Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3188

Érdekességek:

Ally Walker az FX csatorna vezetőjének a felesége.

Kurt Sutter (Otto) a férje a valóságban a Gemmat alakító K.Segalnak.

Liz Seagal (Tara idegesítő főnöke, vagy mije) a tesója a Gemmát alakító K-nek a valóságban:-)

(Liz amúgy producer is jó párszor)

Peter Weller -Robotzsaru, Meztelen ebéd- jó néhány epizódot rendezett, sőt a hatodik évadban játszik is.

Előzmény: Bateman (3180)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3187

Jaja, Jax ilyen. Nagy hajlott hát, amúgy tök csámpás (mindig fehér cipő). 

A harmadik évad nagyon jó. Az írországi részek beleégnek az emberbe akkora váltás, mind zenében, mind hangban, képben. Különösen a megérkezés pillanatai.

De negyedikre mondtam azt hogy a csúcs. A kiteljesedés.

Mi is hajnalig néztük....még jó h szabadságon voltam akkoriban:-)))

sissoko Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3186

Hehe!

“Oh, and if you ever betray him like this again... I'll kill you and eat you.”

Ezen feküdtem én is.

Az uccsó rész bejött leszámítva a rész eleji idióta őrizetbe vételt, ami agyamanet faszság volt. Máshogy is belibbenhetett volna mindenki kedvence, Alice.

Előzmény: Maitréja buddha (3185)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3185

A 41 perc körül olyat szól be Alice, már az megérte végigülni :)

És Hannibált akkor irtam, mikor még nem láttam :P

Előzmény: Maitréja buddha (3184)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3184

Ok. 22 ik perc.

Egy dolog van, spin-offot Alice Morgannek.

Az legyen a története, hogy éppen az USA ban van és összefut Hannibállal és mivel jó kedve van, nem öli meg, hanem együtt kezdenek utazgatni.

Hannibál eszeget, Alice meg pajkoskodik, ahogy szokott.

Előzmény: Maitréja buddha (3183)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3183

Ilyet Észak-Koreában nem lehet látni.

A másik, ha nem nyirja ki Alice ezt a szőke picsogó picsát- ha kinyirja, bocs a spoilerért, Isten bizony nem néztem még meg csak a főcimig, Alice még a szinen nincs- akkor ezentul csak mexikoi szappanoperákat fogok nézni. Vagy az afro amerikai csajt, aki ennyira rokonszenves, hogy a Klu Klux Klán reklámarca lehetne.

Előzmény: Maitréja buddha (3182)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3182

A Luthor akkora kib***ott, egetverő nagy baromsággal kezdődik, 3x4, hogy megállitottam és gondolkodom, nézzem-e egyáltalán.

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3181

Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original = SAMCRO

Bateman Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3180

nos, itt a nyaralás kellős közepén, az egész család hülyének náz, hogy hajnalig nézem a SOA-t:)) nem értik, nem érthetik:) ma este jön az első évad záró. nekem rohadtul bejön már ez is. az első pár rész felvezetett egy csomóü mindent, aztán felpörögtek a dolgok még jobban, de számomra követhető volt. ez a Hunnam gyerek rohadt erős karaktert hoz. bár nekem egy kicsit fura ez a válvonogatós, szájharapdálós nigger gettós style, de valahogy épp ettől jó. kellően erős ellenpontja Perlman Clay-jének. piszok durva páros. Gemmáról és Tara-ról nem is beszélve. utóbbit játszó csaj a Mad Men és a Life on mars miatt volt kellemes meglepetés, ugyanúgy, mint a Sleeper Cell-es Ally Walker is. mindkettő hibátlan kis bitch:) a többi SAMCRO fazonról nem is beszélve! valamint kellően bonyolult karakterek és ettől igazából érdekes ez a sori. szóval, ma este finálé, aztán jöhet a következő évad. már alig várom. az első csúcspontja a számomra a Tarát meglátogató AFT ügynök csávó végső elmenetele és az azt megelőző dráma. nem semmi volt! egy dolog viszont lemaradt ez a SAMCRO elnevezés honnan jön?

Előzmény: Törölt nick (3153)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.07.27 0 0 3179

Én is nézem az Under the Dome-ot. :)

Én Barbie-t bírom, ő jó karkater. :)

sissoko Creative Commons License 2013.07.26 0 0 3178

:)

Amikor elkezdenek rángatózni, amolyan fekvő gangman styl stílusban, mindig hangosan felröhögök.

A negyedik rész is "remek" volt, itt egy vírust vertek le néhány óra alatt. Tiszta Jericho, ott egy teljes rész arról szólt, hogy kukoricát szedtek...

Előzmény: Maitréja buddha (3177)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.26 0 0 3177

De amúgy igazad van, minden normális ember a következőt csinálná.

"Hö ! Hang hallik az atompincéből...meglesem."

Lemenni, ott a gyíkarcű kölök. Szól egy szót, bumm a fejbe. Csaj sikit, bumm a fejbe.

Bejön Big Jim: My name is Jim. Big Jim.

My name is Bumm a fejbe:)

Besétálsz a városba. 

Leszbi szerelemgyerek jön- hasbarugni.

Anyja, okoskatörp- hasbarúgni.

Pc korrekt néger anyja/apja- fejberugni.

Kutya fejét megsimizni.

Segédseriff latin csajt.... :)

Újságíró csajt...:)

Kétszer.

Kimenni a búra széléhez, felirni a falára: "Lehet hogy pink csillagok hullanak majd, de sz**ok rája."

És megtenni :)

Állatvédők tacepaón tiltakoznak a rája miatt, hónaljba beszagolni, vissza tacepaozni.

Előzmény: Maitréja buddha (3176)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.26 0 0 3176

Négy rész lesz csak a Lutherből ?

Ó, hogy az a ****** angol anyjuk...

Azért a Búrában a deputy csajt, aki most seriff lett, azt blokkolnám.

A hangszine is tetszik.

Más dolog, hogy bement a vezérhülyéhez a cellába, mert az köhögni kezdett- a másik nagy trükk, a "Vigyázz, a hátad mögött vannak" még várat magára :)

Azért ezek az amerikai katonák profik, le se szarják hogy tőlük 1 centire ott eg ilyen jelenség, hogy a szerencsétlenek irogatnak rá etc.

De a fasiszta kormány is tartja bennük a lelket rendesen :)

Feliratokkal biztatják őket, próbálkoznak (pld engedik hogy a kutya lepisilje :P)

Előzmény: sissoko (3175)
sissoko Creative Commons License 2013.07.26 0 0 3175

A búrával eddig a 3.részig jutottam, de erősen gondolkodom, hogy érdemes-e folytatni. Nincs egyetlen kedvelhető karakter sem, csak idegesítő gyökerek mindenhol. Big Jim fia viszi a prímet, azt a gyereket addig ütném, amíg lélegzik.

Luther 3x3

Az első két rész kicsit gyengébben teljesített a szokásos Luther-minőséghez képest, de a harmadik már hozta a színvonalat. Ez a Luther-üldözéses téma viszont határozottan zavar, az egésznek nem látom semmi értelmét, inkább csak arra szolgál, hogy kitöltse a műsoridőt. Kár, hogy csak négy részes az évad, viszont végre jön a kacsaszájú Alice!!

Előzmény: Maitréja buddha (3174)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.26 0 0 3174

Lol...

De ez amugy azért van, mert mintha valahol az lett volna, hogy az alkotók a Hamletet helyezték be, mai korba.

Ugyhogy esélyes.

Más.

A búra alatt.

Tegye fel a kezét az, aki a csajt az atombunkerben nem b***ta volna már rég fejbe egy csákánnyéllel.

Annyira gyökér, nem kell megölni, kinyirja magát (még csak ott tartok, mikor szétveri a majom a vizvezeték csövet:)

Nem is tudom, nézzem-e, vagy a könyvet olvassam el inkább.

Valahogy ez eddig kimaradt.

Előzmény: Törölt nick (3173)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.24 0 0 3173

Van a neten egy olyan mendemonda, hogy 8 részes lesz, és a végén Jax meghal.

Mondjuk ezt a sok szart ami ráömlött, hogy mossa le....

Előzmény: Maitréja buddha (3172)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.23 0 0 3172

Spoilermentesen: Mekkora mán, hogy Jax meghal ? :P

Bár nem is viccelődök, múltkor ugyanezt beirtam a Star Trek el kapcsolatban (nem hogy Jax meghal:P), erre nézem a filmet... hű, bameg :)

Előzmény: Törölt nick (3171)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.23 0 0 3171

Spoilermnetes 6 évad promo. Milyen jó már....ki hova kire néz, milyen fejet vág...most is Gemma a legjobb:-)

http://www.youtube.com/watch?v=Wpnf94mAsyc

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.22 0 0 3170

Kialvatlanságom okozója letudva:-)

Soa 5. évad:

Közel sem volt annyira összerakva, mint a negyedik. Itt tényleg inkább a (gyakran ész nélküli) bosszúról szólt. Tara sajnos súlytalan lett az örökös merengő tekintete jelentette az összes szinészi eszköztárát. Pope esetében pont erre gondoltam az alvezérrel együtt. Mondjuk a végére elég tömény lett ez a rengeteg banda, meg azok alakjai.

A Nero kifejezetten idegesített a nagy amorózó szerepében.

(Az utolsó kép ismét jó volt)

10/8

jelenvalólét Creative Commons License 2013.07.21 0 0 3169

Végre a Top of the lake végére sikerült érni. Nekem a Rectifyhoz hasonló lelki világú, kíváló sorozat.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.07.20 0 0 3168

Mindkettőt láttam, House of Cards, Boss, tetszettek, a Boss minden idők egyik legjobb sorozata nálam.

Előzmény: ameliii (3167)
ameliii Creative Commons License 2013.07.20 0 0 3167

Run-ról még nem hallottam.  Tesztelem majd,  de előbb  House Of Cards.

Erről nem is nagyon olvastam itt, első rész teljesen beszippantott.  Olyasmi mint a Boss.  nálam az is 10/10 volt

Előzmény: jelenvalólét (3165)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.07.20 0 0 3166

meglátom...

Előzmény: Aragorn83 (3163)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.07.20 0 0 3165

The bridge (USA)

A híd amerikai változata, az első rész alapján nem rossz, érdekes, ahogy átültették, szerintem- eddig- jól sikerültnek tűnik.

Run

Angol minisorozat, 4db 40 perces résszel, de annyira drámaian jól fogja meg az angol társadalom lecsúszott rétegeinek életét, hogy 3 rész után tetszik, 10/8,5.

Aragorn83 Creative Commons License 2013.07.20 0 0 3164

Mikor lesz már október? :D

Aragorn83 Creative Commons License 2013.07.20 0 0 3163

Látom nagyon rákattantál. :) Mondtam én, hogy megéri elolvasni. :)

Szerintem pótold az első két kötet is, addig. Úgy teljes az élmény! :)

Előzmény: mindenki senkije (3162)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.07.20 0 0 3162

GOT:

helyzetjelentés: most fejeztem be a 4. könyvet
az utolsó 100 oldalt már megállás nélkül daráltam, olyan izgalmas volt
hát, már megint keresem az államat, ez a csávó (George) NEM EMBER! egyre nagyobb a tét és egyre több a fordulat, hogy hol tart már a könyv és mi minden vár itt még azokra, akik majd csak a tévében nézik, pfff... :)
elképesztően jó sztori, imádom!
most azonnal neki is vágok az ötödik kötetnek, kicsit fáj a szívem, mert utána jó darabig már nekem sem lesz másik (ezidáig az az utolsó...)

nina_morgan Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3161

az az :D suhogós, fuksz, diszkrét mellszőrzet, TRIKÓ, imádnivaló, na :D

Előzmény: Maitréja buddha (3160)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3160

Vannak benne arcok, mikor meetingelnek a suhogósban, kint az utcán :)

Előzmény: nina_morgan (3158)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.07.19 0 0 3159

Nézem ezt a Longmire-t. tetszik, ez a hegyvidéki Amerika, a nagy távolságok... a szereplők is rendben vannak.

Van egy helyettes benne, egy szőke csaj, mondom de ismerős ez a mosoly... naná, hát Starbuck az, a nagy kedvencem :)

Imádom a csajt, ahányszor megjelenik, bearanyozza a filmet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!