Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
"FIGYELEM!! Embereket szeretnék toborozni egy dec. 16-i nyúlbefogásra. Ne
sápadjatok el, mondom mi a teendő. A Dunaharaszti Pupu Vadásztársaság
területein nagyon sok a mezei nyúl. Ezeket mi (vadászok) ÉLVE befogjuk,
legyógykezelik és kiviszik őket Kubába exportra, tehát NEM ölik meg
őket, cak vérfrissítésnek veszik meg.
A bevételből megvan a Vörös Segély dunaharaszti csoportjának éves költségvetése. A befogás menete a
következő: egy 1 km-es hálót kifeszítenek a rét közepére és a rét két széléről
elindul egy emberlánc a háló felé. A nyulak a háló felé szaladnak, abba
belegabalyodnak, az ott hasaló vadász kiveszi őket és beleteszi egy dobozba,
ami már fel van neki töltve kajával. Teneked annyi a dolgod, hogy írsz nekem
egy e-mailt, én elmonodm a részleteket, eljössz, sétálsz kinn a jó levegőn kb.
4 km-t, látsz aranyos állatokat, megismerkedhetsz egy csomó jó fej emberrel és
kapsz egy jelképes összeget (kb.5-600 Ft). Lehetőleg budapestiek vagy Budapest
környékiek jelentkezzenek, mert nekik egyszerű e megközelítés és minél
gyorsabban jelezzenek nekem, mert csak 100 főt vihetek magammal.
Baromarcú, autentikus állatvédők kíméljenek meg a marhaságaikkal.
Most elérzékenyültem.
Egy kommunista titkosügynöknek is lehet lelke.
Jól esett a méltatás, köszönöm.
De még elszántabban fogok harcolni a kommunista igaz ügyért. vagy az igaz kommunista ügyért. Tényleg, most melyikért harcolunk?
Szabadság elvtársak!
Virág elvtááárs, zavarhatom egy percre?
Nem tud valamit a fönökömről a Pénztárnok elvtársról?
A három tenor turnén nem lehet, mert az még nincs
megszervezve. Igaz hétvégén sokat szok innni, de hétfőre
mindig kialussza.
Virág elvtárs én nagyon aggódom.
Önkritikát is kell gyakorolnom, mert pénteken megemlítettem,
hogy kevés a fizetésem. Ezt azóta nagyon megbántam.
Erőt e-gazságot elvtárrsak!
Nagy megelégedéssel szemlélem CsipkeRózsika álmából ébredező mozgalmunkat! Látom szemeim előtt felsorakozó ifjú és veterán országrendbetevők seregét. Itt az idő! Felszólítom elvtársaimat, hogy az impérializmus rothadó testében lévő idegrendszeren (amit a pusztuló angol nyelven internetnek neveznek) sprickolják szét a Párt üzenetét! Terjedjen az ideológia mint egy gyógyító ántibioticum ezen a szolgaságba döntött sárgolyón. Az AcsádyAczél golyók majd csak ezután következhetnek! Sajnos Smuck Andor elvtársat hiába várom itt köztünk. Úgyhoty gyorsan reagáló rohamcsapataink elindultak hozzá egy kis baráti csevegésre. (Kérem jegyzőkönyvbe venni: a felszerelés amivel elláttam őket tételesen a következő: 5 db husánka, 5 db feles bőrkabát (műanyag), 1 db körömletépő szettc (Bauer el'társ külön kérésére), 1 db. szike, 3 m villanyvezeték, 2 db hereszorító, 1 db mozgalmi dalokat rögzített kazetta, 5 db füldugó). Remélem Smuck elttárs megértően és önként elfogadja Pártunk kérését. Felszólítok nyomatékosan minden elvtársat aMIG a káderosztály arra engedélyt nem adott addig NE, ismétlen NEM lehet, ismétlem TILOS Smuck elvtárssal kapcsolatot létesíteni.
Kérem jegyzőkönyvbe venni Dudith elvtársat a Haza Vörös Csíkokkal Átszőtt Barna Medvékkel Ékesített Aranytollú Költőjének Járó Érdemrendjét adományozom saját hatáskörben! Nála nagyobb költőt ne hord ma a Föld!! **dübörgő szünni nem akaró tapsssssss***
Köszönöm elvtársak!!
Szabccságot,
Két cápa beszélget:
- Hú, de elrontottam a gyomromat, egy kapitalistát ebédeltem...
- Honnan tudod, hogy kapitalista volt?!
- Zsíros volt, hájas, és a bőre alatt is pénz volt. És Te, barátom? Ebédeltél már?
- Ja, egy kommunistát.
- De honnan veszed, hogy kommunista volt?
- Hát onnan, hogy gerinctelen volt, és nem volt bőr a pofáján.
Elvtársak szeretnék egy pártszerű kérdést feltenni: Rózsa György elvtárs és James Hendrix elvtárs is velünk van? Látom, hogy figyelnek bennünket... Éberség elvtársak! D. elvtárs
Örömömre szolgál, hogy még emlékszel Ligeti Károly elvtársra, aki Kun Béle elvtárssal együtt mozgalmunk igazi mártírjai. Igazad van, az ő kanonizált verse megérdemli, hogy csonkítatlanul tárjuk az utókor elé, abban a formában, amikor még igazság és a jog uralkodott, s nem az mprlista hordák. Ligeti elvtárs bizonyára örülne Gyárfás elvtársnak, Bánó elvtársnak és Aczél elvtársnak most Omszkban, hiszen közeleg a rendteremtés ideje, minden munkáskézre szükségünk lesz.
A nemzetközi helyzet fokozódik, az érdemjelet a pizsamámon fogom viselni, mint önkéturalmi szimbóleumot. Van abban valami nemes és fölemelelő, hogy régi, kipróbált elvtársainkon nem fog a golyó és az idő, magas kort megélvén bearanyozzák a kommunista világ egét. Ott van például Castro elvtárs, még mostanában is képes 4-5 órás beszédekre, vagy Kim elvtárs, akitől retteg a nyugati világ és Csík Kórea. Javaslom, hogy a baloldali Index-tagok munkásságát mindenképpen figyelemmel kisérjük, hiszen érted jöttünk elvtársak, nem ellened.
Hall elvtárs tiszteletére:
"Míg lelketegben tiszta tűz fog égni
Mindig előre vörös magyarok
Az eredményt elfogjátok érni
Én is elérem, habár meghalok
Mert a szabaccságot nem adják olcsón
Ára könny és mártírvérfolyam
Kik érte hulltak, nevük legyen áldott
Míg [szövegromlás] átrohan.
Ti még meglátjátok a vörös Demszky Pestet
Tinéktek lesz még ölelés és Virág (elvtárs)
S ha majd visszanéztek a csodás Napkeletre
Ujjong veletek az egész világ!"
"oszt' akkor mit szól majd a Müller elvtárs, ha észreveszi"
8.pillanat:
-----------
Stirlitz belépett Müller dolgozószobájába, s meglátta a padlón élettelenűl heverő Müllert.
Megmérgezte magát - gondolta Stirlitz, miközben kezével végigsimította a Müller hátából kiálló balta nyelét...
Na, itten meg ebből a Stirlitz standartfürerből (ez szabványos vezető lenne?) meg kipotyognak mindenfélék... oszt' akkor mit szól majd a Müller elvtárs, ha észreveszi...
Várjunk csak, várjunk csak... az melyik, amelyikbe' figyelmeztetés nélkül lőnek, ha a bezártaknak mindenféléket becsempésznek a sztrovacsekok, hogy a kantiba' azér' inni lehessen? Az a karantén, vagy a kamutern... nem ez, mindegy, szóval, amit te ottan mondtál...
Ez csodálatos, tudod hogy Te voltál a példaképem a KGB-ben? Kezdő AVOs koromban valósággal ittuk gondolataidat. Mindenki mestermunkának tartotta, és ma is tartja ma is, a te ördögi cselszövéseidet.