A gabonakörökhöz való viszonyuk alapján az embereket két csoportba tudom osztani: vannak a szkeptikusok, és vannak, akik hisznek abban, hogy ezek nem ember keze által alkotott dolgok.
Javarészt érőfélben levő zöldes szárakat döntenek le, amelyek, ha megtörik -nem eltörik- a tápcsatornáikat, nem érnek be sosem.
A éjjeli-hajnali harmatban a csaknem értett gabonaszálak is nedvesek annyira, hogy elhajlíthatóak, nem törik a szár, de belseje összepréselődik, soha többé nem egyenesedik föl. Így azután géppel nem, csak kaszával aratható le.
Ne próbáld ki, milyen a szegény rózsaszálnak a kertben, ha megtörik szárát.
Egy ici-pici probléma azért evvel van.Csak szárazzal tudják csinálni .Ha még zöld állapotban csinálnák akkor nem is lenne annyira gond ez a gazdának.:-)
Na és aztán a médiumizmus ! :)))))))))))) Legalább többezer személyen át ömlött és folyik nap mint nap állitólag jézus,mária,atyaisten,mózes,elhuny nagynéném,ufonauta,angyal szövege iszonyatos beszédáradat. Ugyanaz a "szeressük egymást gyerekek jézus a szent vére által megmentett" mese,giccs,ömlengés,teszetosze jövendölések.Én már legalább 111 féle világvége históriárol tudósitva vagyok.A legutóbb előző életemből már van hatféle,csakhát mindegyik más:)))))
VIZÖNTŐ KORSZAK = H A Z U G S Á G általi gyötrelem ? Bennem igy összeáll.
Minderről Nosztradámusz jut eszembe ! Mondjon valaki csak egyetlen jóslatát amit ELÖTTE fejtettek meg és bekövetkezett ! Mert utólagos belemagyarázatok vannak persze. Ha pedig megfejthetetlen,talán nincs is mit megfejteni akkor ez egy szenvedést okozó iromány ami sokszázmillió embert meggyötört.
Avagy a Biblia utolsó könyvecskéje JÁNOS : APOKALIPSZIS . Ennek már a cime is HAZUGSÁG hiszen az apokalipszis görög szó jelentése "közzététel" nem pedig Jelenések könyve:))))) Megfejtette valaki ,legalább egyetlen ember ? Talán...de ettől bolgogabb senki sem lett.
Furcsa, hogy nem tudod elképzelni, mennyi idő, fény van csibészkedni nyáréjszakánként. Főként a medárdi esők előtt, amikor az albioni gabonakörök is keletkeznek.
No, érthető, mert a hegyekben viszonylag kevés a sík gabona tábla, ahol nem kell vacakolni a lejtős hegyoldal leküzdésével. Ha völgyekben kipróbálnátok, igen szép rálátásos fotókat készíthetnétek művetekről.
Bár a gabonakörzéshez gyakorlat, tehetség kell, nem is kevés!
Pölö egy ilyet megcsinálni min 1-2 hét tervezés, előkészítés előz meg, és valszeg két éjszaka meló kell hozzá.
Mivel a gabona zöld még, 99%, hogy a gazda nem néz rá a földjére, tudja, aratásig még van legalább 2 7.
Amikor elkészült, lefotózzák, és fölnyomják a NETre.
No, ekkor jön a hajtépés, ha a gazda ráébred, kibattak vele...
Nem értem hogy évszázadok óta iderajzolják a müveiket és lényegében még SENKI SEM FEJTETTE MEG azokat,talán néhányat kivételesen de az sem volt képes senki se közkinccsé tenni :)))
Magam is hajlamos vagyok a megfejtésemet itt,ott,amott közzétenni :)) de lenyügöző hozzámszólás még nem volt,értelmes is kevés,a többség mondandója pedig egyszerüen mondva szánalmas vagy kifejezetten böszme................................
Igy aztán ugye mi értelme van ennek az egésznek ?
Mondhatnám öszintén hogy földönkivüliek ! csesszétek meg a nehezen hozzáférhető mondanivalótokat ! Nem jutunk messze általuk még közel se...sőt az is lehet hogy szadizó célzatuak,talán csak szivatnak minket.
Ha aszogatni akartok akkor inkább a kecskét ajánlom :))))))
Mellé lőtél a belvárosal ,hegylakó vagyok a Mátrában.A kocsmázás nem az én világom.A természetröl lehet hogy láttam én is annyit mint te.De állits fel nyugodtan jellem rajzot.
Lehet hogy nagyon picikék az ufok, csak nagyítóval láthatók és azért csinálnak ilyen köröket. (hi-tech-jükkel egy éjszaka alatt megcsinálják, bár nekik nagy teljesítmény nagyon) Szóval legközelebb majd aki megy a következő körhöz, vigyen mikroszkópot is meg nagyítókat! Hátha ott vannak a tett színhelyén és hahó-zva, integetve ugrálnak, hogy "itt vagyunk marhák, nézzetek már le a lábatok alá vaze..!!!"
Ha esetleg kimozdulna a zúr a belvárosi kocsmák világából, megláthatná, milyen gyönyörű a holdvilágos nyári éjszaka, mikor teremtett lélek sincs a 6árban, legföljebb 1 sunyi róka settenkedik a 2-3 kmre levő tanya tikólja felé, vagy elkésett süni fújtat az avarban, mitől a frász jön a bambuló emberre...
Éjcaka nem lehet gabonakört gyártani(mert nem látt semit az embör)holdvilágnál?ö elemlámpával?,de akkor annak a fényét megláthaják.Napal?kész lebukás bárki meg láthatja.Pirkadat és pitymalat?-És? Akkor is járkálnak emberk akik kiszurják ,hogy egy csipet csapatot láttot a gabonában,majd eztán azt halja ujabb gabonakör jőtt létre.Nyilván párhuzamot von.