Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Kösz, Stiglincem, de nem kérek Belőled!
Ha azt hiszed, hogy én a kommunizmus reneszánszán dolgozom, akkor
rosszul gondolkocc...
Én becsületes szocdem-nek tartom magam( abból is a liberális), akinek ráadásul saját vállakozása van. Már csak ezért sem kívánom a kommunizmus megvalósulását, viszont nem szeretem, amikor ( nem rág gondolok)valaki hangoztatja bátorságát, kommunista-ellenességét stb., miközben az előző rencc-rben párttag volt... Jobban becsülöm azokat, akik kitartanak nézeteik és nem váltogatják azokat,mint más a bugyiját.
Javaslom, hogy azonnali hatállyal tüntessük ki Petyor Konyec elvtársat, aki rettenthetetlen bátorságról tett tanubizonyságot, hogy bemerészkedett a jobboldali fidesznácik által üzemeltetett Sándor Lászlós topikba! Ez az ember egy igazi kommunista hős!
Fórum: Politika
Téma: Index kommunistái, egyesüljetek !!!
2000. november 17. péntek - Hortenzia, Gergő. Internet idő: @145
Dorogije Tavaris Velikaja Oktyabr!
Partunk es nepunk figyelemmel kiseri Tavaris Mario Tonio Kroger munkasmozgalmi megmozdulasait az Indexen (Lenin Topic) es elvhu tavarisnak talaltatott.
Mindenesetre ahogy tye is mondod, figyelni kell, mert nyem lehet tudni, hogy miert is aktivizalja magat ilyen szepen.
Partunk es nepunk remeli, hogy a kommunizmus reneszanszan dolgozik, es csak ra kivan mutatni a megtevedt tavarisok tevedeseire, es vissza akarja oket terelni a helyes utra.
Nyomdankban mar nyomtatjuk Lenin Osszes Muveit es a Toket, hogy a felmerulo kulturalis igenyt ki tudjuk elegiteni.
Tavaris Krogert addig is kituntetjuk a Kilian erdemrenddel a hadseregben (itt az elektronyikus hadszinteren) elert jo sport teljesitmenyeert:
Elvtarsam, miota tudjuk, hogy az ellenseg nem alszik, Te magad vagy az ebersegeddel a leggyanusabb!!
Jelenteni fogom a belso elharitasnak!
De en mar alszom is.
Elvtársak, nagyon fel vagyok háborodva!
17:45-kor volt az utolsó hozzászólás... Hol a felelős, hol a kommunista éberség??!!
Hozzászólásokat várok!
Elvtársi üdvözlettel, úri murival, burzsoá bájjal
A mindig éb-r Krögerszkij elvtárs
Vezérkari törzsfenék( bocs főnök)
Nótafa
A vodkat koszonik bajtarsaim, itt fexenek picsa reszegen es egyrecsak korholjak a kapitalizmust, mert ennyi szeszt -tudjak jol- csak a kommunista rezsim biztosithat szamukra.
En meg csak fenyezem az UAZ-t es eberen ort allok a Micikevel, ezredunk buszkesegevel. Jol fenyesiti a segge a meleg motorhaztetot. Faja!
Maga előléphet, fiam. Előléptetem. Ébersége mintha nem csalta volna.....példás, példás helytállás, pihenj örülj és elmondom addig merre van a vodka szállítmány, szóval a keleti végek szeszcsempészelvtársai megtették a szükséges lépéseket annak érdekééééében. Hogy minden derék münkásőr ihasson vodkát.
Örölhetünk szabaccság
Drága Barátom ne felejcsd el, hogy szeméjesen ismerlek. Ezé nem írhatok ojat, hogy Te viszkit iszol, amikor tudom hogy nem.
Ha a többiek mektuggyák, hoty nem is vagy Te annyira bal, hát Istenem.
Magyarászkoggyá csak Te, én kimaradok.
TE CSAK NE AKARJÁL ITTEN ENGEM KIBILLENTENI A VÖRÖS RÉM JÓL BEVÁLT POZÍCIJÓJÁBÓL!
Mit szólnának itten a többiek, ha kiderülne, hogy a viszkit iszom, és Csurkázni járok?
:O)))
Támadás érte egyik utolsó bástyánkat, Jugoszláviát! A burzsoázia libériás inasai átjáccották a hatalmat a tőkéseknek, testvéreinket szolgasorsba akarják kényszeríteni!!!
Vállajjunk szolidritást jugoszláv testvéreinkkel, akadájozzuk meg az ellenforradalmat!
Nagyon egyszerű megállapítani, ki a Jó Elvtárs, és ki a csetnik ellenforradalmár. Az elvtársaknak a neve ICS végződésű, mint Milosevics, Milovanovics, Damjanics, stb.
Az ellenforradalmárok ellenben ICA végződést alkalmaznak nevük mögött: Kostunica, Sipsirica, Kusturica, Bíró Ica, stb.
Jelencsük ki, hogy amíg a burzsoázia nem hagy fel imerijalista törekvéseivel, bolykottot hirdetünk: SENKI ne egyen több rácpontyot és szerb rizseshúst!!!!
Szerjozsa, a mozdonyvezeto ezek szerint nem tudta, hogy vodkaszallito szerelvenyt huz a mozdonya, ha egy uveg vodkaert elcserelte a 100 tonnanyi vodkat?
Ez a vege a kurva nagy titkolodzasnak, meg a becsuletessegnek!
Mindenki jobban jart volna a tisztesseges korrupcioval, és elfelezitek a szallitmanyt.
Marhak!!!
Elvtarsi udvozlettel: Nagy Okos Oktober
Egy kis onkritikat kell gyakoroljak Elvtarsak!
szoval az ugy tortent,hogy a Pampalini elvtars
altal lekozolt tartalykocsi nem is erkezett el
Zahonyig.Ugyanis valaki utkozben eladta az arab
elvtarsaknak mocskos,imperialista dollarert.Igy
szereztem egy masik szallitmanyt,amire az volt
felirva,hogy "Lada es TU-154-es alkatreszek".
Ezt vonaton szallitottuk Csap fele,es szemelyesen
kisertem a vonatot.Kiev elott egyszercsak megallt a szerelveny.Orditok elore:"Szerjozska,miert
alltunk meg?"Erre Szerjozska:"Csereljuk a mozdonyt!"
Mondok:"Miert?" Szerjozska visszaorditja:"vodkaert!"
Puff neki!Most itt allok a hosszu,titkos vodkas
szerelvennyel,mert valaki ellopta a mozdonyt.
Mar targyalok nehany kolhozelnok elvtarssal,hogy
kapnek esetleg egy par "Sztalinyec" traktort,hogy
ezekkel atvontassam a szerelvenyt Zahonyba.
ezek olyan erosek,hogy meg kereket sem kell cserelni a szerelvenyen,
hanem csak atvonszoljak az egesz hobelevancot a
hataron.Amennyiben sikerul alkatreszt lopnunk a
"Sztalinyecekhez" Elvtarsak,majd jelenkezem.
Addog is igyatok "Noha"-t.
Elore a Lenini uton!
Szerintem a rohadt, imperialista Zw@ck-likorgyarat is allamositani kellene a sajat reszunkre, oszt mikor mar a MIENK lesz, befexunk majd egy-ket het gyorskurara valamelyik tartaly ala, oszt addig iszunk, mig a seggunkbol is sugarban folyik a tomeny!!!!!!!