Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
nos, itt a nyaralás kellős közepén, az egész család hülyének náz, hogy hajnalig nézem a SOA-t:)) nem értik, nem érthetik:) ma este jön az első évad záró. nekem rohadtul bejön már ez is. az első pár rész felvezetett egy csomóü mindent, aztán felpörögtek a dolgok még jobban, de számomra követhető volt. ez a Hunnam gyerek rohadt erős karaktert hoz. bár nekem egy kicsit fura ez a válvonogatós, szájharapdálós nigger gettós style, de valahogy épp ettől jó. kellően erős ellenpontja Perlman Clay-jének. piszok durva páros. Gemmáról és Tara-ról nem is beszélve. utóbbit játszó csaj a Mad Men és a Life on mars miatt volt kellemes meglepetés, ugyanúgy, mint a Sleeper Cell-es Ally Walker is. mindkettő hibátlan kis bitch:) a többi SAMCRO fazonról nem is beszélve! valamint kellően bonyolult karakterek és ettől igazából érdekes ez a sori.szóval, ma este finálé, aztán jöhet a következő évad. már alig várom. az első csúcspontja a számomra a Tarát meglátogató AFT ügynök csávó végső elmenetele és az azt megelőző dráma. nem semmi volt! egy dolog viszont lemaradt ez a SAMCRO elnevezés honnan jön?
A búrával eddig a 3.részig jutottam, de erősen gondolkodom, hogy érdemes-e folytatni. Nincs egyetlen kedvelhető karakter sem, csak idegesítő gyökerek mindenhol. Big Jim fia viszi a prímet, azt a gyereket addig ütném, amíg lélegzik.
Luther 3x3
Az első két rész kicsit gyengébben teljesített a szokásos Luther-minőséghez képest, de a harmadik már hozta a színvonalat. Ez a Luther-üldözéses téma viszont határozottan zavar, az egésznek nem látom semmi értelmét, inkább csak arra szolgál, hogy kitöltse a műsoridőt. Kár, hogy csak négy részes az évad, viszont végre jön a kacsaszájú Alice!!
Közel sem volt annyira összerakva, mint a negyedik. Itt tényleg inkább a (gyakran ész nélküli) bosszúról szólt. Tara sajnos súlytalan lett az örökös merengő tekintete jelentette az összes szinészi eszköztárát. Pope esetében pont erre gondoltam az alvezérrel együtt. Mondjuk a végére elég tömény lett ez a rengeteg banda, meg azok alakjai.
A Nero kifejezetten idegesített a nagy amorózó szerepében.
A híd amerikai változata, az első rész alapján nem rossz, érdekes, ahogy átültették, szerintem- eddig- jól sikerültnek tűnik.
Run
Angol minisorozat, 4db 40 perces résszel, de annyira drámaian jól fogja meg az angol társadalom lecsúszott rétegeinek életét, hogy 3 rész után tetszik, 10/8,5.
helyzetjelentés: most fejeztem be a 4. könyvet az utolsó 100 oldalt már megállás nélkül daráltam, olyan izgalmas volt hát, már megint keresem az államat, ez a csávó (George) NEM EMBER! egyre nagyobb a tét és egyre több a fordulat, hogy hol tart már a könyv és mi minden vár itt még azokra, akik majd csak a tévében nézik, pfff... :) elképesztően jó sztori, imádom! most azonnal neki is vágok az ötödik kötetnek, kicsit fáj a szívem, mert utána jó darabig már nekem sem lesz másik (ezidáig az az utolsó...)
Imádom, ahogy itt ajnározzátok a SOA-t. Újraélem azt az izgalmat, amit idén év elején, amikor kb másfél hónap alatt nyomtuk le otthon az eddigi 5 évadot. :)
Érdekes, hogy az eddigi itteni megnyilvánulásaid alapján arra fogadtam volna, amikor elkezdted, hogy neked nem fog bejönni ez a sorozat. Szóval most kellemes csalódás, hogy mégis. :)
Nálunk családilag okoz kialvatlanságot az elmúlt 3 hétben:-P
Negyedik évad évadzáró rész:10/10
Ahogy a Jax-Tara kép szépen átfordult Gemma- JT régi fényképébe, és közben ment a House of rising sun, az olyan szinten volt tökéletes évadzáró,hogy a hideg borzongás futott végig rajtam.
5 évad 1-3 rész
Clay mint megtört fogatlan kutya: EPIC!!!!
No persze most sem az a fajta aki csak úgy elvonul, hehehehe.
Opiet meg érezni lehetett.
Amúgy minden évad utolsó két része felvezető a következő évadhoz. Az előzőben a mexikóiak, most a négerek.
JAxben van valami idegbetegség jól. Tara viszont kissé megbolondulni látszik.
Sons of Anarchy pilot - van abban egy csodás érzés, amikor ilyen bitang sorozatokat mellőzök évekig, majd egyszer csak előttem áll jó néhány komplett évad. így vagyok most ezzel is:) tökéletes dara lesz ebből! a felvezető film kellően komplex és zavaros univerzumot mutatott be, amivel el leszek egy darabig és ha jól látom nem is akárhogyan. a színészgárda elég impozáns, a Hunnam srác elég jót mutatott legutóbb a Deadfall-ban, és itt is ígéretesnek tűnik a túlmozgásos rosszgyerek pózában. épp most jön egy 3 hetes pihi, ez alatt SOA lesz a minden napi betevőm:)