Jól van, ha harc, legyen harc!:-)
Csak ne itt, lecci, mert akkor pont olyasmi
lenne, ami miatt beírtam. Az elmúlt néhány hozzászólás nem hiszem, hogy bárkit érdekelne(rajtunk kívül :-)
Amúgy nemrég jöttem meg a szegedi borfesztiválról...
De ha már elkezdted, akkor ne hagyjuk.
Útálom ezt, idejön valaki, fú, nagyon igazságosztó leszek, megmondom az őszintét, minden, aztán meg "hagyjuk".
Ha már elkezded akkor gyere és harcolj, ha van hozzá gerinced.
Vince,Vince, ejnye no!
Mit szólna jó anyád, ha tudná, hogy hajnali 3-kor alvás helyett mások lehülyézésével foglalatoskodsz?
Hidd el, neked is jobb lenne, ha kipihennéd magad!
En nem azt mondom hogy Baszta, hanem Basta! (olaszosan). Szóval hagyjuk ezt az egészet, hadd
szóljon arról ez a topic, amiért létrejött.
Én már számolom a napokat a koncertekig!
Én a SummerRocks/MHH topicokat elsősorban új hírek, információszerzés miatt olvasom(olvasnám),
ehelyett viszont állandóan a te - már elnézést - baromságaiddal találkozom. Szóval, bár ControlDenied beszólása kicsit tényleg durva volt, azt kell mondjam, hogy a tartalmi részével teljesen egyetértek. A félreértések elkerülése végett, nekem semmi bajom nem lenne, ha hozzászólásaidat egy "Vincent véleménye a világ dolgairól, ezen belül is kifejezetten a rockzenéről" című topicban tennéd, és nem piszkítanál össze minden rockzenei témát.
Elnézést kérek mindenkitől az OFFolásért, remélem ezután érdemi hozzászólások lesznek és nem ilyesmiken fogunk vitatkozni. Mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy az index olvasói között nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Sziasztok, legyetek jók, hallgassatok sok kiváló muzsikát!!
Kicsit off, de hirtelen nem találtam a Maiden topicot: most már biztos, hogy a Kisstadionban lesz a buli, hétfőtől már csak ülős jegyeket lehet kapni.
Sonka: kösz az egyetértést, Strong szombaton nyit.
Én már akkor is javasoltam neki, amikor ezt beírta a NWOHHM topicba, de nem volt annyi gógyija, hogy vállalja a vitát.
No comment.
Érdekes, hogy eddig mindenkivel tudtam többé-kevésbé konstruktívan vitázni, a Locus startól kezdve TMW-ig, csak vele nem. Nem hiszem, hogy az én hibám.
De hagyjuk szerintem, mert off, de nagyon.
Ezt mondtad:
"Vincent, SOWHAT, es hasonlok!
Huzzatok innen, maszatoljatok ossze inkabb
a Filozofia forumot, ott biztos sokan kivancsiak
ratok! Nem veszitek eszre, mennyire f@szfejek
vagytok? Tokom tele van, hogy a ti parasztsagoto-
kat nezegessem mar lassan minden zenehez kapcso-
lodo topicban! Moderaljatok magatokat innen
KIFELE!!"
Na most izé, ha ez nem prosztóság, akkor mi? Gyere a basztába öreg, ha anyázni akarsz, ha meg nem mersz, vagy méltóságodon aluli, akkor húzz a vérbe, és ez most komoly. Annyi gerinc sincs benned öcsi, hogy rendesen vitába szállj valakivel, úgyhogy ne magyarázz. Példát vehetnél a TMW-ről, vele legalább lehet vitatkozni.
Hali!
Haha, poen lesz Ossiant hallgatni Metalium es
Gamma Ray kozt!
off
Vincent, nem kuldtelek el anyukadba, az arcosko-
dast se en kezdtem. Te tenyleg eszmet csereltel?
TMW-vel? Nahat! Hm, nem akarom azt mondani, hogy
remenytelen eset vagy...
Glenn: Egyetértek veled. A magyar bandáknak ugyanúgy meg kell adni a lehetőséget és örülök, hogy ti is így látjátok.
Blindék és a Fabrik-ék még elférhettek volna, de ugye előbbiek most "máshol" vannak.
Örülök a koncert kezdeményezésnek, sok sikert és remélem minden évben lesz hasonló.
Még annyit, hogy jó lenne jóval előbb, fix-en tudni, hogy ki, mikor, melyik nap játszik, mert akkor nyugodt szívvel lehetne jegyet venni(ugyanis a Strong-os nap jobban érdekelne).
darkhearth:üdv öreg cimbi!
remélem a ragyák oly mértékben lepték el arcod minden zeg-zugát,hogy csak a fogaidról ismernek fel !...ez ám a jó kezdés,ha-ha!!!!
de komolyan...a hétvégén teljesen ráérek szerintem,úgyhogy come to Pest...de ezt még egyeztessük péntekig,jó???!!!!!
...mondjuk csüt este vagy péntek este itt a topicin,jó?
...miket vettél,Te Gonosz bérence???
...csak ízelítőül néhány csemegét Zoli bácsinak!!!!
....írhatnál nekem némi piszkos anyagi fejében egy-két cd-ét!!!
LÉGYSZI!!!!!
..minden kép érdekel!!!!!!
Nem fogok küzdeni az IMMORTAL-on!!!!!
Nyakamban egy fényképezővel megállás nélkül fogom kattogtatni a masinát!!!!
kb 9 millió képet akarok csinálni!!!!
VADER RULEZ!!!!
Je,fotó rulez!!!!
Na,kűggyé valami üzenetet,oszt majd megdumáljuk a frankót!!!
üdv a Tesódnak!!!!
helló!!!!
Azért ha megkérdeznéd bármely hazai metal bandát, nincsenek elájulva a sok lehetőségtől, rengeteg koncertlehetőségtől jó körülményektől! Itt viszont azonos viszonyok között játszhatnak a külföldiekkel. Csinálhattunk volna csak külföldiekből álló mezőnyt is, dehát mi már csak ilyen patrióták vagyunk! El tudnál képzelni egy német vagy egy amcsi fesztivált német v. amcsi bandák nélkül? Én nem!
Zotya tényleg érdekeseket beszél (most mennek a Zúzda nevű médiumban)!
Választhattunk, hogy 1-2 "nagy nevet" hívunk meg, vagy több stílust, műfajt próbálunk keverni. Így, hogy az utóbbi mellett döntöttünk lesz igazán fesztivál a fesztivál, és nem arról lesz szó ,hogy van 1 nagy banda sok "bemelegítővel" lép fel.
Kosinszky Gábor/Concerto
Nem kell rögtön leharapni a fejemet, nem akartam én senkit bántani. Dobd vissza kenyérrel !
Szó sincs róla, hogy szar lenne az egész, de azért azt nem tagadhatja le senki, hogy a magyar fellépők azok, akik mindig, mindenhol fellépnek. Ennyi. Téma lezárva, minden kezdet nehéz.
Ektomorfék pedig minek lépnek fel egy olyan fesztiválon, ahol olyan stílusú csapatok is játszanak, akik őket kiszorítják a médiából ??? :)))
Glenn, nekem valami azt súgja, hogy te bennfentes vagy. Nem akarod leleplezni magad ? :)))
Hi Patek öreg cimbi!!!!!
Ja mostanság kicsit rirkábann ugrok ide,ezért
átok és ragya a pofámra!
De említettem a sportmániámat és mostanság
elég sok esemény volt Pécsett.
Persze rengeteg új anyagot szereztem az utóbbi
időkben.Egy hónap alatt kb.30 Cd-t!
Egyébként készülünk a Bécsi Slayer bulira!
A győri Corps még mindig lóg!
Viszont a S.R.2000-re már megvan a kétnapi
jegy!Ez jó vót heljesírásilag míííííí!?
No,a N.M.Fest képekről csak a Lalival dumáltam de ő is csak annyit tud,hogy kész vannak de nem tudja,hogy milyenek.
Figyusz,ráérsz valamelyik nap a következőkben?
Tudod,szinte ingyen utazok a vonaton,ezért ha
gondolod valamelyik nap felugranák hozzád.
Elvinném a képeket a No Mercyről+a zágrábi
Marduk;Angel Corps livéről is!!!!!!!!
Meg ha érdekel a márciusi Pecsa feszt is?!
Egyszerüen nem találtam olyan haver aki fel tudná scannelni a képeket ide! Inkább felviszem
O.K.?
Egyszerre ennyi,na csá!!!!!
És edz magad az Immortalra.Küzdünk eggyett
az első sorban
Továbbra is CELTIC FROST az isten,vagy a
a sátán?Bonyolult ez a hitvita!(Ez vicc próbált
lennii!!!!!)
Ja!!!!!!!
Akkor Ha-ha!!!
darkhearth: mi van veletek,"öreg cimbora"???????
...mi a tényállás az ország másik végén?????
...Istvánék hogy állnak a felvételekkel???????
....nekik milyenek lettek a képek??????
DARK FUNERAL RULEZ!!!!!!!
helló !
glenn: mivel jövök én neked?
...lenne egy kis megbeszélni valónk........kűdök majd egy majilt,jó???!!!!
...mostmá' nagyon király fellépők vannak-megyek is mindkét napra-....just a question!!!!
....a sorren az végleges?????????
...egy picit későn lesz az IMMORTAL!!!!!!!!!!
....mondjuk egy hétig is képes lennék virrasztani miattuk,de ez azé' fura....ŐK KURVÁRA FŐZENEKAR LENNÉNEK A BORKNAGARÉKKAL EGYÜTT!!!!!!!!!
....nem baj,hátha kevesebben lesznek majd ezeken,és még közelebről csodálhatom a norvégokat!!!!...de ego lenni én......
...lesz pólóárusítás????????
...lesz SR2000 póló??????
...mennyié????????
...remélem az IMMORTAL tényleg tartja a legalább másfél órás műsoridőt!!!!!!!
.....további jó munkát!!!!!!!!!
Persze, persze, szar az egész!
Minden magyar fellépőt megnézhetsz bármikor, bárhol, úgyhogy szerinted ne is hívjunk hazai csapatokat?
A külföldieket majd megismerheted jobban, ha eljössz. Egy jobb nevű banda (Maiden, D.Theater, '98-as Slayer)jegyárát egyébként összehasonlíthatnád a miénkel.
Hogy kikkel folytak még tárgyalások, arról már írtam, ill. lesz még szó!
Szerintem az a baj a fesztivállal, hogy igazából nincs igazi adu ásza. A magyar fellépőket BÁRMELYIKÜKET BÁRMIKOR BÁRHOL megnézhetem, ráadásul egy részük nem is illik bele a képbe. A Tankcsapda pedig már így is a csapból folyik, miért kell még ide is ? Ami a külföldieket illeti, nem rossz a kínálat, csak sajnos egyiküket sem ismerem annyira, hogy megérje kipengetni a lóvét (Vajon lesz egyáltalán a gyerekeknek ennyi pénzük?). Na persze, ez nem bántás, mert a törekvés előtt meghajtom a fejem, gondolom, egy csomó bandát NEM SIKERÜLT elhozni ( Crimson Glory vagy Judas Priest nem lett volna rossz ). Supertzar, meg lehetne tudni, kikkel folytak még tárgyalások, kiket próbáltatok még befűzni? Na üdv mindenkinek és NE B...TASSA SENKI A METALT, egy csomó topik ezzel van tele. ellenben a "más" zenéket egy metalos sem fikázza ( még... ). Na jó éjt, holnap sok a tanulnivaló.
Nincs igazad. A Mood, a Leadfoot, a Tankcsapda, az Ektomorf, a Strong Deformity, a Nemesis, a Neck Sprain se nem black se nem igazmetál.
Mondjuk az engem is zavar, hogy a death mufajt csak a Christian Epidemic képviseli. Meg mondjuk grind is lehetne, például Anal Cunt. Na, de mindegy... Lehet, hogy bekövetkezik életem elso Tankcsapda koncertje?
Érdekes lesz a hajnali négyórás koncert, legyen jó sok szék. Meg a Marduk után a Pokolgép. Foleg ha azzal a vallásos népdallal kezdenek, amivel a lemez is kezdodik. És mi lesz, ha a Pokolgép gyerekkórusa az öltözoben összetalálkozik a Marduk legénységével. Megállnak a fejlodésben.