Keresés

Részletes keresés

tusi74 Creative Commons License 2007.11.14 0 0 2136
Igen így van megadva, MAGYAR formátumban. Nem IBAN! De nem volt kísérlet a PayPal-tól. Ezt ők csak tippnek írták. De mint korábban írtam, az OTP és visszautasította, és már van egy következő "áldozat", akinek meg a CIB. Mindannyian magyar formátumúan adtuk meg. Itt valami gebasz akkor is a PayPal-nál lehet, mert ez már nem lehet véletlen.
Előzmény: pittipitti (2135)
pittipitti Creative Commons License 2007.11.14 0 0 2135
A paypal egy magyar folyószámláról utal neked forintot.
Tehát ha 123456781234567812345678 formátunban egybeírva adtad meg a folyószámlád a paypalon akkor nem tudom miért nem küldtélk a kikérésed.
Semmiféle iban meg közvetítő bank nincs.
Paypalnak van egy magyar banknál folyószámlája és arról szoktak utalni.
Előzmény: tusi74 (2133)
tusi74 Creative Commons License 2007.11.14 0 0 2134
Visszamegy a kártya mögötti bankszámlára.
Előzmény: overandout (2130)
tusi74 Creative Commons License 2007.11.14 0 0 2133
Na fejlemény. Felhívtam, mindkét bankot, az OTP felejtős, de a Raiffeisen nagyon pozitívan állt a dologhoz. Kivizsgálták, és ma visszahívott a hölgy a tényállásról. A PayPal felől nem érkezett utalási kísérlet a számlámra, ergo ők vissza sem tudták utasítani. Amire gondolnak. Mi ugye a magyar formátumú bankszámlaszámot adjuk meg, tehát az ő rendszerük generálja az IBAN-t és a BIC-et. És ennél a generálásnál lehet a gebasz. Vagy fennakad valamelyik közvetítő banknál, de azt nyomatékosan megnézték, hogy az én számlámra még kísérlet sem érkezett.
Előzmény: vsiivz (2116)
overandout Creative Commons License 2007.11.14 0 0 2132
Paypalomon nem volt pénz kártáyról fizettem ...ugyh paypal mutatja a tranzakcios listába h kaptam vissza pénzt de nem teszi hozzá egyenléeghez ugyh akkor ahogy mondod a bankszámlára kapom vissza.
Köszönöm a segítségedet.
pittipitti Creative Commons License 2007.11.14 0 0 2131
Ha a paypalos egyenlegedből fizettél akkor paypalra, ha kártyán keresztül akor kártyára....kártyára 5-7 nap és jelzi a paypalon is...
Előzmény: overandout (2130)
overandout Creative Commons License 2007.11.14 0 0 2130
Bocsi alap kérdés....
Vissza refundoltka nekem pénzt...
Forintos a bankszámlám.
A Pay Palon fog megjelenni mint egyenleg pénz...?Vagy a bankszámlámra vezetik vissza?
bugmenot Creative Commons License 2007.11.14 0 0 2129
Meg tudja valaki mondani, hogy az adózás hogyan megy Paypal-lel?

Ha oda kapok pénzt, arról értesül a APEH?
pittipitti Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2128
elhamarkodottam még ne töröld ki....ráér.
Várd ki még a végét....
Előzmény: corp (2127)
corp Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2127

Csak az egyik bankkártyámat használtam,az internetkártyát.Úgyhogy csak innét mehetett a pénz.De utána nézek.Beléptem a contact menübe,beírtam és elküldtem.A másik kártyámat kitörölném,azt hogy kell?

Előzmény: pittipitti (2126)
pittipitti Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2126
Ha 2x tudtad használni úgy hogy a pénz nem a paypalszámládról közvetlen hanem a kártyádhoz tartozó folyószámládról származott és nem írtad be még helyesen a 4 jegyűt akkor 1x-1x fizethettél külön a két kártyán keresztül..de ha van netbankos elérésed a folyószámláidhoz akkor megnézheted rajta hogy melyik kártyához tartozó folyószámládról vette le a paypal a pénzeket...de csak a zárolás feloldása után látod a számlatörténetedben miután elszámolta a bankod...
A 400 hufos terhelés adatai is a zárolásból való elkönyvelés után látszódnak a folyószámládon (kivéve egyes bankokat ahol már a terhelés alatt látszik mi van írva a közleményben).
Tehát a másik kártád bankszámláján is nézz szét....
Előzmény: corp (2125)
corp Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2125
Hogy érted,hogy mindkét kártyához tartozó négyjegyűeket?Csak az egyik kártyát használtam,ezek szerint csak ahhoz tartozik négyjegyű szám.A bankszámlakivonaton is csak egy van.A hozzátartozó -400forinttal együtt.
Előzmény: pittipitti (2124)
pittipitti Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2124
A contact menüben add meg mindkét kártyához külön kártyaszámmal együtt a hozzátartozó 4 jegyűket..(a végén lévő 3 jegyűt a kártyaszám után azt ne írd.....)
Akkor tűnik el a bal oldalról a link ha vmiket beírkáltál.....
Előzmény: corp (2123)
corp Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2123
Igen,két kártyát is hozzáadtam.Senki nem mondta,hogy nem lehet.Bal felső sarokban nincs semmi ilyesmi.Írtam a központnak,hogy miért nem vagyok verified,igazítsanak útba.Ha esetleg rossz expuse számot adtam meg annak idején,akkor mi lehet belőle?
Előzmény: pittipitti (2122)
pittipitti Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2122
Kártyahozzárendelés után 1x enged fizetni......aztán be kell ezt a 4 jegyűt írni ahol kérte......bal felső sarokban belépés után kéne egy linknek lenni....ez vezethet el oda ahol kéri a számot.
De gyanítom te 2 kártyát is hozzádtál ha egyszer 2.szorra is engedett fizetni....hova siettél?
Keresd meg a megfelelő adatokat és írd be őket a linken lévő helyre ha még mutatja a paypalod.
Előzmény: corp (2121)
corp Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2121
Szia Digicat!Előttem a bankszámlakivonatom,rajta:PP **** EXPUSE(a négy csillag számot jelent)valószínű ezt kéne beírnom,de hova?Ez itt a kérdés,mert ahova mondtátok,ott csak kártyát lehet hozzáadni.Unverified vagyok.Mikor get verifiedet nyomok,akkor újra kártyahozzáadást adja be,de ettől nem változik semmi,mert a kártyáim már hozzá vannak adva.Első két alkalommal engedett utalni,aztán semmi.Segíts digicat!:)
Előzmény: digicat (2120)
digicat Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2120
Előzmény: corp (2119)
corp Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2119
Megpróbáltam,de csak bankkártyát akar hozzáadatni velem.Hol tudom megnézni mi az EXPUSE számom.Nem verified a státuszom.
Előzmény: digicat (2109)
pittipitti Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2118
Írtam neked.
Én szoktam mások helyett ilyet fizetni.
Előzmény: kismuki78 (2114)
tusi74 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2117
Köszi, érdeklődhetek, de tényleg az a furcsa, hogy 2 különböző bank. OTP, és Raiffeisen. A PayPal-nak mindenképpen írok.
Előzmény: vsiivz (2116)
vsiivz Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2116
erdekes
egy ismerosomnek is visszadobtak az utalasat
leginkabb az az erdekes benne, hogy o mar nagyon sokszor utalt paypal-rol a bankszamlajara, es semmit sem modositott a korabbi sikeres tranzakciok ota
tehat jol be volt irva a megfelelo helyre minden nev es szam
nem ez lehetett a gond nala

azt javaslom, hogy erdeklodj a bankodnal, mi miatt hiusult meg a tranzakcio
ha a bank nem tud hasznalhato informaciot adni, akkor a paypal-nak tedd fel ugyanazt a kerdest

en nemreg kerdeztem valamit az ebay-tol, es meglep modon fel napon belul kaptam valaszt a kerdesemre (nem automatatol)
majd par levelvaltason belul megoldodott a gondom
(mivel a paypal es az ebay 1 ceg, lehetseges, hogy hasonlo gyorsasaggal megkapod a valaszodat te is)
Előzmény: tusi74 (2115)
tusi74 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2115
Biztos ezerszer feltették már ezt a kérdést. Hogy kell mgeadni a bankszámlaszámot a PayPal-nál, hogy a withdwaw sikeres legyen. Most visszautasította a Raiffeisen, és z OTP is, már szinte elfogyott a pénz, úgy veszem ez a tanulópénz, de meg szeretném tanulni.
kismuki78 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 2114

Segítség KÉRÉS!

Paypalos segítséget szeretnék kérni,  ki kellene fizetnem egy megrendelésem 509 USD de sajnos még nincsen paypal-om, azt szeretném itt kérdezni lenne e itt olyan aki anyagi ellenszolgáltatásért kifizetné nekem ezt az összeget én pedig odaadom neki forintban és ráfizetek mondjuk 5000 Ft -ot a szolgálataiért!

Ha van segítőkész ember kérem írjon egy mailt: a kismuki78@yahoo.de címemre!

És megbeszéljük a részleteket!

Előre is köszönöm: K. Tamás!

corp Creative Commons License 2007.11.12 0 0 2113
Sziasztok.Regisztráltam,majd utána kétszer engedett utalni,de most harmadszorra már nem.Unverified vagyok,de miért?Agyamra megy ez az egész rendszer.FDe kell,hogy működjön.-
Bering de la Cruz Creative Commons License 2007.11.12 0 0 2112
Szia, régen valóban volt ilyen lehetőség, de megszigoritották a dolgot, valóban régen elég volt az útleveled másolata... Most viszont személyesen kell jelen lenned a számla megnyitásánál, ez minden államban egységes lett. Pl: Ha ingatlant vásárolsz vagy céget jegyeztetsz be kint akkor is jelen kell lenned a nyitásnál ez alól van egy két kivétel...

Nézz körül itt: ide kattints

A közös képviselő
Előzmény: csumka2005 (2111)
csumka2005 Creative Commons License 2007.11.09 0 0 2111
hali!

különös kéréssel fordulok felétek!
bankszámlát szeretnék nyitni az usa ban, jó és olcsó szolglátatásdijakkal és egyebekkel!
régen láttem iylen weblapot ahol kb 20e huf ért nyitnak a nevedre bankszámlát kint, elküldik a bankkártyát és a papirokat a nevedre stb.
sajna már nemtalálom azt a weblapot, aki tud valamit az irjon már mert rettentő fontos!
1000 köszi!

Csumka
digicat Creative Commons License 2007.11.08 0 0 2110
A hozzáadott bankkártya és számlaszám között semmi összefüggés nincs, akár különböző banknál is lehetnek.
Előzmény: Landstorm (2108)
digicat Creative Commons License 2007.11.08 0 0 2109
Az EXPUSE számot beírtad PayPal-en? Verified a státuszod?
Előzmény: corp (2104)
Landstorm Creative Commons License 2007.11.08 0 0 2108

Hi! Megszeretném kérdezni, hogy a paypal-ban csak a kártyához /OTP MC webkártya/ tartozó számlaszámot kell megadni? Olvastam másik topicban, volt olyan gond paypal pénzfogadásnál, hogy a bank neve nem volt megfelelően megadva. OTP esetén mi a helyes megnevezés? A választ előre is köszönöm.

edinos Creative Commons License 2007.11.08 0 0 2107

Igen, így történt, és foglalásban van épp.

Akkor kivárom ezt az időt. Bár ma du. írtam nekik már, csak hát sejtem, hogy a PP ügyfélszolg. is jó kis idő múlva válaszol csak.

1000 kösz az expressz válaszért :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!