Most én is szégyenlem magam, pedig én sem voltam szervező sem....
Mentségemre legyen mondva, hogy az emilcímedet leamortizáltam mindkét gépemmel együtt (sikerült teljesen), így az nincs meg, mint sok másé sem.
A telefonszámod tán valamelyik kisokosomban, mert a telefonomban már nincs /: De ha megírod - emilcímem még mindig ugyanaz - akkor most biztonságos helyre teszem, hogy ilyen többet elő ne forduljon!
Én nem szégyellem magam, mert mindent megtettem a dolog érdekében. Erre bizonyítékom is van:
"Ha valaki nincs a listán, akkor is értesítsétek, meg ha ritkán jár erre, stb, szóval riadólánc indul!"
Amúgy nehéz lenne sms-t küldenem neked, meg ha jól sejtem Smile kollegának is, ha nem tudjuk a számod.
Mindettől függetlenül sajnálatos, hogy nem úgy áramlik már az információ a csapattagok közt, mint régebben. :(
aVika, rosszul érezném magam, ha én tenném helyre az önbecsülésed, úgyhogy inkább azt mondom, hogy kár, hogy nem lehet leolvasni a lapról, hogy a megjegyzésemből süt az irónia... :-)
Ha nem emlékeznél rá, kicsi lány, még anno rajzoltál nekem egy lovat... Csak szegény eléggé sérült lett a lapon, amolyan selejt mén, és akkor húztalak utána vele. Namármost. AZ nem biztos, hogy ferdehátú volt (bár én jobban kedvelem az 5 vagy 3 ajtós megnevezést :-)), de hogy vmi testi fogyatékossága akadt, az hót sicher. :-)
Sajnos lebetegedett, így nem tud jönni, de majd legközelebb... Zorroval meg Hanzival megyek én is... Most mennem kell sajna... Holnap talcsizunk... Pussz..
En mindig arrol almodoztam, hogy majd talalok egyet. :))) Egyszer ez meg is tortent, mentunk haza kocsival es ott koszalt a lo, de azt tudtam, hogy honnan leptek le es visszaterelgettuk. :))
Dologidőben :-)
De mikor nem ezt csinálják, akkor aranyosak. Egyszer állítólag haza akartam vinni az állatkertből egy pónit (kb. 20 éve lehetett), de zord szüleim nem engedték :-))