Igen így van megadva, MAGYAR formátumban. Nem IBAN! De nem volt kísérlet a PayPal-tól. Ezt ők csak tippnek írták. De mint korábban írtam, az OTP és visszautasította, és már van egy következő "áldozat", akinek meg a CIB. Mindannyian magyar formátumúan adtuk meg. Itt valami gebasz akkor is a PayPal-nál lehet, mert ez már nem lehet véletlen.
A paypal egy magyar folyószámláról utal neked forintot. Tehát ha 123456781234567812345678 formátunban egybeírva adtad meg a folyószámlád a paypalon akkor nem tudom miért nem küldtélk a kikérésed. Semmiféle iban meg közvetítő bank nincs. Paypalnak van egy magyar banknál folyószámlája és arról szoktak utalni.
Na fejlemény. Felhívtam, mindkét bankot, az OTP felejtős, de a Raiffeisen nagyon pozitívan állt a dologhoz. Kivizsgálták, és ma visszahívott a hölgy a tényállásról. A PayPal felől nem érkezett utalási kísérlet a számlámra, ergo ők vissza sem tudták utasítani. Amire gondolnak. Mi ugye a magyar formátumú bankszámlaszámot adjuk meg, tehát az ő rendszerük generálja az IBAN-t és a BIC-et. És ennél a generálásnál lehet a gebasz. Vagy fennakad valamelyik közvetítő banknál, de azt nyomatékosan megnézték, hogy az én számlámra még kísérlet sem érkezett.
Paypalomon nem volt pénz kártáyról fizettem ...ugyh paypal mutatja a tranzakcios listába h kaptam vissza pénzt de nem teszi hozzá egyenléeghez ugyh akkor ahogy mondod a bankszámlára kapom vissza. Köszönöm a segítségedet.
Bocsi alap kérdés.... Vissza refundoltka nekem pénzt... Forintos a bankszámlám. A Pay Palon fog megjelenni mint egyenleg pénz...?Vagy a bankszámlámra vezetik vissza?
Csak az egyik bankkártyámat használtam,az internetkártyát.Úgyhogy csak innét mehetett a pénz.De utána nézek.Beléptem a contact menübe,beírtam és elküldtem.A másik kártyámat kitörölném,azt hogy kell?
Ha 2x tudtad használni úgy hogy a pénz nem a paypalszámládról közvetlen hanem a kártyádhoz tartozó folyószámládról származott és nem írtad be még helyesen a 4 jegyűt akkor 1x-1x fizethettél külön a két kártyán keresztül..de ha van netbankos elérésed a folyószámláidhoz akkor megnézheted rajta hogy melyik kártyához tartozó folyószámládról vette le a paypal a pénzeket...de csak a zárolás feloldása után látod a számlatörténetedben miután elszámolta a bankod... A 400 hufos terhelés adatai is a zárolásból való elkönyvelés után látszódnak a folyószámládon (kivéve egyes bankokat ahol már a terhelés alatt látszik mi van írva a közleményben). Tehát a másik kártád bankszámláján is nézz szét....
Hogy érted,hogy mindkét kártyához tartozó négyjegyűeket?Csak az egyik kártyát használtam,ezek szerint csak ahhoz tartozik négyjegyű szám.A bankszámlakivonaton is csak egy van.A hozzátartozó -400forinttal együtt.
A contact menüben add meg mindkét kártyához külön kártyaszámmal együtt a hozzátartozó 4 jegyűket..(a végén lévő 3 jegyűt a kártyaszám után azt ne írd.....) Akkor tűnik el a bal oldalról a link ha vmiket beírkáltál.....
Igen,két kártyát is hozzáadtam.Senki nem mondta,hogy nem lehet.Bal felső sarokban nincs semmi ilyesmi.Írtam a központnak,hogy miért nem vagyok verified,igazítsanak útba.Ha esetleg rossz expuse számot adtam meg annak idején,akkor mi lehet belőle?
Kártyahozzárendelés után 1x enged fizetni......aztán be kell ezt a 4 jegyűt írni ahol kérte......bal felső sarokban belépés után kéne egy linknek lenni....ez vezethet el oda ahol kéri a számot. De gyanítom te 2 kártyát is hozzádtál ha egyszer 2.szorra is engedett fizetni....hova siettél? Keresd meg a megfelelő adatokat és írd be őket a linken lévő helyre ha még mutatja a paypalod.
Szia Digicat!Előttem a bankszámlakivonatom,rajta:PP **** EXPUSE(a négy csillag számot jelent)valószínű ezt kéne beírnom,de hova?Ez itt a kérdés,mert ahova mondtátok,ott csak kártyát lehet hozzáadni.Unverified vagyok.Mikor get verifiedet nyomok,akkor újra kártyahozzáadást adja be,de ettől nem változik semmi,mert a kártyáim már hozzá vannak adva.Első két alkalommal engedett utalni,aztán semmi.Segíts digicat!:)
erdekes egy ismerosomnek is visszadobtak az utalasat leginkabb az az erdekes benne, hogy o mar nagyon sokszor utalt paypal-rol a bankszamlajara, es semmit sem modositott a korabbi sikeres tranzakciok ota tehat jol be volt irva a megfelelo helyre minden nev es szam nem ez lehetett a gond nala
azt javaslom, hogy erdeklodj a bankodnal, mi miatt hiusult meg a tranzakcio ha a bank nem tud hasznalhato informaciot adni, akkor a paypal-nak tedd fel ugyanazt a kerdest
en nemreg kerdeztem valamit az ebay-tol, es meglep modon fel napon belul kaptam valaszt a kerdesemre (nem automatatol) majd par levelvaltason belul megoldodott a gondom (mivel a paypal es az ebay 1 ceg, lehetseges, hogy hasonlo gyorsasaggal megkapod a valaszodat te is)
Biztos ezerszer feltették már ezt a kérdést. Hogy kell mgeadni a bankszámlaszámot a PayPal-nál, hogy a withdwaw sikeres legyen. Most visszautasította a Raiffeisen, és z OTP is, már szinte elfogyott a pénz, úgy veszem ez a tanulópénz, de meg szeretném tanulni.
Paypalos segítséget szeretnék kérni, ki kellene fizetnem egy megrendelésem 509 USD de sajnos még nincsen paypal-om, azt szeretném itt kérdezni lenne e itt olyan aki anyagi ellenszolgáltatásért kifizetné nekem ezt az összeget én pedig odaadom neki forintban és ráfizetek mondjuk 5000 Ft -ot a szolgálataiért!
Ha van segítőkész ember kérem írjon egy mailt: a kismuki78@yahoo.de címemre!
Sziasztok.Regisztráltam,majd utána kétszer engedett utalni,de most harmadszorra már nem.Unverified vagyok,de miért?Agyamra megy ez az egész rendszer.FDe kell,hogy működjön.-
Szia, régen valóban volt ilyen lehetőség, de megszigoritották a dolgot, valóban régen elég volt az útleveled másolata... Most viszont személyesen kell jelen lenned a számla megnyitásánál, ez minden államban egységes lett. Pl: Ha ingatlant vásárolsz vagy céget jegyeztetsz be kint akkor is jelen kell lenned a nyitásnál ez alól van egy két kivétel...
különös kéréssel fordulok felétek! bankszámlát szeretnék nyitni az usa ban, jó és olcsó szolglátatásdijakkal és egyebekkel! régen láttem iylen weblapot ahol kb 20e huf ért nyitnak a nevedre bankszámlát kint, elküldik a bankkártyát és a papirokat a nevedre stb. sajna már nemtalálom azt a weblapot, aki tud valamit az irjon már mert rettentő fontos! 1000 köszi!
Hi! Megszeretném kérdezni, hogy a paypal-ban csak a kártyához /OTP MC webkártya/ tartozó számlaszámot kell megadni? Olvastam másik topicban, volt olyan gond paypal pénzfogadásnál, hogy a bank neve nem volt megfelelően megadva. OTP esetén mi a helyes megnevezés? A választ előre is köszönöm.