A fő kérdés hogy milyen a böngésző amit használsz, mert nálam a simpla expl. csak copy-pasta és után ha minde jó megjelenik hogy hivatkozásos a cucc (más szin és alá is húzza).Nem nagy kunszt még egy katonának is megy:)
na ebben kellett volna segíteni , hogy hogyan is kell ezt belinkelni.... hát nem tudom láttátok már e vagy nem de nekem nagyon tetszett mert magyarokról ilyen összeállítást nem láttam és azért ez már nagy szó ha egy majdnem 7perces élvezhető kis összeállítás kerekedik.... <a href="http://www.youtube.com/watch?v=J-cKHS0tDf4" target="_blank">www.youtube.com/watch?v=J-cKHS0tDf4</a> ja meg persze itt van ez is ...de ezen meg kicsit borulok mert mi is mehettünk volna..kicsit megzavarni a végeredményt...meg eltanulni egy két fake-et <a href="http://www.youtube.com/watch?v=apGcoe0B4MY" target="_blank">www.youtube.com/watch?v=apGcoe0B4MY</a> remélem tetszeni fog mindenkinek ... ja amúgy már nagyából jól vagyok lázam 37.4,kis nyálkahártyairitációval.. még itthon kéne pihenni 2napot de mivel holnap élettanból demonstrálnom kell anyukám a ma regggeli busszal lezavar szegedre :( szerinte a suli az első...lehet tud valamit
persze pont az ellenkező irányba lakok és megjegyeztem az összes vonal menetrendjét :D Azt szokták mondani h google a barátod :) Meg persze nem tudom mivel tudok kimenni vasárnap ezért már utánanéztem a busznak :D
A vasútállomásról 24-es busszal tudsz eljutni a Várkonyi térre ami 12 és 18 óra között minden 00,15,30,45 percben indul vasárnap. Az Ispán krt.-ról Rákóczifalvára a busz 12:30 ; 13:00 ; 13:35 ; 14:00-kor indul. Én a Nádas kocsmáig szoktam menni ami a legelső megálló Rákóczifalván. Onnan kis utcákon kacskaringózva jutok el a sportpályára :) Szerintem ezt már meg tudod kérdezni h merre is menj. Sok sikert az utazáshoz.
1 kicsit el vagy tévedve RealCool! 2 részre vanak szedve a vidéki buszok indulási helyei. A Tószeg, Abony, Zagyvarékas irányából érkezõ helyközi járatok a jelenlegi útvonalat lerövidítve érik el a Jubileum téren (Vasútállomás) kialakított ideiglenes helyközi autóbusz-állomást.
A Tisza-híd és Zagyva-híd irányából érkezõ helyközi járatok a jelenlegi útvonalon, a legrövidebb úton érik el az Ispán krt. Várkonyi tér felöli végén kialakított ideiglenes helyközi autóbusz-állomást.
Rákóczifalváról a busz a Tisza-híd felől érkezik az Ispán krt.-ra.