Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
>pampalini_ válasz erre | adatok | e-mail 2000-11-23 15:22:54 (668)
A jo edes anyad fog az szdsz izraelitajobboldali partra szavazni! A kommunistak nem szovetkeznek!<
De Elvtarsam!Tobb ontudatos patfegyelmet kovetelek!
Az ilyen rosszindulatu megjegyzes csak rossz
fenyt vet:
Hegel,Rosa Luxemburg,Marx,Engels,Zinovjev,Kamenyev,Jagoda,Kirov,Berija,
Trotszkij,Sagvari,Sallai,Furst,Szamuelly,Kun,
Rakosi,Gero,Revai,Farkas,Peter Gabor,stb.elvtarsakra!
A Kommunistak nem szovetkeznek,mert a kommunistak
azok kommunistak!Ertheto Elvtarsam?
Na,azert!
A Rambo Arpi.
Fórum: Politika
Téma: Index kommunistái, egyesüljetek !!!
2000. november 23. csütörtök - Kelemen, Klementina. Internet idő: @777
"Nekem sincs, megis van kb. tizezer kalasnyikovom, ami csak arra var, hogy tisztesseges-becsuletes, azaz baloldali, kommunista emberek kezebe keruljon..."
Dorogije Tavaris Gorilla unokaja!
Partunk es nepunk orommel hallja, hogy milyen dicsoseges szandekod van a kalasnyikovokkal!
Eljen az orok es megbonthatatlan szovjet-magyar baratsag! Gyengitsetek tovabb az imperialista vilagrendor NATO-t!
Hamarosan eljon a mi idonk ujra, es akkor majd megmutatjuk ezeknek a kapitalistaknak, hogy miben rejlik a kommunizmus vilagmegvalto mivolta!
Szepek, szepek ezek a kalasnyikovok is, de engedelmeddel en maradnak a dobtarasomnal. Ezt mar a naci elvtarsak is irigyeltek tolunk a fronton. Neha ugyan megszolal magatol is a balalajka ha eldol, hehehe, dehat van loszer eleg. Meg aztan, hadd hulljon a fergese!
Csak a bal labam ne hasogatna ennyire...
Elvtarsak, PARTKASSZA! - vagy mi a fene
Multkor Pl. egy 6 eves kivancsiskodo ovodas kerdezte meg, hogy van-e a lofegyveremhez engedelyem.
Aznap mar a harmadik kissrac volt aki belemkotott.
Mondtam neki: terdelj le Ocsi!
-gyanutlanul leterdelt en meg egy rovid sorozattal leteritettem.
Na de elvtársak!
Ha mindenkit lelőttök( akár tapperol, akár horkol), akkor kivel fogunk egybesülni??!!!
Több éberséget alvás közben is( Ja, van egyébként fegyvertartási engedélyetek?)!
Krögerszkij( álnevén: Kröggerszkov)-jól átvágtam az impirilsta kémeket, mi?
Pampalini Elvtars jol tudja, hogy munkasor ilyen eles helyzetben mit valasztana!
A delelotti vizitnel bejott a kapitalista-pofaju foorvos es elkezte a labamat taperaszni. Gyors mozdulattal kikaptam a dobtarast a takaro alol es megtisztitottam a terepet a mocskos buzi burzsoaziatol. Ezutan lesantikaltam a korhaz ele, ahol mar vart a szolgalati kocsim. Elvtarsaim a keblemre borulva csokoltak szajon oromukben.
((((( korhazi jelentes: Tavarisom, Stirlitzem! Reggelre, kijozanodva tapasztaltam, hogy az eldolo dobtarasom rovidsorozata a bal labamat is atlote. Jelentesemet a noverke utjan kuldom. Kitartok a vegsokig: a dobtaras itt van a takaro alatt! PARTFEGYELEM VAGY AMPUTALAS!))))))
Khmm,khmm,Elvtarsak!
A hazankban ideiglenesen tartozkodo KGB elvtarsak
jelentese szerint Velikij Oktyabr elvtars nem a
sajat feleseget vagta pofan,hanem veletlenul a
szomszedet.A vizsgalatot leallittattam,mert a
szomszedrol kiderult,hogy a klerikalis reakcio
tagja,ugyanis vasarnaponkent templomba jar.Igy a
felesege raszolgalt egy pofanveresre.
Azonkivul meg kell dorgaljam Stirlitz elvtarsat is
a kozolt foto miatt,mert ellensegeinknek csak a
"pilises fejeknek hodolt magyar nemzet" jut az eszebe.
"A Parttal es Neppel egy az utunk,
a jelszavunk munka es beke,
mi kommunista ifjak indulunk,
mert bennunk apaink remenye!"
Pampalini Elvtars:
"Hej,te puska,puska vagy,
nem csinos kis fruska vagy.."
Amellett Pampalini Elvtars,nekunk nincs szuksegunk
a PPS-re!(72 skulo?)
Emlekezz Pampalini Elvtars a munkasosztaly oklere:
"munkasokol vasokol,oda sujt,ahova koll!"
Elo a bunkokkal Elvtarsak:
"Sose hallok olyan
gyonyoru notaszot,
amilyent sihedernyi koromban,
a szivembe nyilal ez a bus regi dal,
kicsordulnak a konnyeim nyomban,
Hej,te bunkocska te draga!
Hej,te eleven fa gircses gorcsos,aga,
te draga,segits most!
Nagyapakrol e dal unokakra marad,
unokakra marad ez a szerszam,
aki ellene van,az a fube harap,
mert a bunko a foldre lesujthat,
Jeh,dubinyuska uhnyem,
jeh,zeljonnaja szama pajgyot,
pad gornyem,
da uhnyem!"
Tobb partfegyelmet Elvtarsak!
Kitar....izeee,Szabaccsag Elvtarsak!
Fórum: Politika
Téma: Index kommunistái, egyesüljetek !!!
2000. november 21. kedd - Olivér. Internet idő: @152
Dorogije Velikaja Oktyabr!
Partunk es nepunk oszinte reszvetet fejezi ki Tavaris Heki kutya es Tavaris papagaj onfelaldozo martir halala miatt.
Ha esetleg a felso szomszed a rovid sorozattol szinten atkerult volna a nagy kommunista orok vadaszmezokre, es a rendorseg rajonne, hogy a sorozat toletek jott, akkor csak szinlelj amneziat es mar nem is fognak tovabb kerdezoskodni (elvtarsi korokben ez bevalt imperialista pukkaszto trukk).
Memóriazavar az olajbizottságban
Az MSZP–SZDSZ-kormány pénzügyi vezetése nem tudott érdemben válaszolni azokra a kérdésekre, amelyek néhány konkrét halasztott vámfizetési engedélyezés kapcsán hangzottak el az olajbizottság előtt tegnap.
...
Nem emlékszem – hangzott a válasz több alkalommal az olajbizottság ülésén az előző kormány pénzügyi vezetése részéről Balogh László (MDF), illetve Fazekas Sándor (Fidesz) egy-egy konkrét, halasztott vámfizetés engedélyezésével kapcsolatos kérdésére.
...
Memóriazavar az olajbizottságban
((((( jelentes: 2 ora 18 percig hangos horkolas hallatszott a felso szomszedbol. Az ebersegbol agyam melle tamasztott dobtaras geppisztolyom 2 ora 18 perckor veletlenul eldolt, es eses kozben egy rövidsorozatot elengedett. Az agy labanal hevero Heki kutyank es a szemkozti falon levo papagajunk a munkasosztaly nemzetkozi harcanak hosi halottja lett. A horkolas megszunt, az egesz hazban siri csend van. EBERSEG, PARTFEGYELEM!)))))
((((( jelentes: most en vagtam pofan a felesegemet, mert meg merte kerdezni, hogy hol voltam eddig! Lehet, hogy az ellenseg beszervezte a szemet dogot, de en kiverem belole.
PARTFEGYELEM!)))))
(((((jelentes: a szomszedunk most vagta pofan a feleseget. meg nem tudom van-e partpolitikai osszefugges, de tovabbra is eberen figyelem az esemenyeket.))))))
Kitöröltem egy könnycsepet a szememből! De ne érzékenykedjünk, mert a reakció itt áll, méla lesben. Vagy nagyon is nem méla lesben! Ki tudja ezeknél. Szóval éberség. Mindenki figyeljen és jelentsen, ha valami gyanúsat észlel!
Hajh, rég elmúlt...Wo sind die schönen alten zeiten?
"Lányok, fiúk, ha lelkesít a tett,
Most kell a szép, a tiszta lendület,
Érezni jó a duzzadó erőt,
Nagy próba hív, az igazi alkotás,
Meg ne rettenj, ha vihara zúg,
Előre bátran, ma szabad az út!"
Lányok, fiúk, ha lelkesít a tett,
Most kell a szép, a tiszta lendület,
Kopját emelt a hajdan élt vitéz,
A próbánk ha más is, ma épp olyan nehéz.
Fel ifjúság a szocializmusért,
Szárnyad már a végtelenhez ér,
Meg ne rettenj, ha vihara zúg,
Előre bátran, ma szabad az út!
Hű társra lelsz, a könyv igaz barát,
Kétannyit ér, ki távolabbra lát,
Pallérozódj, ne bánd, ha túl nehéz,
Elérhet ma mindent a művelt ember-ész.
Fel ifjúság a szocializmusért,
Szárnyad már a végtelenhez ér,