Na ok kifejtem:
www.terkepek.hu asztán begépelni a főnix címét (mondjuk kassai 44 de ez hülyeség mivel oda Nap-Fürdő van irva de a Főnix pont annak a helyén épült fel kb 2 éve :-)
Jah ha idáig eljutsz akkor már tsak a térképet kell tili-tolizni (lefele nyilat nyomkodva jutsz a belváros felé)
és innentől az iménti beírást követve megtalálható a fácán:-)
http://terkepek.hu/map.php?x1=843100&y1=245600&x2=843900&y2=246400&size=2&scale=2&sid=460494898&map=HUNGARY\HAJDU_BI\DEBRECEN\DEBRECEN.MDF&offset=200
vagy ez?
Én a Zöldfát szándékosan nem javasoltam, mivel pont szemben van a Főnixxel (ezt biztosan nem igy kell hejesen leírni) ezért ott gondolom/remélem iszonyat tömeg lesz.
A Fácánt ugy találod meg legkönnyebben ha a Kassai út város felőli végén lévő templomnál elindulsz Hortobágy felé a Nyíl utcán aztán a baloldali második utcánál Nagy Sándor József bélakázmérgedeon utca (itt is van egy kocsma de ott általában lerobbant idült alkoholisták ücsörögnek ami a templomtól kábé 300m) befordulsz és tovább sasszézol 2 kereszteződést, (2. kerszteződésnél gumijavító a balsarkon) majd hirtelen a jobb oldalon megláthatod a Fácántot, a Nyíl utcától kábé 100-150m. Összesen körülbelül 1km a Főnixtől
Jó a Te listád is, de én direkt nem írtam olyan számokat amiket júniusban is játszottak.
Amúgy Piece of Mind-ról szívesen hallgatnám még a Where eagles dare-t is! Abban olyan dob van...!!!
Szerintetek a Face in the Sand-ben a lábdobos témát duplázóval játsza a Nicko, vagy csak egyszerűen egy lábbal? Mert ha egy lábbal akkor le a kalappal...
hihetetlen már csak 2 nap!miota várok már erre!ugy látszik tényleg sok Blood Brother lesz a koncerten!remélem képeket csinálnak majd ahogy tették eddig is s rajta leszünk a neten:)
a listával kapcsolatba hogy az én 2 kivánság számom az a Infinite Dream és a The rime of the ancient mariner lenne!
Én azt remélem hogy régi témák lesznek túlnyomó többségben és a Blaze-es dolgokat nem nagyon erőltetik (persze nem tom ennek mi a realitása).
A listád egyébként nem rossz, de én pl. Clairvoyant, Tailgunner, Fear of the Dark hármasnak jobban örülnék.. =)
Rohadt sokan leszünk, nekem még ma kellett vennem egy jegyet, de már tegnap elkelt mind.. viszont ma kidobtak plusz 500-at, délre az is elfogyott. Elvileg olyan 9000 ember lesz.. majd meglátjuk, remélem nagy buli lesz!
Jók ezek a listák, semmi értelmük, ugyanakkor jó alkalom volt beletúrni a ritkán hallgatott anyagokba. Szóval akkor mégis van :D Tehát ugyanebben a sorrendben: Phantom of the opera, Murders in the Rue Morgue, Hallowed be thy name, Revelations, Flash of the blade, Wasted years, Clarvoyant, No prayer for the dying, Wasting love, The edge of darkness, The clansman, Blood brothers.
Már csak 2 nap!!! Folyamatosan hallgatom az új lemezt, hogy minden szám a fülemben legyen!
Ha választani lehetne egy-egy számot a régebbi lemezekről, hogy elnyomják Ti miket választanátok?
Az én listám:
Iron Maiden: Running free
Killers: Murders in the rue morge
Number: Prisoner
Piece: Flight of Icarus
Powerslave: Aces High
Somewhere: Wasted years
Seventh son: Can I play with madness
No prayer: Holy smoke
Fear: Judas be my guide
X: Lord of the flies
XI: Futureal
Brave: Out of the silent planet
Az új lemezről biztos játszanak vagy 6 számot, úgyhogy arról nem mondok.
Egy Debrecenben végzett kollégám már elmagyarázta, hogy merre van a zöldfa illetve a pikolo, de a fácánt nem tudta pontosan elmagyarázni, tudja valaki a címét?
Kedden vettem jegyet a Rocknessben, a srác mondta, h még ezer db van. egy kedves ismerősöm sorolt pár jó helyet: Fácán (sokáig nyitva), Pikoló (szintén), és Ibolya (non stop!). Ez utóbbit ismerem, kicsit messze van a helyszíntől, de kedves alkeszgyüjtőhely.
De ha a Lovardában az afterpsrty igaz, akkor monden megoldódott... reggel fél 5 körül indul haza a vonatom, addig kéne valahogy elvegetálni:-)))
Na,hogy el van dugva,az tutkó. Akkor valóban a Pikoló az optimális. Van a Főnix-szel szemben egy Zöldfa nevű vendéglő is,bár ott egy pohár sör 132 Ft. Nem éppen fogyasztóbarát. Nekem legalábbis.