Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
muckám, én is qrvasok embernek tudom az IRL ezt-azt-ját, még se basztatom őket ezzel nap mint nap, ahogy a kis lieblinged tette, aki viszont nem a fórumról tudta, nem egy beírásomból, mert olyat nem tudott prezentálni
De jó, hogy ez az én topikomban zajlik. Egyszerre néztem a tüntetést, a püspök lemondó beszédét és lamentáltam Navalnij halálán, hogy ő mártírrá vált és persze erre a topikomban feltűnik az eredeti srác is. Hihetetlen.
Ha nem ma kellett volna felülvizsgálatra mennem, Pestre utaztam volna. (Baszakszik a vérnyomásom. Jogsit akartam hosszabbíttatni, amivel kisebbfajta riadalmat okoztam. Ugyanis vérnyomásméréskor 244 volt az eredmény. A doktornő mindenféle tablettákat rágatott velem, mert azt mondta, félt, hogy infarktust vagy agyvérzést kapok.)
Bakker... én is innen (nem "háttérlevelezésből", hanem konkrétan a fórumról) tudom a neved már vagy ezer éve - a TC-ügy óta. Ha le kéne tenni a nagyesküt, hát megtenném, hogy te voltál az első.
Akkor a cián lesz. Az éretlen dióban magasabb a szintje.
Én azt mondom: AZT a piát sürgősen hagyd a gecibe. Igyál inkább savanyú káposzta levével hígított szilvalekvárt - szarnak az is szar, de legalább nem árt. (Sőt, ha befogod a szádat, akkor még az orrodat is tisztíccsa.)
Gondolod? Azért voltak már rendőrautó hátsóülési szívinfarktusok arrafele is. Meg konkrétan tudom boncorvos ismerőstől, hogy egy rendőrszázados reggelizés közben lett öngyilkos a szolgálati fegyverével, és az utolsó falatja még a nyelőcsövében volt...