Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
jól van kapsz mind a háromból,de még ráér majd ápr.vége felé .Megnéztem a képeket,nekem is van olyan hibiszkuszom..tehát szeretnék gránátalmát és ha van még lehet babér vagy citrus is szóba jöhet .
Nejem dália gumókat szeretne a kertbe. Tudunk adni cserébe amarillisz hagymákat, hibiszkuszt, kávé cserjét, babért, 1 éves citrus magoncokat, gránátalma magoncot, gömbkaktuszt, monsterát (könnyező pálmát), márványos szobai futókát. Két hónap múlva valószínűleg lesz gyökereztetett füge dugványom is.
Budaörsön lakunk, Budán dolgozom, de Oroszlány környékére is gyakran járunk.
uj topikos vagyok, és nagyon érdekelne a sárga eper magod. Cserébe párféle csilit tudnék adni, pl. Habanerot. Ez ipari erősségű, anyósirtó kuriózum. Érdekel? F
Szia neked is és 5W-nek is! Pest megyében lakom, Szolnok elég messze van tőlünk. A csomag rendben is lenne mondjuk virághagyma, vagy virágmag esetében, de hogy adjak fel két kosár évelőt vagy egy kosár hostát? Gondolom nem egy tövet szeretnél? És te hogy adsz fel ágakat? Megoldható?
szia!mi postán szoktuk küldeni a dolgokat!és elsőbbségivel adjuk fel igy másnapra odaér!beszoktuk vagy kisebb dobozba csomagolni vagy buborékos boritékba!általában én mikor nagycsomagot adtam fel akkor kb 6-7kg volt a csomag és 800ft ba került de kisebb csomag és abban is sokminden belefér kb 200-300 ft között!
szeretnék bambuszt,banánt (kintit),akáciát. Cserébe van fresia hagymám (nem sok), sárga eper magom,leander magocskák (sárga), piros amarilisz hagymám,hóvirág,illatos nöszirom.....
Ha visszaolvasol, a 124-ben írtam, mim van. De van még egy csomó minden, amit szívesen adok, de ez úgy sokkal jobb lenne, ha látnád. Soknak a nevét se tudom, csak azt, hogy kell szaporítani. Ezért remélem, hogy nem laksz messze tőlünk.
Nem tudom, merre laksz, csak nagyjából. Nem tudnánk esetleg személyesen lebonyolítani? Azt hallottam, hogy elég magasak a posta költségei (még sosem adtam fel csomagot).
Tudod, én úgy vagyok vele, hogy mindennek örülök, ami még nincs a kertemben. Nagyon szívesen adok azt, ami már évek óta van és szerencsére szaporodik nálam. Az aranyvesszőnek és a tamariskának nagyon örülnék, de félek, hogy mire ideér, tönkremegy.
van aranyvesző dugványom is!ezt is szaporitani lehet ugy hogy levágok neked ágat és kitudod gyökereztetni!mosténis igyakarom szaporitani ezt olvastam hogy igylehet!
engem kinti növények érdekelnek!meg sziklakerti örökzöldek bambuszok pampafüvek , nádak, begonia gumo, pázsitszegfű meg ilyenek
Szerinted mennyi " az elég mély"? Fiatal, még nem virágzó gumókat tudok cserélni mindkét fajtából. Viszont megvárnám míg elmúlnak az éjszakai fagyok, nehogy a postán baja legyen. Keress meg e-mail-ben.
Az a konjak engem érdekelne, ha tudsz belőle adni. Mondd meg, mit szeretnél érte, sokmindenem van. A Sauromatumok nekem kint vannak vagy 10 éve a kertben, ha elég mélyre ülteted, nem fagy el, ki se lehet irtani.