Hatalmas az arviz NJ-ben. Minden tulfolyik, minden tele, minden tocsog. Az egesz allamban "state of emergency". Sok kollegamnak lett a pinceje tele vizzel. . .sok auto ment tonkre az elontott utakon (most nem szabad hasznalt autot venni, ha nem vagy biztos a forrasban).
Ma jon elo a nap egy het ota eloszor - hogy mikor nem tudom, mert meg toksotet van. . . pedig haromnegyed het van mar. (Ramadan van, igy van aki orul annak ha keson jon fel a nap).
Ma kellemes meleg idot mondanak. . .nappal, szelcsenddel. . .
Nos mi megúsztuk relatíve jó idővel Barcelonát, csak némi csöpörgő volt, mikor ott voltunk, nagy páratartalommal, de egészen kellemes idő. De hogy azóta mi történt, azt csak most hallottam a TVben ill. olvasom: http://www.online.rtlklub.hu/hirek/vilagunk/?hirid=0510209689
Egyébként nagyon klassz hely, nagyon szép, hangulatos város.
A ferjem tegnap meselte, hogy a vadkacsak kozott egy nagy, feher is ballagott az utszelen (mikor dolgozni ment akkor latta). . .lehet en is beallok kozejuk. . .megyek delebbre (gondolod, nagyon feltuno lesz, ha egy oszulo haju mamzel is repul veluk???)
Vannak, nem nagy bajok, de sok mellekut le volt zarva, mert a viz elontotte. Ez egesz mindennapos dolog errefele, mert eleg sok kisebb patak van - ami szep - es ilyenkor megaradnak. Na meg vannak olyan teruletek is, ahol a viz allando - belvizek - es ilyenkor persze tobb.
A mi hazunk kis emelkedon van, nincs semmi viz veszely, hacsak a ferjem nem csinal (par hete atfurta a vizcsovet :)), no akkor volt viz!) valamit.
No akkor az éjszakai buliból néhány kép, összesen amúgy 380db készült!!! Mindezt egy garnitúra elemmel(4db 2300mAH Energizer elemmel), nagyon megvagyok elégedve vele, nem hittem volna, hogy ennyit fog bírni, aggódtam, hogy nem lesz az egész éjszaka megörökítve, mert a másik garnitúrát a töltővel együtt Szentesen hagytam..
Ebből tök jó amikor a földről fényképez le a gép minket, az egyik legjobb kép, illetve én meg nyomom befele a corn flakest bögréstől!:)) AbsintH pedig a zöld színű a kézben. Ugyanis egy felessel kezdtem aztán le is álltam és folytattam tej és gabonapehellyel a bulit.
Az éjszaka így jól telt, annyi meteorológiát belevéve, hogy mikor 4h-kor mentem haza melegebb volt mint 02h-kor(02h-kor, derült ég, szélcsend, 8fok) ugyanis 10fok volt 4h-kor, és a nyugatias szél is megélénkült, továbbá a felhőzet is megerősödött, tehát 2 óra alatt gyökeres változás volt mondhatni.
Zsur! Akkor most mindent visszakaptok kamatos kamatostól együtt! Had igya csak a föld a vizet, jó lesz tartaléknak.
Szép estét, 5 háznyira vagyok az otthoni gépemtől keletre, itt van a buli helyszíne, absintH szint emelkedik, minden jót nektek, elég hűvös van még jó hogy nem dohányzom, nekem nem kell kijárkálni!:)