Kb 12 éve a hazai meccsek 90%án kinn voltam miota megengedhetem magamnak idegenbe is gyakran járok és szurkolok a csapatnak!De ez a csapat egyszerűen idegesitő!Már sokszor beszéltünk a pénzről és arrol hogy ezért nincsenek jobb légiosaink!De kérdem én most itt van 5 szarkupac légios mondjuk ez lehetne 3 jobb oksa tudom ezen már nem lehet változtatni de pl eddig is mindig el lehett küldeni a szar légiost januárban tehát miért nem küldtük el az 7 átlagpontos soarezt és hoztunk volna nem egy varnalist hanem egy jobbat a 2 pénzén.Amugy nekem is nagyon szimpatikus Artúr talán egyedül ebből a csapatbol de ő ugye nem játszik mert Czicza sokkal nagyobb spiler nála:( Sajna pont a szurkolok miatt haragszom legjobban a csapatra!Mert még ezután a szar teljesitmény után is vannak olyanok(mint mondjuk te)akit esetleg megbántok azzal ha szidom ezt az állományt.Miért véded őket???Szted megérdemlik???
Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de nekem "bejön" ez az Artúr. Mind a játéka,mind a hozzáállássa.Nem lehet mondani,hogy maximálisan jól játszik,de a csapatnak csak előnye származhat belőle.Megnyugszi ka csapat,ha fent van a pályán,szóval csak így tovább ,Artút.
Most egy olyan meccs miatt amikor végig szarok voltunk, miért kell ilyen pesszimistán hozzáállni a dolgokhoz???Tény, hogy nagyrészt nem játszottunk a legjobban, de igenis jópárszor voltak bíztató támadások!Meg az igazi SZURKOLÓ, MINDIG bíztatja a csapatát, nem pedig ellenük van, nemde?????
Szerintem mindenkinek elég kétes gondolatai vannak Varnelisről a fejébe. Ha valaki egyszer 17 pontot tud dobni akkor,az hogy van hogy 3 nappal később csak 3-at ugyan annak a csapatnak?Ezek csak azért vannak,hogy fel*sszák az embert :=)))
18:20 Esti mese - Frakk, a macskák réme Magyar rajzfilmsorozat Pancsi-pancsi (ism.) - Kék egér Magyar rajzfilmsorozat Verebek (ism.) - Magyar népmesék Magyar rajzfilmsorozat Egy szemű, két szemű, három szeműű (ism.)
18:50 Szomszédok
19:30 Híradó
19:54 Sporthírek Időjárás-jelentés
MTV 2
18:00 Népzenei koncert Bognár Szilvia és barátai - sztereó -
18:30 Kultúrház
19:25 Esti mese - Pom-Pom meséi Magyar rajzfilmsorozat A radírpók - Vízipók csodapók Magyar rajzfilmsorozat Kristálypalota
Az m1 közvetíti a kupavisszavágót, mekkora király, sporttárs látens Olaj fan, ezt is elintézte.... következő pedig élő bejelentkezés lesz az Olaj edzéséről, minden TSben rövid hír a játékosokról, mit reggelizett Kelley, hogy van Fülöp kutyája stb... :)