még ilyet, végre volt egy kedves fönök utánzat és az is el!
Sat el, gombóc 29 el, mogyoró 04 meg ugy el ,hogy nem tudjuk a 04 titkát!
gombóc kivásárlása? tartsuk meg csendes társnak! elvégre komoly szerepe van a felvilágositásomban, valami 19,6-ról ami nekem 25. érik még apró örömök az embert!!
szabad érdeklődni arra felé tetszik menni mint gombócka, vagy gyökeres fordulat van ebben is?
haladók 50-50% mármint az arak tonic arány. sajnos én már annyira butulok, meg a készlet is kifogyott, hogy már alig alig emlékszem az izére. mi az ha egyszer?? ezt azért látni kell! sajnos a kedvenc topicom( a második) tiszta taxis reklám lett.
pici huszt(ezt is gombócnak köszönhetem, pár hét kellet amig rá jöttem mi az)
látod nekünk már vannak közös emlékeink!
Az élet egy nagy fagylalt, csak tudni kell nyalni
bocsika
bár beugrok egy numerára sem volt semmi!
tudod a gondolat társitás,pedig igyekszem érthetően leirni mit gondolok, de nem helyesen!
nagyon jó nyaralást, mozgalmas nappalokAT, naplementéket, stb stb tb b..
gombócot ha látod pusziltatjuk (gondolom Y-ka is beszáll), neked kéz csók!
Bizony, bizony mond. Néha tényleg elég HUSZ-os vagy. Ilyenkor én zavarba jövök és elpirulok. Utánna órákig azon gondolkozom, hogy te tényleg HUSZ-s vagy, vagy csak a véletlen:)))
Három és fel óra angolozás után, inkább oroszul kérném azt a kávét:-))
kedves fagyimogyoró ez az este beugrok, ez nagyon huszos, kezded gombócot egész jól kiturni, minden megbocsájtva.
ha pici arakot is kaphatnék.....
az a virágos kert nagyon szupi!!
az a kis virág is aki az elején mogyi fagyit akar, igaz ezt már gombócnak is akartam mondani de nem akartam ,hogy tudja.
más. kihasználva, hogy fönökasszony úr nincs, tisztelettel érdeklődömha ennek a bizonyos gombócnak otthon ülő barátai vannak mint például a BÉCI, milyenek lehettek azok akik igazán szerettek mozogni?