Az alkotmánytervezet négy részből áll. Az első fejezet címe még kérdéses: vagy a Nemzeti hitvallás, vagy a Nemzeti nyilatkozat címet viseli majd. Ezt követi az Alapvetés című rész, amely egyebek mellett rögzíti, hogy hazánk neve Magyarország; majd a Szabadság és felelősség címet viselő fejezet következik az alapjogok és kötelezettségek felsorolásával; a negyedik rész Az állam, amely az államszervezetről szól.
"Szóval a fiaidnak üzenjük, hogy ne buzuljanak Magyarországon"
Hat ha buzulnak akkor azt csak balkezrol tehetik ,mert a lanyommal egyutt eddig osszehoztak 6(3+2+1) unokat az pedig buzulasbol nem lesz:-))
Ugyhogy gondoskodtak a deviansok utanpotlasarol ami a legnagyobbnal mar ma is kitunik pedig meg csak elsos altalanos iskolaban, de idegeire megy a tanarjanak, mert halalra unja magat az orakon es megmondta neki, engem ne tessek enekeltetni,inkabb adjon addig matematikai es logikai feladatokat:-))
A devianciának ezennel vége, buzik itt nem házasodnak, az már egyszer biztos! Szóval a fiaidnak üzenjük, hogy ne buzuljanak Magyarországon, amelynek államformája köztársaság, de a neve nem Magyar Köztársaság. A Nemzeti Hitvallás ebben teljesen világos útmutatást ad.
A fanyalgásnak is vége, nem fér bele az új alkotmányba, különös tekintettel Nemzeti Hitvallásunkra! Valljuk, hogy aki fanyalog, az mostantól nem jár el helyesen, mert nincs itt semmi fanyalognivaló.
Fegyelem, munka és precizitás szerinted német tulajdonságok? Valljuk, hogy ezek ősi magyar tulajdonságok is! Mi terjeszetettük el ezeket Nyugat-Európában kalandozásaink során. Valljuk, hogy nem fosztogattunk, hanem csak kalandoztunk és terjeszetettük az ősi magy értékeket, amelyekre hitavllásunk szerint nagyon büszkék vagyunk!
Valljuk már be, hogy mi vagyunk a legjobbak és a Kárpát-medence minden igaz bölcsesség és tudás forrása már legalább 1000 éve!
En szuletesem ota kisebbsegben vagyok, mar hozzaszoktam,devians voltam Rakosi alatt aztan Kadar alatt is es az uj demokraciaban is en csak mindenen fanyalogtam,de ez a deviansag,kabe 4 generaciora megy vissza.
"Ellenforradalmi vagy és reakciós, ráadásul labanc is vagy."
Hogyne lennek labancz hiszen onnan szarmazik a csaladunk,Steyrorszagbol. De epitettunk vasutat, aztan vezettunk vasutat,aztan konyvet ,ujsagot nyomtattunk, aztan olajat furtunk es autot szereltunk aztan mindenfele budos anyagokkal kutyultunk budos laborokban, magyaran dolgoztunk rendszerfuggetlenul. Mert valakinek AZT IS KELL ,NEMET PRECIZITASSAL, akkuratussaggal, kicsit merevnyakuan,mert diszciplinaink voltak amihez tartottuk magunkat es ilyenek a fiaim is,es remelem az unokaim is ilyenek lesznek. A nacionalista hoborgest leszartuk nagy ivben es embert csak a munkaja alapjan iteltunk meg.
Nem vagy egyedül, de kisebbségben vagy, mert nem vagy része része az új többségnak és a fülkeforradalomnak. Ellenforradalmi vagy és reakciós, ráadásul labanc is vagy. Méghogy majmoljuk az osztrákokat, eszednél vagy? Nem értesz te semmit, fogadok, hogy már a NENYI-t sem értetted! Nem baj, idővel biztosan megvilágosodsz majd és megérted ezeknek a történelmi időknek az üzenetét.
Kit érdekel, hogy rajtunk röhög a beképzelt Európa? Itt az ideje végre kiállni magunkért, felvállalni magunkat és büszkének lenni magunkra, az értékeinkre és a tudósainkra! Nem tetszett olvasni a Nemzeti Hitvallást?
Amúgy pedig kéretik tudomásul venni, hogy mostantól vármegyerendszer van hazánkban, Magyarországon, amelynek államformája köztársaság, de a neve nem Magyar Köztársaság, hanem Magyarország, és 0rbán Viktor Magyarország miniszterelnöke.
Dehat ezen az alkotmanyon fognak egesz ajropaban rohogni.En elovastam az osztrak alkotmanyt abban ilyen hulyesegek nincsenek,egy csontvazig lecsupaszitott,nagyon logikusan felepitett , jo szerkezetu a mai kornak mindenben megfelelo alapokmany, nem ilyen bullshitek.Nincs is preambuluma. Se tortenelmi multra valo hivatkozas ,hiszen vegul is benne lehetne, de a labanczok a haboru utan letorultek a multat a birodalmit, a naci anschlussos multat es irtak egy alkotmanyt egy modern polgari demokracianak megfelelot. Egyszeruen le kellett volna forditani es annyiban atfogalmazni ami a magyar mostani valosagnak megfelel. Mert ok ugye egy szovetsegi allam mi meg nem.Mi megyerendszerre epulunk.
"Az országos népszavazás érvényes, ha az összes választópolgár több mint fele érvényesen szavazott, és eredményes, ha az érvényesen szavazó választópolgárok több mint fele a megfogalmazott kérdésre azonos választ adott."
Hoppá, itt sem lesz egyhamar szociális népszavazás.
És sok kérdés azért fog elbukni, mert nem szavaznak elegen ... ellene.
Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmány jogfolytonosságát, amely egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk annak érvénytelenségét.
Értem én hogy ott van, de akkor is méretes fasság.
0rbánnak erről más a véleménye. Neki az alkotmányjog volt a kedvence az egyetemen, tehát rég megvan a maga koncepciója. Ráadásul most azt ír bele az új alkotmányba, amit csak akar. Végre megadatott neki, hogy hitvallást adjon a nemzetnek. Legalábbis ő ezt hiszi.
Hát nézd, Kossuth száműzetésben halt meg, Batthyányit kivégezték, Szemere szegény az emigrációól már a kegyelem után erősen betegen tért haza... biztos, hogy ez így jó lesz?
Soha ne veszítsük el a humorérzékünket, már lassan csak az marad nekünk. Gondolj bele ez a két mondat hova vezet, ha komolyan vesszük:
Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmány jogfolytonosságát, amely egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk annak érvénytelenségét.
Hazánk 1944. március 19-én elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május 2-ától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk.