Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

kreutzb1 Creative Commons License 2009.04.23 0 0 847
Hát me akkor integetek!!!:-D
Előzmény: llaller (845)
llaller Creative Commons License 2009.04.21 0 0 846
jártam úgy hogy volt egy opel omega b-m jöttünk haza télen ausztriából, egyszercsak elfosta magát a fűtőradiátor, rá a lábunkra a forró viz, a gőz meg kicsapódott az üvegekre vezetőoldali üveg leteker, vasutaskönyöklő pózban vezettem vagy 100 métert, ahideg meg ujjazta az arcomat természetesen nem birtuk ki röhögés nélkül
llaller Creative Commons License 2009.04.21 0 0 845
szevasz, én holnap megyek bécs-scharding-salzburg-klagenfurt-rábafüzes az nem jó? mi van a kérdés mögött kreutz
Előzmény: kreutzb1 (844)
kreutzb1 Creative Commons License 2009.04.20 0 0 844

Nya annnnyira azért nem volt dujva hogy bűzölögjünk!!!:-D

Vártam is mikor csuklik le a nap!!!!

Csüt reggel megyek ismét Hollandusba,jár valaki az A3-as felé?

Előzmény: soonó (842)
soonó Creative Commons License 2009.04.20 0 0 843
Höhöhö, katonaságtól hazafele kiálltam stoppolni, hogy az ilyeneket gyorsan felveszik.
fel is vett az első. Én kiskucsma-nagybocskor-hétrét télikabát persze minden M65-ös nájlonból. Szegény Warnyúgos meg benyögte a hűtési problémáját, oszt feltolta a fűtést az áprilisi kikeletben.:-)
Előzmény: kreutzb1 (841)
soonó Creative Commons License 2009.04.20 0 0 842
Jó szagotok lehetett.:-)
Előzmény: kreutzb1 (841)
kreutzb1 Creative Commons License 2009.04.20 0 0 841
Hát valami illesmit mondtam nekik én is!!!elég pöszén néztek rám,nem volt jó poén!!!Így pár hideg ásványvízembe került!!:-D
Előzmény: soonó (840)
soonó Creative Commons License 2009.04.20 0 0 840
Még mindig jobb, mintha télen esőben belehelték volna az ablakot.
Előzmény: kreutzb1 (839)
kreutzb1 Creative Commons License 2009.04.19 0 0 839

Üdv!

Hollandból hazafelé a legnagyobb melegben meghalt a szellőztetés!!Se kép se hang,egy fokozat se megy,klima nuku!!!!kellemes volt 7 utassal a fedélzeten!!!:-D

sebaj kedd reggel megy villanyoshoz,egy kis lengéscsillapító és kerékcsapágycsere után!!

öcsiba Creative Commons License 2009.04.19 0 0 838
Hali. Meg néztem, és sajna nem a Te általad javasolt javítást kellet végezni. Hanem a baloldali alsó kitámasztó lógott. Még jó hogy egyszer megvettem pluszba így egy gyors lengőkar csere és kész. Holnap futómű beállítás és suhanás a németekhez. Most 108 000 km van a kicsikében, légtömegmérő hiba azóta nem jelentkezett....
Előzmény: llaller (836)
soonó Creative Commons License 2009.04.16 0 0 837
köszi.
Előzmény: öcsiba (832)
llaller Creative Commons License 2009.04.15 0 0 836
szevasz a nyekergés az alsó lengőkarszilent-től jön, ropogásszerű hang, én gumiápolóval rendbehoztam, légtömegmérő, én is igy jártam ötödszöri kis lámpa fény, gyújtás levesz, inditás, nem tűnt el a hiba, bécstől 90-nel jöttem nyögvenyelősen, dunaújvárosig, légtömegmérő csere, ne várd meg az ötödiket
Előzmény: öcsiba (828)
nyikj Creative Commons License 2009.04.14 0 0 835
Kösz Frecska az infót, megyek és keresem a relét.
Előzmény: frecska (834)
frecska Creative Commons License 2009.04.14 0 0 834

Szia Nyikj

Nekem 2004 es Vivarom van, hátsó ajtó telibe üveges.

Ennek alapján, a relé a gázpedál felett van, egymás felett van a tartón

5 db relé 1-2-3 egyforma a 4.-ik nagyobb és az a feletti vagyis az 5.-ik

a hátsóablakfűtés relé. CSAK AKKOR KATTOG HA JÁR A MOTÓR !!!

A KAPCSOLÓ VISSZAJELZŐ LÁMPA IS CSAK JÁRÓ MOCI MELETT VILÁGÍT

(a sebváltó elötti kapcsolón) Ha kihúzom a relét akkor nem kattog, de a

kapcsoló, a sebváltó elötti akkor is világít.

Előzmény: nyikj (833)
nyikj Creative Commons License 2009.04.13 0 0 833
A biztosíték mindkét oldalán megvan a fesz voltmérővel mérve. A hátsó fűtőbetét két végén mérve nincs szakadása. Már arra gondolok, hogy a relé nem kapcsol, vagy rossz, de nem tudom az hol van a kocsiban.
Előzmény: öcsiba (832)
öcsiba Creative Commons License 2009.04.13 0 0 832
Szia. A turbo kis fordulaton is kellő fordulaton pörög, ha nem hallod ugyanezt a hangot akkor más lehet a ludas. A hátsó szélvédő fűtést úgy a legegyszerűbb ellenőrizni hogy a biztosítékot szakadás vizsgálóval mérd, már jártam úgy hogy semmi nem látszott rajta hogy el lenne szakadva de még sem engedett át. Ha bizti jó akkor stek lámpa, volt mérő segítségével ellenőrizd le eljut- e 12v a szélvédő csatlakozójához. Ha igen a fűtő szálaknak annyi... ha nem lehet keresgélni a relét, estleg a kábel szakadást a hajló gumi csövekbenn.. Ijen szép időben kellemes elfoglaltság.
Előzmény: soonóné (830)
nyikj Creative Commons License 2009.04.13 0 0 831
Renault Trafic hátsó szélvédő fűtése nem működik. Biztosítéknál nincs hiba, kapcsolóban nem látható rendellenesség. Hátsó felnyitható ajtóban a vezetékek jók. Gondolom, hogy a kapcsoló relét működtet, nem hallani annak kattanását. Lámpa sem jelez. Volt e már valakinek hasonló problémája?
soonóné Creative Commons License 2009.04.13 0 0 830
A turbó lehet-e csapágyas?
Ha igen, akkor lehet rezonáló hangja dörmögése, akkor amikor nagy fordulatról elengedem a gázt?
Előzmény: kacagógerle (829)
kacagógerle Creative Commons License 2009.04.12 0 0 829
Nekem meg a turbó kezdett el fütyülni egy hete,de semmi teljesítnénycsökkenés,megy mint a veszedelem.
Előzmény: öcsiba (828)
öcsiba Creative Commons License 2009.04.12 0 0 828
Hali.. Tessék mondani mi a helyzet a masteromnál középen lévő elválasztó lemeznél lévő üveggel, azon nem repülhet át egy jóképű szerszám ? De öröljünk hogy csak ennyibe tudott belekötni. Ja, itt a jó idő. A traficnál elöl nyekereg valami, na meg néhány naja voltam németben, indullás előtt kirakta a sága lámpácskát, teljesítménye nulla, gyorsítás nulla, oké mondom ezzel sehova. Leállítottam, majd újra indítás után mintha semmi nem lett volna, lámpa eleludt teljesítmény okés. mentem is vagy 3500 km- tert azóta semmi. A hiba tárolóban a légtömeg mérő hibája volt tárolva. A szervíben javasolták azonnali csere, na persze. Majd ha legközelebb is kinlódik, majd kitalálok valamit. Addigis nyúlmentes kilómétereket mindenkinek.....
soonó Creative Commons License 2009.04.12 0 0 827
Ez a "berácsozás" 2 db vízszintes rúd szokott lenni. Namostan, ha nem zárt lemezről van szó, akkor a 2 collos csőfogó kirepül a fólián keresztül, és a rudak között is. Amúgy ráfutásos tréfaság esetén meg tudja kínálni a mögötte jövőt a teljes menetfelszereléssel. Arra csak a zárt ajtó a megoldás, de a vizsgáztató pont ezzel a balfék hozzáállással teszi saját magát, és a munkáját hiteltelenné, és nevetségessé.
Előzmény: frecska (825)
nyikj Creative Commons License 2009.04.12 0 0 826
Renault Trafic Passenger-ben van olyan lehetőség, hogy a fedélzeti számítógép kijelzőjén sem és máshol sem nem jelenik meg a pontos idő kijelzése? Enyémben nem tudom előcsalni, bár a kezelési könyv kétféle kijelzéshez is mutat beállítását.
frecska Creative Commons License 2009.04.12 0 0 825

Sziasztok.

Az én vivarom zárt 3 személyes, hátsó ajtó felfelé nyilló.

Vizsgán belekötöttek, hogy a hátsó üvegen belűl rácsnak kell lennie, nem értem

akkor miért nem úgy gyártják. Azt mondta az okoska azért kell mert a bent lévő

szerszámok kirepűlhetnek és sérűlést okozhatnak. Mondtam neki, hogy ritkán megyek tartóssan hátrafelé, mert elvileg csak akkor repűlhet bármi is kifelé azon az üvegen. Erre dünnyögött valamit, majd rávágta legalább fóliázzam le. Nemtudom milyen fóliára gondolt, ami kitörné az üveget annak nem akadály a fólia sem.

Birom az ilyen embereket, akik bróbálnak saját magukból hülyét csinálni.

llaller Creative Commons License 2009.04.10 0 0 824
sőt, a 9személyest is csak C-sel
soonó Creative Commons License 2009.04.10 0 0 823
Ez is a kabaré kategória, hogy szgk-n nem veszélyes, tgk.-n meg veszélyes ugyanaz a gumi.

Nemhiába, a forgalmi engedély fontos dolog, még a fizikát is legyőzi.:-)
kacagógerle Creative Commons License 2009.04.10 0 0 822
Sőt a tgk-ra vizsgáztatott kistehereket a műszaki vizsgán csak C-s gumival engedik át.
Előzmény: öcsiba (821)
öcsiba Creative Commons License 2009.04.09 0 0 821
Hali mindenki. Szerintem mivel a gk súlya nagy ezért írták elő a C -s  teher bírási indexszét. Elméletileg van lehetőség a köpeny átmérőjéhez állítani a km - órát.
Előzmény: nyikj (819)
soonóné Creative Commons License 2009.04.09 0 0 820
Mivel szgk. így nincs.
Előzmény: nyikj (819)
nyikj Creative Commons License 2009.04.09 0 0 819
Van e jelentősége a C jelzésnek? Igazán nem értem miért a téli a ballonosabb, úgy tudom a téli szokásosan keskenyebb. (Vagy rosszúl tudom?)
Előzmény: kacagógerle (817)
soonóné Creative Commons License 2009.04.09 0 0 818
215/65-nél a könyv szerint nem használható a hólánc.
Előzmény: nyikj (815)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!