Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Fórum: Politika
Téma: Index kommunistái, egyesüljetek !!!
2000. november 3. péntek - Győző. Internet idő: @166
Dorogije Tavaris PuPuu!
"magyarokistene" ?? ?
Talan a kommunizmus dicso eszmeje!
A "csornaja koska" hadmuvelet felreertese es a "keresztes hadjarat" vegrehajtasa miatt Tavaris PuPuu partizan csoportjat megrovasban es 25 ev (dvacaty pjaty let v szibiri) sziberiai tovabbkepzesben reszesitem.
2000. november 3. péntek - Győző. Internet idő: @166
Dorogije Tavaris PuPuu!
"magyarokistene" ?? ?
Talan a kommunizmus dicso eszmeje!
A "csornaja koska" hadmuvelet felreertese es a "keresztes hadjarat" vegrehajtasa miatt Tavaris PuPuu partizan csoportjat megrovasban es 6 honapos sziberiai tovabbkepzesben reszesitem.
2000. november 3. péntek - Győző. Internet idő: @159
Dorogik Tavaris toniokröger !
"Csak azt nem értem, hogy ha ennyi és ilyen jól kébzetttt elvtársunk volt, hogy juthattunk idáig?
"
Mi jut ezekrol a sorkrol az eszedbe?
Kínzó igában legörnyedt a hátunk,
mégis reméltük a nagy diadalt.
Szenvedve távol jövendőbe láttunk,
s harsogva zengtük a szent csatadalt.
Szóval, sorrendben:
Onogur, Veled nem állok le vitatkozni, mert aki nem veszi észre ebben a kis szösszenetben a
malíciát, az nem partner nekem(nem írom, hogy menj a p...-ba, mert jó nevelést kaptam)..
Stirlicc et!
Ismét álmélkodva, a meghatottságtól nedves szemmel olvastam színigaz soraidat. Csak azt nem értem, hogy ha ennyi és ilyen jól kébzetttt elvtársunk volt, hogy juthattunk idáig?
Rárpi ( bácsi)!
Ne tessék haragudni, hogy eddig tegezni merészeltem egy ilyen öreg veterán csepeli ellenállót.
Én fiatalabb vagyok, így nem csoda, hogy nem éltem át azt a sok szörnyűséget, mint amit H.Gy. , Árpi bácsi, Stirlicc et. és a többi rendszer bomlasztó átélt.
Onogur nem ismerheti a HAL-t, hiszen ő csak a Magyar Fórumig, meg a Hunniáig stb. jut
Volt egy amerikai ismerősöm( már meghalt két éve szegény-ezért nem írom le róla a véleményem),aki biztos, hogy ilyen szellemi színvonalon lehetett, mint a H.olvasói: Azért nem jött haza 1956-tól haláláig Mo-ra, mert nem hitte el( pedig én is bizonygattam neki Miamiban), hogy megdőlt az előző rencc-r, ill. hogy őt nem fogják letartóztatni( az USA állampolgárságot sem tudta szegény megszerezni)
Eddig nem voltam komcsi, de még mindig inkább ők( Hajrá PuPu), mint a keresztbe rakott nyílvesszősök( Puzdra,hallod?), vagy A.H. rakoncátlan hívei...
Derek, megin' nagy vótál....
Nomármost Bimbókám, ha kényelmi okokból egy hozzászóláson belül válaszolsz Dereknek és nekem, akkor azért jól észlelhetően válaszd el az alválaszokat, - lévén, hogy Derek kényes gyomra nem fogja bevenni, hogy egy kommunistagyanus elhajlóval kerüljön egy gyékényre, - és bár mindketten egységesen kukának tartunk téged, azért mégis kénytelen lesz elhatárolódni, és már oda is a baloldal egysége, - ék vagyon verve közénk.
A téglákkal meg vigyázzál, - miként Rákosi elvtárs is mondotta volt: az ellenség belülről bomlaszt...
Ha lennél olyan kedves megadni a moszkvai lista címét, - már próbáltam a www.kjunbela.ru-t is, - de a szerver mindíg down volt.
Mely kórtól téged a magyarokistene mencsen.
:O)))
>A Bimbó szörnyethal, ha ezt elolvassa.
Béke poraira...
:O)))<
Pupu Elvtars!remelem,hogy nem nagy kiabrandultsagot okozok,
ha jelentem,hogy meg nem HALtam szornyet!;-)
Figyelmedbe ajanlom Derek Elvtars eberseget,aki
minden listat vegigkutat,hatha talal ujabb
nyilasokat es "hazaarulozokat".(Bar az utobbi
temat nem eroltetnem a volt MSZMP-s Elvtarsak
es szimpatizansai miatt.)Meg nyilas koromban,ugy
1942 tajan mondta is nekem a Schlampeter Teofil
korzetvezeto testver (akkor meg az volt,mert
kesobb kommunista parttitkar lett),hogy egyszer
a Pupu,meg a Derek elvtarsak be fognak egyszer
nekunk olvasni.Hat nem igaza lett?
>Ugy latszik megiscsak hianyoznak a libsik es bolsik a Hal forumrol, mert igencsak aktivizaltad magad itt az Indexen az utobbi idoben.:-))<
Hat,ami igaz az igaz,hianyzanak.Azert neztem at
ide az Indexre,hatha megtalalom oket.Igazam is
lett.;-)Ja, es biztos vagyok benne,hogy tobb
olvtarssal talakoztam regebben masik listan is;-)
>Mi a nyív az a Hal? "
Ez egy levelezolista, valamikor a szamitogepes hoskorban elsosorban a kulfoldon ideiglenesen levo kutatok , diakok vitaforuma volt , aztan sok bimboarpifele alak megjelent ott es a nyugati emigracio szine java leginkabb szenilis ven nyilasok....<
Haaat,nyugati MSZMP-sek nem nagyon vannak,kiveve
azt a nehany teglat,akit a BM beepitett.De miert
nem probaltok irni egy moszkvai magyarnyelvu
listara?
>Unalmas mi , ha a kutya se reagal magvas eszmefuttatasaidra?<
Ha te tudnad!!!;-))
Kulonben nem helyes osszekeverni a HIX-et a
HAL-lal Elvtarsam,sem a marxizmust a szenilizmussal.
Ez egy levelezolista, valamikor a szamitogepes hoskorban elsosorban a kulfoldon ideiglenesen levo kutatok , diakok vitaforuma volt , aztan sok bimboarpifele alak megjelent ott es a nyugati emigracio szine java leginkabb szenilis ven nyilasok es elindult a szokasos anyazo, hazaarulozo es kemeny antiszemita duma es ma mar csak az a par agyalagyult vitez es nemzetes maradt ott. Kozben kirugtak a forumot az eredeti serverrol es most valami amerikai serverrol megy. en idonkent elolvasom, de legtobbszor olvasas nelkul kitorlom a leveleket, eleg csak a kuldot neznem,ugyis tudom mit es mirol ir.
Ugy latszik megiscsak hianyoznak a libsik es bolsik a Hal forumrol, mert igencsak aktivizaltad magad itt az Indexen az utobbi idoben.:-))
Unalmas mi , ha a kutya se reagal magvas eszmefuttatasaidra?
Kedves Toniogroger Elvtars!
(62-ben vegeztem a Jedlikben)
Ha elkezdunk egy notat,fokent a Pupu Elvtars
szamara,akkor ontudatos partaktivak modjara
fejezzuk be:
Szajuz nyerusimij reszpublik szvabodnih
Szplatyila na vjeki velikaja Rusz!
Da zdrasztvujet szozdannij volej narodov
jegyinij magucsij Szovjetszkij Szojuz!
Szlavjaa otyecsesztvo,nasee szvaabodnoje
druzsbi narodov pobjede oplot
znamjaa szoovjetszkoje,znamjaa naarodnoje
puszty ot pabjegyi pabjegye vigyot!
Azonkivul fel kell hivjam az Elvtarsak figyelmet
arra a tenyezore,hogy nemely munkasmozgalmi dal
manapsag nem aktualis.Ugyanis esetleg nehany
az imperialistak altal felrevezetett Elvtarsnal
esetleg elegedetlenseget okozhat,es tobb vezeto
Elvtars a Rozsadombon is ezert kifejezte az aggodalmat.
Pl.Evtarsak:
"Meg,meg meg es meg,a burzsujnak sohasem eleg"
vagy:"es vesszen es vesszen a burzsoarend"
vagy:"kenyeret,munkat!" esetleg:"es fogja mar a
fegyvert munkaba tort kezunk"vagy :"es tapsolnak
hozza a rongy arulok".
Hány éves vagy, Kedves R.Á.?
Én -pedig jó nevelést kaptam- nem tudok ennyi nótát...
Na de hát aki csepeli...
Szóval:
Szajuz, nyiresimnij, reszpublik szvabodna...
Leng messze lebeg,hos harcra vezet,
Gyoztes Voros Zaszlo!
A regi banda vezet,s hirdet egy nevet:
Pupu Elvtars a jelszo!
Oooo,Pupu Elvtars,a Horn Gyuszi terad var,
lent a csendes Don partjan,
Rad boldog vilag var!
Stirlirz Elvtarsat megdorgalasban kell reszesitenem!:
>Vár rád a síkság.
Végtelen mezőkön szél jár.
Búcsúzni kell az otthonodtól pajtás.
Halld, a kürt a harcmezőre hív már. Hej!
Előre Tavaris PuPuu ! <
Igenis a Pupu Elvtars egy Tavaris,es a fenti
notat eredetiben szereti:
Poljuska,poljuska,poljuska siroka,polje.
Jehduti pa palju geroooji,jehdat Krasznoj Armiji
geroji!
Gyevuski placsuti....
Na szoval igy valahogy Stirlitz Elvtarsam!
Pupu Elvtarsat is megdorgalasban kell reszesitenem!:
>És aztat, hogyaszongya:
A mezőn sétál Dunyjuska...<
Eloszor is a Dunyjuska nem setal a mezon,hanem
ontudatos kolhozista lany modjara dolgozik.
Masodszor nem a mezon,hanem a folyon:
A folyonal all Dunyjuska,Dunyjuskaaa,Dunyjuska.
Alkudott eppen csonakra,csonakraaa,csonakra.
Suru az erdo,nap sose jarja,nem jar benne csaaloogany.(Rose kalina,tyomna nye vidna,szalavuski nyee paajut.)
Odajott hozza az Anyja,az Anyjaa az Anyja(az a jo edes!)
Vigyel at engem Dunyjuska,Dunyjuskaa,Dunyjuska,
Suru az erdo.....i tak dalse.
Pupu Elvtars:
>Repülj te lángoló...
Toniokroger Elvtars:
>"... Tűz színű zászló..."
Szoval Elvtarsak tobb komolysagot!:
Repulj Te langolo,
Tuz szinu zaszlo!
Vezess az ejek ejen at,
Vezess a harcra
sok sapadt arcra
Deritsd a hajnal biborat!
2000. november 2. csütörtök - Achilles. Internet idő: @159
Dorogij Tavaris Pampalini!
Nye haragudj Tavaris PuPuu mai magatartasa miatt!
Sulyos veszteseg erte ma Tavaris PuPuu partizan osztagat, amikor az imperialista eroszakszervezet meglepte oket a trolibusz megalloban egy tevesen ertelmezett muvelet utan.
"Budapest, 2000. november 1. (MTI) - Csoportosan elkövetett garázdaság alapos gyanúja miatt indult eljárás öt budapesti gimnazista ellen, akik szerda hajnalban ledöntötték a Regnum Marianum templom helyén álló emlékmű fakeresztjét a XIV.
kerületi Felvonulási téren - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t. Az elkövetők mintegy másfél méter magasságban a tartóról lefűrészelték a fakeresztet, ledöntötték és annak egyik szára eltört. A fiatalemberek a kereszt talpazatára piros színnel, 3-4 centiméteres betűkkel a "Budapesti Felszabadító Gárda" szöveget írták fel, valamint egy ötágú csillagot rajzoltak.
karszalag tenyleg volt rajtam, sarlo es kalapacs volt rajta, a mellemen tundoklo munkasor-jelvenyrol mar nem is beszelek inkabb,mert megkonnyezem, de abban biztos vagyok, hogy 79' osz es tel kozott tortent, meg a brigadnaploba is bejegyeztem a kommunista huseg-tettek rovatba!
Hogy miert volt jo munkasornek lenni???
Elmeselek egy kis tortenetet.....
Egyszer egy langyos oszi napon, meg ugy 79' telen tortent, hogy logyakorlatrol hazafele menve lattam egy nagypapat, aki a kisunokajaval jatszott a lakotelepi homokozoban a panelhazunk mellett. Ahogy jobban odafuleltem, egyre gyanusabb lett a dolog, es megdobbenve hallaottam, hogy a ven FASISZTA ALLAT a cserkeszindulot tanitgatja unokajanak.
No, mielott megallt volna bennem az uto, gyorsan eszbe kaptam, es felszaladtam a lakasomba a pancelhoz, majd elovettem fegyverolajtol csilloogo AK-47-esemet, megcsokoltam loporszagu cso"markolatat,majd betaraztam a reszelt vegu rezkopenyes olommagvas loszerrel, es nekivagtam igazi kommunistahoz meltoan a kuldetes teljesitesehez.
Mikor leertem, mar lattam a nagypapa rosszallo tekintetet, az AK-ba bamulva,de a ravasz par milimeteres hatrahuzasa utan ez a tekintet kisse uvegesse valt.
A kisgyermek szohoz sem jutott nagyapja hirtelen "rosszulletet" latva, de kozoltem vele, hogy minden rendben lesz, ha leterdel, es tarkojat ovatosan a csore illeszi. Ugy is lett, a kis pulya kicsapodo vere pirosla festette a homokozot, ezen a szep, langyos, madarcsicsergestol ude , lombhullato oszi napon....
Emlekszem, a lepcsohazban felfele menet az internacionalet dudolgattam, s men sokkal kesobb az esti fegyverpucolas kozben megallapitottam: