Keresés

Részletes keresés

nina_morgan Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3158

Jó tíz évvel megcsúszva, de csak sorra került a Sopranos-dara ;-) váffánkúló Tony és Kármélá :)

jelenvalólét Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3157

Rectify megvolt, nálam is 10/10.:)

Előzmény: ameliii (3152)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3156

jah az is mekkora jóság, hogy egyre több tag visel SAMCRO pólót...jax kapucnis pólója meg a legjobb.

Előzmény: Törölt nick (3155)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3155

Az első évad nem tetszett azt fikáztam is rendesen. Túl gyorsan ment minden, túl sok név. Aztán már ügyeltek arra, hogy a neveket megjegyezzük:-)

Előzmény: nezs (3154)
nezs Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3154

Imádom, ahogy itt ajnározzátok a SOA-t. Újraélem azt az izgalmat, amit idén év elején, amikor kb másfél hónap alatt nyomtuk le otthon az eddigi 5 évadot. :)

Érdekes, hogy az eddigi itteni megnyilvánulásaid alapján arra fogadtam volna, amikor elkezdted, hogy neked nem fog bejönni ez a sorozat. Szóval most kellemes csalódás, hogy mégis. :)

Előzmény: Törölt nick (3153)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3153

Nálunk családilag okoz kialvatlanságot az elmúlt 3 hétben:-P

Negyedik évad évadzáró rész:10/10

Ahogy a Jax-Tara kép szépen átfordult Gemma- JT régi fényképébe, és közben ment a House of rising sun, az olyan szinten volt tökéletes évadzáró,hogy a hideg borzongás futott végig rajtam.

5 évad 1-3 rész

Clay mint megtört fogatlan kutya: EPIC!!!!

No persze most sem az a fajta aki csak úgy elvonul, hehehehe.

Opiet meg érezni lehetett.

Amúgy minden évad utolsó két része felvezető a következő évadhoz. Az előzőben a mexikóiak, most a négerek.

JAxben van valami idegbetegség jól. Tara viszont kissé megbolondulni látszik.

Hát ez tényleg az utóbbi 10 év egyik legjobbja.

Előzmény: Bateman (3151)
ameliii Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3152

egyben az ötöt??  az igen :)

rectify-t láttad már?   az 10/10

Előzmény: jelenvalólét (3149)
Bateman Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3151

Sons of Anarchy pilot - van abban egy csodás érzés, amikor ilyen bitang sorozatokat mellőzök évekig, majd egyszer csak előttem áll jó néhány komplett évad. így vagyok most ezzel is:) tökéletes dara lesz ebből! a felvezető film kellően komplex és zavaros univerzumot mutatott be, amivel el leszek egy darabig és ha jól látom nem is akárhogyan. a színészgárda elég impozáns, a Hunnam srác elég jót mutatott legutóbb a Deadfall-ban, és itt is ígéretesnek tűnik a túlmozgásos rosszgyerek pózában. épp most jön egy 3 hetes pihi, ez alatt SOA lesz a minden napi betevőm:)

jelenvalólét Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3150

Az 5. évadban Jax kifejezetten negatív kezd lenni, gondolom, ennyi spoiler belefért.

Előzmény: Törölt nick (3141)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3149

Kösz az ajánlót, egyben lenyomtam az 5 részt, nálam 10/9, elképesztő, milyen jó sorozatokat tudnak a britek csinálni.:)

Előzmény: ameliii (3146)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3148

Letudtam a Capricat. Tényleg nyomában sincs a BSG-nek, de egynek elment. A végére egész izgalmassá vált.

Szóval Atia lázítja fel a cylonokat, hogy lemészárolják az embereket, majd később Six és társai atomot dobjanak a tizenkét koloniára. :D

Bateman Creative Commons License 2013.07.18 0 0 3147

jön. láttam róla sceneshot-ot;)

Előzmény: Maitréja buddha (3143)
ameliii Creative Commons License 2013.07.18 0 0 3146

The Fall   8,5/10

csak 5 rész, de az ilyet nagyon szeretem....

Jöjjön az új évad

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.18 0 0 3145

Angol kutyák :(

Majd megőrültem mikor jön :)

De jó rész volt. Ez a Luthor olyan kemény, nem igaz.

Behozták ezt a pitbull belsőst, de a mai rész után legfeljebb ha pincsikutyának lesz jó.

A feka csajt nem is értem, hogy mer ráznézni Luthorra egyáltalán ?

Ha L. tényleg olyan genya lenne, ennek a kettőnek egyből disszidálni kellene :)

Előzmény: sissoko (3144)
sissoko Creative Commons License 2013.07.18 0 0 3144

Lehet, h én voltam, sorry. :) Amikor az imdb-n néztem ki volt írva a 3x2-hez, most meg már csak a 3x4-nél írják.

Előzmény: Maitréja buddha (3143)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.18 0 0 3143

Nem azt irta valaki, hogy Alice Morgan kombekel a Luther 3/2. ben ?

Hol van ????????

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.18 0 0 3142

Ami külön jó,hogy annyi szálat hagy nyitva hogy lehet elmélkedni, agyalni hogy na vajon mit lesz most.....

Előzmény: Törölt nick (3141)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.18 0 0 3141

SoA 4 évad 4-13 rész

Ahogy Jax mondaná: Dzsizüsz Krájszt!!

Elképesztő kavarások. Eddig a legnagyobb ganajnak Nucky Thomsont tartottam a Gengszetrkorzóból , De Clay Morrow a király.Amit ezek megtesznek a SAMCRO érdekében...uhh.Végre Tara már nem vergődik, hogy mit akar, viszont Jax ambivalens, kissé antihös karaktere túl pozitív lett. Emberibb volt a szemét dolgokkal együtt, mint így. A mexikói dologgal dobtak egyet az amúgy sem laza tempón. 

Kurt Sutter igazi kis világot hozott létre, és néhány szereplővel jó kis kamaradrámát tud csinálni. 

Személy szerint minden szereplőt kedvelek, még Happyt is, pedig ő aztán heheeh.

Hú de kár lett volna ezt kihagyni.

10/9

(Tuti veszek egy SAMCRO pólót!!!:-)

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.12 0 0 3140

Tarts ki, én kihagytam ezt az évadot (illetve félig néztem) de az 5. nagyon erős szerintem.

A brutalitásnak, meg a bosszúnak olyan szintjei vannak benne, nem igaz.

Kavarás mesterszinten,

Seagal nyanya is belecsap a lecsóba, az öreg Hellboy csapkod mint Erik az angolna.

Opie karaktere, aki külön filmet érdemelne, akkora drámákat él meg...

Vagy az elmebeteg gyerek (nem ugrik be a neve) detto... amugy a nagyon is 3D-sé váló Jax a fasorba sincs hozzájuk.

A sheriff is (nekem ) elmélyül nagyon.

Tara is messze jutott a kezdeti "hey milyen kis doktornéni, de rápörgetném" dologtól.

Tulajdonképpen az 5. ből nekem Machetéék nem annyira hiányoztak volna.

Előzmény: Törölt nick (3138)
Bateman Creative Commons License 2013.07.12 0 0 3139

Suits-pilot - végre, végre, végre! egy igazi okos, vicces, szórakoztató film, jó színészekkel, történettel, dumákkal, csajokkal. aki utálja az ügyvédes sorikat, annak nem fog annyira tetszeni, bár, de igen, mert nem ez a lényeg. a két főszereplő közötti kapcsolat működteti a filmet jó zenék és eltalált képek mentén. szóval, ahogy az egyik főszereplő szavaival éljek, ez a sori absolutely beautiful, categorically stunning and really hot!:) reméljük a két évadon keresztül tartja ezt a szinten, mert akkor egy jó kis nyári dara vár rám;) jah, egyébként maga a pilot simán elmegy egy önálló, egész estét filmnek is. nagyon ajánlom!

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.12 0 0 3138

Soa 4 évad 1-2 rész

Hááát, kicsit olyan érzésem van hogy ez már az extra a DVD-n.

Pár szereplő ugyan eltűnt, újak meg jöttek, de olyan más lett az egész....

Lehet pihentetni kellett volna kicsit.

mindenki senkije Creative Commons License 2013.07.12 0 0 3137

From The Earth To The Moon

Ez egy sorozat, az Apollo 13-al együtt néztem meg.

12 részes, ua. brigád készítette azt hiszem, mint az Apollo 13-at vagy Band Of Brotherst meg Ryan közlegényt.

Olyan is! (jó értelemben véve ezt)

Dokumentarista, a teljes Apollo programot elmeséli, meg egy kis előzményt (Gemini) meg némi utózmányt.

Egyedül az Apollo 13-ra nem fecsérel sok szót, hiszen arra ott a film.

Színes képeskönyv, jó sok info ehhez a témához. Aki szereti, vagy érdeklődik, annak tetszeni fog. De csak nekik. Akiket hidegen hagy az űrhajózás vagy holdraszállás, azok hagyják a fenébe! Különösebb sztorija nincs, tényleg csak magukat az eseményeket mutatja .

Az űrbéli jelenetek, űrséták stb döbbenetesen jók, lenyűgöző a látvány, mintha ott lennél. Armstrong holdraszállása olyan részletesen van bemutatva, hogy az lélegzetállító!

Sajnos van negatívum is, a 12 részből legalább 5 nagyon unalmas, terjengős, nem eléggé érdekes.

Illetve vannak nem eléggé megmagyarázott, összecsapott, elnagyolt dolgok is.

Az sem mindig könnyű, hogy nincs igazi sztorija, szinte mindig mások a szereplők. Nincs egyvalaki, akiért izgulni lehetne (mint sok más sorozat esetében), itt maga a program az, talán. Illetve az is zavaró, hogy minden epizód hangvétele eltér az előzőtől, más az apektus, így picit nehéz "belehelyezkedni", amikor egy következő epizódot nézel.

Összességében nagyon nem bántam meg, tetszett, most pedig wikipédián utánaolvasok mindennek :)

Bateman Creative Commons License 2013.07.11 0 0 3136

Hannibal s01e08-e13 - végülis, általánosságban tetszett a sori, a vége várható, kiszámítható volt, nem egy csavaros végezetre íródott sorozat és ez jó is így. hiszen a értéke nem feltétlenül a történeben rejlik, hanem a karakterekben és stílusban. a végére kellően sötét és gore lett az egész egy tv-s produkcióhoz képest. azt hiszem a a második évadnak már meg is van a témája, hogyan győzi meg Will a környezetét arról, amit tud Lecterrel kapcsolatban. vagy rohadtul nem jön majd vissza egy karakter sem, hanem Lecter lelép külföldre. a korábbi filmekben sokat mesélt arról, hogy mennyi helyen járt a világban. a második évad első epizódjának a címe is ezt sejteti: Kaiseki. ami nem más, mint egy japán étel. lehet japánban nyomatja majd a doktor a továbbiakat?:) ki mit gondol?

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.11 0 0 3135

SoA 3 évad:évadzáró:Hinye de kerek lett. Három évad történetét zárta le a harmadik évad zárórész. Hú de fuckin' happy end lett, teljesen meglepődtem a sok-sok kellemetlen, és rossz történés után. Jimmy O' nem is lepett meg anniyra, de az ATF bitch, húbaze volt:-DDD

10/9

Fajin volt na.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.07.09 0 0 3134

Kösz az infókat!

GPF Creative Commons License 2013.07.09 0 0 3133

Felirat az biztos van, én úgy néztem.

Előzmény: jelenvalólét (3131)
sissoko Creative Commons License 2013.07.09 0 0 3132

nCore-on fent van szinkronosan.

Előzmény: jelenvalólét (3131)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.07.09 0 0 3131

Ehhez van szinkron? Régebben nézegettem, és mintha nem találtam volna.

Előzmény: GPF (3129)
Bateman Creative Commons License 2013.07.09 0 0 3130

várom a végét, ma-holnap ki is végzem:) igen, nagyon komoly a gasztro vonal a filmben, én is imádok főzni, és a bort is igencsak kedvelem, ezért nézem is recepteket;) bár az emberbelsőséget asszem' mellőzni fogom továbbra is.

a tematikád nem rossz. bírnám.

Graham túlzásba viszi a gyogyizást. idegesítő, jaja.

Előzmény: Maitréja buddha (3128)
GPF Creative Commons License 2013.07.09 0 0 3129

Láttátok az Äkta människor -t? Meglepően jó és elgondolkodtató, zavarbaejtő, svéd robotos sorozat. Ritkán vagyok úgy egy filmmel, hogy azt érzem, hogy szinte mindenkinek van egy kis igaza, nincsenek igazán jó válaszok a felmerülő problémákra. Jó volt, na.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!