán felpörögtek a dolgok még jobban, de számomra követhető volt. ez a Hunnam gyerek rohadt erős karaktert hoz. bár nekem egy kicsit fura ez a válvonogatós, szájharapdálós nigger gettós style, de valahogy épp ettől jó. kellően erős ellenpontja Perlman Clay-jének. piszok durva páros. Gemmáról és Tara-ról nem is beszélve. utóbbit játszó csaj a Mad Men és a Life on mars miatt volt kellemes meglepetés, ugyanúgy, mint a Sleeper Cell-es Ally Walker is. mindkettő hibátlan kis bitch:) a többi SAMCRO fazonról nem is beszélve! valamint kellően bonyolult karakterek és ettől igazából érdekes ez a sori.szóval, ma este finálé, aztán jöhet a következő évad. már alig várom. az első csúcspontja a számomra a Tarát meglátogató AFT ügynök csávó végső elmenetele és az azt megelőző dráma. nem semmi volt! egy dolog viszont lemaradt ez a SAMCRO elnevezés honnan jön?