Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Ti itten má' annyira öregek vagytok meg részegek... hukk, bocsánat... hogy teljesen összekeveritek a dolgokat... ja... de majd én... hukk, na... má' mondtam, hogy bocs... mindent megmondok. Az a nagy Október az egy vízalatti menő hajó, amelyik meg akart lógni Ámerikába, de közbe' összeütközött az Aurórával és akkor az elsült, ez meg elsüllyedt. Ja, bizony! És tévéfilm is volt erről, amit a Corvinban vetítettek, amikor nem lehetett rá jegyet kapni még a züzéreknél sem és erre kitört az a nagy balhé és a környéken az összes hát leomlott... Na, és mindez most volt novemberben, csak nem írtak róla illegálisan, mer' mindenki a Torgyán vezér hongkongi villájával volt elfoglalva, amit nem is ő, hanem egy másik csempész sztrovacsek tett zsebre a késsel meg a kanállal együtt... A Sört nem tudta zsebre tenni, mert azt én ittam meg egy odesszai matrózzal, aki még a Patyom kinn nevű gőzösön szolgált, csak a japánok szétlőtték Jokohamánál... Na, szóval így volt ez az egész dolog és ne hamisítsatok történelmet, mer' az nem vodka vagy skótviszki... Egészség!
A Párttal a néppel egy az utam!
A Párt irányvonalát ismerem, ha nem is a Hosimisin tanultam az izmusokat.
Szerintem Ti vagytok az imperijalizmus láncos kutyái, hogy mozgalmunkat a föld alá akarjátok kényszeríteni!
De nem baj, a koncessziók lezárása után majd jönnek a koncepciós perek, és oda kerültök, ahová valók vagytok, hogy megőrízhessük forradalmunk tisztaságát!
Tavarisom, onogurom!
A nagy budos francokat lojenek a najlonunkba! Az illegalitas csak alca, a belso ellenseg megtevesztesere. Gyanusan ketelkedsz a part iranyvonalaban, ajanlom, hogy ne usd fel a fejed sorainkban, mert nagyon nagy bajod lesz!
Jaj, butuska, - az ilyen dolgok csak stikában sikerülhetnek, - lásd be, kellesz ezekhez te is...
Münnich egyébként két "n", - Lenin elvtárs meg társbérletbe költözött vele Budatéténybe, - keresd fel ott.
Egyelőre üvegházban vannak, - majd később szétültetjük őket...
:O)))
"MINDENKI VONULJON ILLEGALITASBA!!! AZ OSSZETARTAS ALATT CSAK november7 FEDONEVEN MUTATKOZZUNK A NYILVANOSSAGNAK!!!"
Ez jó! Még semmi sem történt, de már vonuljunk alig-ellátásba? Ez felforgatás, destruktív izé!
A munkásosztály nem hajt fejet, bátran kiállunk igazunkért, széttépjük mellünkön a nájloninget és bátran kiálltjuk: FASISZTÁK, IDE LŐJETEK!!!
Elvtársak,
meg kell mondjam nyíltan, hogy nem vagyok veletek megelégedve. Amig Ti csak szájaskodtok-hősködtök, addig PuPu elvtárs cselekszik. Igazi forradalmi tettet vitt véghez, elérte, hogy Oláh elvtárs emléktáblája a debreceni laktanyában visszakerüljön a helyére. Igaz nem most, hanem még az előző kormány idején, amikor az imperialista erők -sajnos csak átmenetileg- visszaszorultak. (Ezt konspiratíve tudtam meg, PuPu elvtárs legendás szerénysége miatt nem beszél róla.)
Oláh elvtárs megérdemli, hogy megemlékezzünk dicső tetteiről. Mint tudjuk, 56-ban sok tizezer volt tőkés, arisztokrata, földbirtokos, horthysta tábornok, hercegprímás nem általlott a nép állama és a Párt ellen lázadni. Oláh elvtárs tett róla, hogy elnyerjék méltó büntetésüket. (Igaz, kicsit később, amikor a lázadást sikerült némi testvéri segítséggel elfojtani.) Karhatalmi egységeket szervezett és élükön igazi kommunista elszántsággal büntette a galádokat. Később hadügyminiszter lett. És az emléktáblája most ismét a méltó helyén áll, pont szemben azokéval, akiket megbüntetett.
Éljen Pupu elvtárs, köszönjük neked! Éljen a debreceni laktanya parancsnoka! (Nem tudja valaki a nevét? Megérdemelné, hogy megemlékezzünk róla).
Vissza Lenin elvtárs szobrát is! De legalább Münich elvtársét!
Kedves elvtársam!
"Hát harca elvtárs, {...} vagyunk. Csak rajta!"
Mi van itt a kérdőjelek között? Vagy esetleg konspirációs okokból nem lehet nyilvánosságra hozni?
Tavarisokkkot kaptam elvtarsak!
Megfosztottak jelszavunktol es identitasunktol!
A mocsok burzsoazia lenyulta november7 jelszavat - lenin ezek szerint mar nem el...
Az ellenseg megakadalyozta a szabad partnapunk programjat! Nem tudtunk onkritikat gyakorolni, igy tovabbra is kenytelenek vagyunk tokeletesek maradni.
Mivel azt fel sem tetelezem, hogy elvtarsi soraink koze opportunista arulo ferkozott, ezennel a burzsoazia megdontesere teljes harckeszultseget rendelek el.
Munkasoklunk retttttenetes erejevel csapjatok ra a billentyukre, hadd roppanjon szet az egesz kapitalista borzadaly!!!
Le a demokraciaval, rendet akarunk!
Le az internettel!
Eljen a forradalom!
1./ A topikunk uzemi negyszoge (fiatal burzsoa-kapitalista nepnyuzoink kedveert: igazgato, partitkar, szakszervezeti titkar, KISZ - Kommunista Ifjusagi Szovetseg - titkar) a mai valsagkezelo ertekezleten az alabbiak szerint hataroztam:
Harckeszultsegunk fokozasara szabad partnapot tartunk ahol elvtarsaink szabadon kifejthetik a topikon onkritikajukat. Mindent be lehet vallani!
Onkent, mert ha nem, munkasoreink ugyis kiszednek beloletek mindent!
2./ A rohadek kizsakmanyolok megtevesztesere
MINDENKI VONULJON ILLEGALITASBA!!!
AZ OSSZETARTAS ALATT CSAK november7 FEDONEVEN MUTATKOZZUNK A NYILVANOSSAGNAK!!!
Onkent felajanlom fedonevem a kommunista elvtarsaimnak
Felhasznalonev: november7
A jelszonk: leninel
(Az "atjelentkezes"-t ne felejts el beklikkelni, mert az ellenseg mindent hall, mindent lat ha nem vigyazunk!)
Cselekvesi program:
1./ Fusako babyt megmentjuk a legrosszabbtol: az uzemi konyhatol
2./ Raba elvtarsat meglatogatjuk a beszelon es ejszakai voroslepedos almai elosegitesere megmutatjuk neki az ugyeletes munkasorlanyt a munkasortopik laktanyajabol.
Figyelem: harcra fel!!!
felhasznalonev: november7
jelszo: leninel
KLIKKKKKKKKKKKK!
Fórum:Politika
Téma:Index kommunistái, egyesüljetek !!!
2000. november 8. szerda - Zsombor. Internet idő: @798
Dorogije Tavarisok!
A November 7.-ei unnepseg alatt az ellenseg tamadast inditott Japanban!
Fusako Shigenobu eltvtarsnot,
a Japan Voros Hadsereg vezetojet, 30 ev illegalitasban vegzett allhatatos
felszabadito munkaja utan letartoztatta az imperialista nepnyomorito Japan terrorista rendorseg!
Eloszor Tavaris Carlos Algeriaban, akit mi Sakal elvtarskent is ismertunk es Magyarorszagon vendegeskedett egy ideig, amikor az imperialistak uldoztek munkasmozgalmi megmozdulasi miatt, most meg Shigenobu!
Hoppa,hoppa, mar-mar el is felejtettem a munkasorlanyokat!Meg a heten felnyomom oket a munkasortpicra, nem ide, mert a vegen megint kitiltanak a forumbol....a munkasor az Raba-val kozos sajat topic, ott elturik....hehe....
Be is linkelem ide, hogy majd konnyebben megtalaljatok a lanyokat!
Mi ez a lazaság elvtársak? Még senki nem ivott eleget?
Nem hallottam, hogy Aurora durrantott volna, hogy bevették volna Tőzsde Palotát...
Leni és Sztálin 1917.nov.8-án sétálnak Szt.Pétervár uccájin. Megszólal Sz:
L. et. igyunk meg egy pohár vodkát!
-Nem lehet Sz.et.!
Öt perc múlva:
L.et. igyunk már meg egy pohár vodkát!
-Nem lehet Sz.et.!
-De miért nem?
-Mert tegnap is így kezdtük és nézze meg mi lett belőle!
fogadjatok tolem sok-sok szeretettel ezen alkalombol a munkasor-indulot!
Munkásőr induló
Tűzcsillagunk sugara árad e tájon,
Zászlónk lobog vörösen újra a gyáron.
Rendünket már védik a munkás kezek,
Ma így teremt a népünk szebb életet.
Te gaz cselszövő, aki ma népünkre törnél,
Rút áruló, szomorú rabságba döntenéd,
Pusztítanád, amit a nép alkotott,
E gyár, s a magyar munkás fegyvert fogott.
Fegyverrel őrt állva mind védjük a munkás hatalmat,
Hát harca elvtárs, {...} vagyunk. Csak rajta!
Támadjanak, mert attól pusztulni fognak,
Népünkért tőlük bátran meghalunk.
Tűzcsillagunk sugara árad e tájon,
Zászlónk lobog vörösen újra a gyáron.
Megvédjük bátran, száz harcon át,
Előre elvtárs, ma nagy tettre hív szent hazád!
PuPu elvtárs, jó, hogy jön! Miért nem nyitott topikot az ünnep tiszteletére? Tizenkét éve ilyenkor még a tömegbe akart lövetni! Maga kis opportunista...
Jé! Nem tudtam! Lehet, hogy ennyire figyelmetlenül járok el a boltban a borok mellett? Hát nem is vagyok méltó a mozgalomra. :))) Tessék engem kizárni! :)
Pogártársak!
Most, hogy így együtt vagytok, rögvest meg is alakíthassátok a Polgárőrséget!
Lajcsi vigye vissza az üvegeket, - abból mingyárt fussa a Gpisztolyra is!
Kitartás, éljen Ormány!
:O)))