erdemes lenne nyomon kovetni a szintidoket, hogy kinek mennyi ideig jott be a KTM :) (a csucstarto eddig asszem twostroke a SM topikbol, aki eladta, mert kicsit szivargott az olaj az elso lanckerek mogul, es a blokk is sorjas volt az illesztesnel)
Egyébként épp a múltkor mentem egy ~200 km-es túrára egy 125-ös Varaderoval közösen, teljesen jól elvoltam a 70-80-as tempóval (váltogattam 3 és 4 között:)), ráadásul fogyasztási rekordot is döntöttem!:) Szal nekem egyáltalán nem lenne gáz még a 90-100-as tempó se!
Nagyon erősen gondolkozom rajta, hogy ha nem tudok pénteken Danival lemenni, akkor egyedül megyek. Nekem is így lenne jobb, meg a 'nagyoknak' is.. Voltam én már Szombathelyen, odatalálok :) .
Mivel eleve minimum 2 részletben megyünk, ráadásul különböző irányokból, szvsz hülyeség lenne mégjobban szétdarabolni a csapatot, így is adódhatnak gondok abból, hogy várnunk/keresgélnünk kell a többieket!
Én is tudok 130-cal menni, van egyenesfutás, minden, viszont akkor viszem a tartalék henger-dugo-fötengely készletet meg 2db 20l benzineskannát is :)))
Viccet félretéve, lehet megpróbálok elmenni pénteken Danival, így ő se megy egyedül meg nem büdösítek (2T) és senkit nem lassítok...viszont ez kb. akkor csütörtökön fog eldőlni, ahogy a főnökömet ismerem..
Ajjajj, baj van urak! Vagy legalábbis nekem baj. Kicsit összekuszáltam a hétvégéket, és a 13-i hétvégén meló lesz ezerrel. Ergo nem tudok menni. Bakker.