Na jó elismerem ez lesz életem első ugymond "vilgszinvonalú" koncertye.
Voltam jópár Tankcsapdán (önálló csapdán is) és egy csomó fesztiválkoncerten. (Sziget 2001 és 2003, Vekeri-Tó feszt. Harley találkozó Alsóörsön) ahol az ugymond "nagyok" is megfordultak (HIM, Slayer, Guano Apes) de ez lesz az első NAGY IGAZI ÖNÁLLÓ konci. Bazira kiváncsi vagyok!!!
Most beszéltem telefonon a Főnix Csarnokban egy nagyon jó fej információs csajjal. Tehát : a tervek szerint 1/2 7-7-kor tervezik a kapunyitást. A koncert 8-kor kezdődik. 8000-8500 fő fér be a csarnokba. Jelenleg 1500 jegy van már csak. A helyszinen már nem biztos, hogy lesz.
A címük: Kassai út 28. Tel.: 52-518400
Kassai út város felőli végén ( a templom mellet) van egy "pikoló" nevű műintézmény, aszt nem tudom hogy cso-csó van-é de az árak elég normálisak meg a koncerthelyszin is kábé 300-400m-re van.
(előtte tali elég szoros merhogy mi is többen megyünk és néhány cimborát be kell fuvaroznom az állomásról asztán az ótót villámgyorsan hazareptetni, és futás a koncertre.)
már csak télleg 5 nap brrrrrrrr!huhuhuhu!de jó!
kemélyen készülök a zhk-ra (peace of mind),végtelen álmaim vannak(infinite dreams),s keményen küszködök a matekkal(number of the beast)!
És a koncertet megelőzően van valami jót tipped, egy olyan helyett illetően, ahol meg lehetne inni pár sört, esetleg csocsozni is lehetne konszolidált árak mellett?
Lehet, hogy össze kéne futnunk, mert eddig nem sikerült plakátot szereznem.
A Főnixet nem tudjátok elvéteni ha a vasútállomásnál felültök a kettes számú trolibuszra (Arra amelyik az állomásról is látható felüljáró felé megy , nem arra amelyik arról jön:-) ). A Kassai úton van két nagy sportcsarnok egymás mellett, a városból kifelé haladva a bal oldalon, na azokból a nagyobbik a Főnix.
Aki autóval érkezik annak javallom a 4-es főút vonalát nyiregy felé követni.
Vagy ha nyiregy felől érkeztek akkor a kassai úton (ami a 4es bevezetője) befelé jobbra asszem a 2. vagy a 3. lámpánál már látható a Főnix.
Aki távolsági busszal jön annak szintén 2-es troli (vagy a 3-as) MGM Göcs felé menő vonala.
Én valszeg 1-2 haverral dél körül és utána ott maradnánk iszogatni kicsit és megbeszélni az élményeket a hajnali vonatig:)
Szal ha lesz kedve vk-nek majd csatlakozzon!
Ez a mailcimem nem él - a siorac@index.hu igen, ha netán vk. irni akarna :))
Az a helyzet hogy 20.án a Maiden koncert másnapján 3 vagy 4 zh-t irok s tanulnom kellene mint állat s a fanclub pedig ugyebár idöt igényel szoval a hónap vége fele megprobalok intézkedni!ami késik nem mulik mivel nagyon jo lenne már végre igazi fanatikusokkal együtt bakelit Maiden -t hallgatni,egy két borsodi szürcsölgetése közben!
3 gitárosra nagy szükség épp nincs, de hát 2000-es visszatérés után nem volt szivük Gers-t kirakni és sztem ez jó is igy, koncerten legalább erőteljesebb a hangzás:)
az új lemez is jobban fog a koncerten szólni, ebben biztosak lehettek, kevésbé lesz "prüntyögős" vagy milyen...
Ez a Wan2-tól egy marha jó kritika.ezek általában senkit sem dicsérnek max magukat.
Meg van igazság abban amit mond(kiscit kaotikus hangzás,felesleges dalrészletek stb..)