Mivammá? Itthonról megnézem, ki gályáz még, bíztatnám, satöbbi, erre én vagyok az egyedül, fél 5-kor? Nem leszünk így jóban! Agresszívmalac mit gondol majd, ha benéz?
Kedves barátaim!
Szavahihető ember lévén nem tehetem, hogy anélkül menjek el korábban, mint szoktam, hogy titeket értesítenélek arról a tényről, mely szerint korábban megyek el, mint szoktam. Most. Tehát csá.
T.Többiek/Mindenki!
Ez a hetem különösen feintosra alakul, úgyhogy holnap éjjeltől olimpiával egybekötött iszonyatos sörözésekbe fogok kezdeni, másnaponta meg majd jövök vergődni...
Les!
Hja, akinek így megy, hogy már csak a dayakok hiányoznak a boldogságához.....
Ja, az? Nem, nem a szokásos volt. Szerencsére még (?) nem "szokás", hogy elveszik a munkatársaimat, kiszervezik alólam a maradék fél osztályt, miközben ugyanazt kell csinálnom, mint eddig, és még elvárják, hogy örüljek is neki. Ez volt akkor pénteken. Na azért mostanra kiderült, hogy nem olyan forró a fekete leves, vagy miaf@sz, de a demotiváció már ON van, úgyhogy 8-kor jövök és 3-kor megyek ezután. (Ja, és fejvadászok ide!) :)
Les,
idézek : "Mielőtt egy hete elmentem, még szívtam egy olyant, mint egyszer..." /vagy ez csak a szokásos volt ? :-)))/
ezen a 7en _mindig_ elhúzok majd jól a retekbe már 4 körül, mert óvodajárat lesz :-))))
/hacsak a tetves notesz másképp nem gondolja :-DD/
ma viszont foci is lesz, utána pedig sört iszom :-PPPP
most pedig lehet elküldeni melegebb éghajlatra :-)))
Les visszaretekből. Suxx helyzet munkahelyen, lakásfelújítás ON, mostanában későn jövök korán megyek retekni. (Namegpersze, ahogy a Móritzka L-képzeli...) Szal, kitartás, miegyéb.
zizi, mit mondtam és mikor? Csak mert kilúgoztam az agyam sörrel meg parkettacsiszolással, szóval, plz, idézz és hitemre, válaszolok. :)
Az ember aszinné,hogy nyugodtan elhúzhat a r+ ,erre nem odajön a főnöke,hogy kitaláljon neki valami mulatságosat?!?!
Nem hiszem el!!
Pedig én már olyan szépen elképzeltem magamban,hogy mennyire cool lesz malyd odaát,a falakon túl,a RETEKBEN!! :((
1. a munka nemesít, DE a mai társadalmakban nincs szükség nemesekre
2. nincs mindenki a retekben, pedig jó lenne már elzizzenni
3. szívás van nagykanállal - erről jut eszembe, Les, hogy is volt az a retkelés előtti, amit említettél ?
Hölgyek, urak,
Les tasztaltárs nem hivatalos látogatásra visszaérkezett a retekből. (Mielőtt egy hete elmentem, még szívtam egy olyant, mint egyszer...) A hétfő meg káming szún. Na tsá,
Itt rohadok ám napok óta, csak annyira szemét vagyok, hogy be sem néztem kínlódni.
Mára végeztem...
Irigyek megnyugtatására: Karácsonyig garantáltan retekmentes hetek jönnek :(((
agresszívmalac főnök úr!
Örülök, hogy élsz. Mivel hum.pol-i végzettségem van, konyítok valamit a közös megegyezés kontra felmondás ügyhöz. Teljesen igazad van. Ajánljak egy "jó" helyet új munkahelynek? :)))
pofátlan-ejnye-ejnye-gekkó stb pushup újra itthon...
bocs fiúk,de muszáj volt bejelentkezni
hisz annyira kivancsi voltam mar ratok
:-))
az ero legyen veletek retekig!