Mi anno mindent a focinak rendeltümk alá:focit edtünk,ittunk,szartunk-na jó,néha macskát is:) ....Porrá edzettük magunkat,koxoltunk,csak hogy a pályán minél komolyabban széjjelbasszhassunk mindenkit!!!!
Most mindenki edző úrrá nőheti ki magát?Attól,hogy vki jól játszott,még nem biztos,hogy bármi keresni valója van a coach feliratú pólóban....Nem hiszem,hogy a magyar amifocijátékos pool ki tud adni még 4-5 edzőt...Kicsit több önkritikát kérnék mindenkitől!Attól,hogy vki kibaszott jó volt a posztján,még nem feltétlen vágja az összes!!!! többit. Ami egy edzőtől elvárható....
GI40 meg csak egy van:) óóóóóóóóóóóóóóóóó,ezt a fasszopást!:)
Ja:lehet plakátolni,a helyi tv-ben,rádióban szerepelni....
Az ország hány szegletében akarják az egykori Cowboys cuccokat széjjelszórni?????
Majd ha lesz egy x idő a hátatok mögött, illetve már nem játszotok, akkor síni fogtok ti is, ha azt a meccsmezt,amit csak meccsre kaptatok meg,vmi kis faszon látjátok újra....Holott, ha valakit,akkor titeket illet a mez....Jobban,mint bárki mást...
Most voltam Ausztriában meccset nézni. Elég gyengécske szinvonalú meccs volt, de azért a szuper stadionjuk mellet lévő édzőpályák közül a műfüvesen játszottak, mert az felelt meg a latyakos időjárásnak... / sajnálom öket a szar körülmények miatt:))) /
Sorry, de elkaptam ezt a telibe baszott influenzát és csak döglöttem az ágyban...Mivel nem szóltam be a melóhelyemre időben-ill. a szolgálatban lévő srácoknak küldtem egy sms-t, utána pedig visszahullottam a 39.4-es lázálmomba, a kis fasz- 23 éves- nulla élettapasztalat-egyhúzódzkodástsemtudó-puhatestű-törtető-kisbuzi-cumcatcher főnököm jelentési kötelezettség elmúlasztásáért felnyomott, ami katonai bűncselekmény és le is szerelhetnek miatta...Szerintetek mennyire van kedvem ott lenni? Bazd meg, egy életképtelen kis patkány elvágja a karrieremet a policijánál:)
Azt legalább megtanultam, hogy a rendőrök nagy százaléka egy igazi tetű, aki a rendfokozata ill. a törvény mögött rejtőzködik és visszaél vele. annélkül egy erőtlen nyúlfaszt sem érnek....