Keresés

Részletes keresés

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1922
Ha nem is a csapatban,de az emberekben igen   ;=)

És a nagyrészéből ezt a "dolgot" nem lehet holmi  s*zar igazolással kiűzni szvsz. :))
Előzmény: diadal (1921)
diadal Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1921

nem azért mondom de minden forduló után szolnokon van a legtöbb nézö

valami mégis van ebben a csapatban ha mindenmeccsre min.1800 ember jár ki

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1920
Én azt mondom Nektek,hogy  lehet itt minden fajta fantáziálást végbevinni,vagy akár bosszankodni a csapaton,DE MOST ŐK AZ OLAJ. És ez ellen nem tehet senki semmit ,vagyis szurkoló nem.Az meg már mnidenkinek szíve joga eldönteni,hogy most ezt a  csapatot méltatja -e annyira,hogy szétordítja érte a torkát,vagy  max. az újságokból értesül a hírekről.
Én,mint hideg fejű pozitív gondolkodású fiatal ;=) ,azt mondom,hogy megéri,hiszen  igaz,hogy a leggyengébb csapatokkal is szoros meccseket vívunk, de benne van a csapatunkba bármi fajta bravúr is ,és nem lenne jó úgy járni,mint a kaposváriak,hogy egy 21 pontos győzelmet 300 ember éljen át.
ájzéjá Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1919
Az tény hogy érdekes az idei szezonunk.
11 tétmeccsből 7-et megnyertünk. Azért az nem rossz. Lehet fogni a kedvező sorsolásra is a negyedik helyet, de ha belegondolunk a "félidőig" hátralévő 4 meccsből kettő az A csoport utolsóhelyezettjeivel lesz.

Valahogy tényleg az hiányzik amit pitie írt, hogy kellemes szájízzel hagyjuk el a csarnokot győztes meccs után. A tavalyi csapat egy 5-10 pontos vereség után is akkora tapsot kapott, mint a mostani egy kiizzadt győzelem után. Lehet hogy ennyivel szebben, látványosan játszottak vagy az az előtti két éven keresztüli kutyaütő csapat után labdazsonglőröknek tűntek. Nem tudom.

De az biztos, hogy a tavalyi Alekszics féle igazolás ritka mint a fehér holló.
Nehéz leakasztani egy jó játékost ilyenkor már.
Varnelis igen drága játékos, így még azért bízom benne, hogy a szombati az igazi arca és nem a tegnapi. E kaposvári teljesítménye miatt biztos kapunk árengedményt.:)

A lényeg a lényeg:
Ezren megyünk, rendet teszünk!
olajbogyó Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1918

Azt mondjuk leszögezhetjük, hogy tavaly jobban sikerültek az igazolások... Mint ahogy azt is, hogy a költségvetés / győzelmek arányában elsők között lehetünk. Valahol ott kéne állnunk mint a Falco (ha szigorúan az anyagiakat nézzük) viszont ennyire azért nem szar a helyzet...

Kéne egy csomó lóvé, meg kurvajó légiósok...

pitie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1917
Kiváncsi lennék mit mondanál ha a Kapos ment volna tovább?:)))
Előzmény: CSabesz (1916)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1916

Nem volt támadójátékunk...streetball jellegű.

Jokszimovics nagyon kellett tegnap...

Amúgy az lett volna a legnagyobb vicc, ha ez a rakás szar Kaposvár megy tovább....

Előzmény: pitie (1915)
pitie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1915
Te meg kérlek azt hidd el hogy én nem téged akarlak bántani sőt nagyon tisztellek azért mert a végsőkig kitartasz mellettük de az előbb pont leirtad azt ami miatt haragszom rájuk!Az hogy nyomorultul érzeted magad!Ki lehet kapni ugy is hogy emelt fővel mehess haza de sajna itt nem erről van szo!Én a pécsi meccsen éreztem ezt a nyomorultságot és szégyent mert vmi miatt én szégyeltem azt a produkciot amit ők nyujtottak!Én ezek miatt haragszom rájuk és talán azért vagyok ilyen pesszimista mert ebben a csapatban jelen formájában nem látom a javulás lehetőségét!

A poén az hogy tegnap le akartunk menni Kaposvárra de mivel ma vizsgáztunk igy elmaradt(a történtek ismeretében nem is baj).De mond meg nekem ha ott voltál ettől a harmatosnál sokkal gyengébb kaposvártol hogy lehetett igy kikapni???
Előzmény: CSabesz (1912)
homunkas Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1914
akkor én kérek elnézést :P
Előzmény: CSabesz (1912)
homunkas Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1913
ha sablonosak akarunk lenni akkor a csapatot nem a szurkolóknak kell előrébb vinni, hanem a szívnek :P

valamiért tavaly sem volt fantörpikus csapatunk, de egy pirinyó javítással(Alexic jött) elég szép javulást értek el...sztem pitie is ilyesmire gondolt...
Előzmény: CSabesz (1911)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1912

Arra gondoltam, hogy 5 meccs múlva térjünk vissza erre a témára, amikor Pitie orra alá dörgölhetem a 4-1-et....

:-)))

Előzmény: homunkas (1909)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1911

Elgondolkodni talán nyáron kellett volna, most meg max. annyit tehetünk, hogy ez a csapat érjen el minél jobb eredményt.

Ui.:

Pitie! Én nem akarlak felidegesíteni, meg baszogatni se. Hidd el, tegnap nyomorultul éreztem magam Kaposváron, de egy szurkolónak nem biztos, hogy az a dolga, hogy egy összeségében jó eredményeket elérő csapatot szapuljon.

Az is megvolt nálunk párszor jogosan,legutóbb a Heinrich csapat esetében....

Előzmény: homunkas (1908)
pitie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1910
Akkor megteheted:))))
Előzmény: homunkas (1909)
homunkas Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1909
ha nem a témától való eltérésre értetted a "térjünk vissza" felvetést, akkor én kérek elnézést :)
Előzmény: CSabesz (1906)
homunkas Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1908
mondani? semmit

de elgondolkodni lehet a felvetett dolgokon, a csapat idei teljesítményén, vagy éppen látható motiváltságán és tehetségén a kiadott euro/dollárok függvényében...
Előzmény: CSabesz (1904)
pitie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1907
???
Előzmény: homunkas (1905)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1906
???
Előzmény: homunkas (1905)
homunkas Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1905
eddig is ontopic volt azt hiszem a dolog...
Előzmény: CSabesz (1903)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1904

"Sztem egy megoldás van!Az egész csapatot el kell zavarni a picsába!"

Erre mi mást lehetne mondani???

Előzmény: pitie (1901)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1903
Térjünk vissza.
Előzmény: pitie (1901)
pitie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1902
Vakok között a félszemű a király!

Érted mire gondolok vagy ki kellene fejteni?

Előzmény: CSabesz (1900)
pitie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1901
Nem gondoltam fel tudsz idegesiteni de elég közel jársz hozzá!

Az hogy miután elmondtam a véleményem te elküldesz az albának szurkolni ez jo reakció?
Megnyugodhatsz nem verem a mellem csak finoman probáltam jelezni hogy nem vagyok divatszurkolo azért mert más a véleményem mint neked!

Nem a látványosság hiányával van bajom hanem a büszkeséggel azzal hogy meccs után jo lenne egyszer azt mondani hogy büszke vagyok rátok fiuk mert jol játszottatok!Gondolkozz el azon hogy mi volt ebben az évben akár a szolnokon megnyert meccsek után is:az emberek morajlottak hogy :uhh ez mák volt,uhh ezt kiszurkoltuk,uhh ez éppen meg volt,uhh legközelebb több kell!Arrol ne is beszéljünk hogy még csak most jön a neheze szoval szerintem erre a bajnoki helyezésre térjünk vissza 5 meccs mulva!A kupa az no comment!

Előzmény: CSabesz (1899)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1900

JA, még valami: az 5 szarkupacba Kelleyt is beleszámítod, igaz?

Nagy rálátásod lehet erre a sportra.....

Előzmény: pitie (1896)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1899

Azzal ha folyamatosan szidod őket, atttól jobban fognak majd játszani?

A tények: 3. helyen állunk a bajnokságban, a kupában pedig bejutottunk a legjobb 8 közé.

Akkor most mi van? Nehogy úgy járj, mint azok a foci klubvezetők, akik azért küldenek el egy edzőt, mert nem játszik látványosan a csapat..

Én 14 éve járok meccsre, de ezért még sosem vertem a mellem....

Előzmény: pitie (1896)
ájzéjá Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1898
Szvsz a a 8.30-as vonatot már lebeszéltük.
Előzmény: EGY OLAJ FUN (1889)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1897

Helyzet van uraim. Rytis sajnos keresztszalag-szakadást szenvedett ma a kupameccsen, így vasárnap tuti nem játszik ellenünk.

Nem örülök neki, hogy ilyen módon javultak az esélyeink valamelyest...:-((

Nyilván hoznak valakit a helyére, de a meccsig már csak 4 nap van.

pitie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1896
Na szögezzünk le egy pár dolgot:

Kb 12 éve a hazai meccsek 90%án kinn voltam miota megengedhetem magamnak idegenbe is gyakran járok és szurkolok a csapatnak!De ez a csapat egyszerűen idegesitő!Már sokszor beszéltünk a pénzről és arrol hogy ezért nincsenek jobb légiosaink!De kérdem én most itt van 5 szarkupac légios mondjuk ez lehetne 3 jobb oksa tudom ezen már nem lehet változtatni de pl eddig is mindig el lehett küldeni a szar légiost januárban tehát miért nem küldtük el az 7 átlagpontos soarezt és hoztunk volna nem egy varnalist hanem egy jobbat a 2 pénzén.Amugy nekem is nagyon szimpatikus Artúr talán egyedül ebből a csapatbol de ő ugye nem játszik mert Czicza sokkal nagyobb spiler nála:(
Sajna pont a szurkolok miatt haragszom legjobban a csapatra!Mert még ezután a szar teljesitmény után is vannak olyanok(mint mondjuk te)akit esetleg megbántok azzal ha szidom ezt az állományt.Miért véded őket???Szted megérdemlik???
Előzmény: CSabesz (1887)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1895

Hát, ha tegnap ő hozta fel a labdát, cirka 5-6 mp maradt a végén a támadás befejezésére....

Amúgy kell  ebbe a csapatba. Sőt szerintem ő is csodálkozik azon, hogy ennyi játékidőt kap.

Előzmény: Tyrant Joci (1894)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1894
Amit nem lehet egyfajtaképpen biztonságnak elkönyvelni? ....
Előzmény: CSabesz (1893)
CSabesz Creative Commons License 2006.01.11 0 0 1893
Mindemelett a megnyugvás meglehetős lassúságot is jelent...
Előzmény: Tyrant Joci (1892)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!