Az persze egy masik kerdes, hogy minden site-ot ugy erdemes epitenie, hogy konnyen at lehessen vinni mas szerverre szukseg eseten.
Na igen, szerintem is fontos figyelembe venni a cross-platform megoldásokat, szóval ezzel az ASP, mint életképes megoldás egyből kiesik - hacsak valaki nem az instabil WinNT-kre akarja alapozni az oldalát. Viszont egy kód megírásánál figyelembe kell venni (esetemben PHP), hogy ne használjunk semmilyen túlságosan kihegyezett megoldást...
Csak egy példa: a freeweben az array_search() használatakor egy ``Error: undefined function...''-nal kell megelégednem. Erre is van megoldás, a php.net-en megtalálható, de az is kicsit specifikus utasításokra épül, amik ... és így tovább.
Igazából a hordozhatóság érdekében nem szabad teljesen feláldozni a funkcionalitást, hiszen eljutunk a C-szintre, amiben végtelen lehetőségünk van, de akkor már nem is interpretált nyelvvel érdemes foglalkozni, hanem egyenesen az előbb említett nyelvvel.
Koszi megkaptam, de ezek szerint rosszul irtam le a problemam. Tulajdonkepp en mar megirtam a html es a php3 file-t is, de magat a php-t nem tudom hogy kell beallitani, hogy kezelje a php3 fileokat. (tehat megvan az a .php3 file, amire utalok a .html kodjaban) Egyszeruen lovesem sincs, mit kell meg foltolteni a konyvtaramba, esetleg mit kell beallitani...
Vagy siman mukodnie kene, ha feltoltom a html es a php3 file-t? Azt hittem a php.net-rol letoltheto 3.0-as php programmal kell valamit buheralni!?! Hogy is kell akkor?
Erre a mailto-sra pedig az Outlook-ot nyitja meg, ami sajna nekem nem jo. En olyat akarok, amit egy ablakbol lehessen kapasbol elkuldeni.