Helló, itt a nagy nap, amit sok társammal együtt nagyon várok! :)
A 20:00 kezdés mit jelent? Akkor kezd a Gamma? a kapunyitás fél 7?
Köszi a választ, nyakizmokat m,elegíteni, és mindenkit szretettel várok ide, Debrecenbe!
Na ja , de a terkepek.hu a Kassai 44-re teszi a pontos helyet. Mivel jelzem a napfürdő hején épült meg a főnix.
De a lényeg hogy ha a Kassai utra tévedsz valahogy akkor onnan már nem lehet elvéteni fölösleges a házszámot figyelni. A Taxis meg ugyis tuggya, hun van, a troliról meg ott száll le a tömeg.
SCREAM FOR MEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kilenckor indul a vonat, zúzunk atomra, végre itt a nagy nap félév után!:)
Fontos koncert, 3 év alatt 3X jöttek, sztem most nagyon sokáig éhezhetjük őket live...
Az új album nagyon atom, hiába a sok elég direkt visszahallás és áthallás konkrét korábbi számokból. Szerintem a színpadkép pont ugyanaz lesz, mint a hivatalos oldalon föllelhető DoD party-s kép – full vörös, kétoldalt 2 kaszás eddy, vörös függönyök, vörös fények...
Ez lesz a legjobb koncertjük az utóbbi 3-ból... A Kisstadionban elszáll a hang, itt zárt tér, a hangzás tutti olaj! A látványba is belelöknek sokmindent szerintem, elvégre a tervek szerint ez az utoló világkörüli turnéjuk...
(Persze hány ilyenje volt már a Black Sabbath-nak meg a Deep Purple-nek is 15 évvel ezelőtt, és még mindig nyomják ezerrel... Nameg az AC/DC...)
Találkozunk a Fácánban, farkasok! Szegecsekkel kivert út vezessen benneteket is e szakrális intézmény felé!
Amennyiben átjönne a Maiden cca. félórára dedikálni,akkor igen.Sőt akkor lenne egy Maidnem koncert is,Töfiékkel így beszéltem meg.(ezért feltételes a dolog)
Csakhogy a magyar menedzsment egyik tagja elég kretén módon viszonyul a dolgokhoz,nevet szándékosan nem írok,ill. tudatlan csomó dologgal kapcsolatosan.
Egy kicsi esély azért még lehet,vasárnap de. talán még alakul valami.
Az angolok még nem érkeztek meg(mármint a menedzsment),ha velük sikerülne egyezkedni,akkor még ki is jöhet valami.
Bruce-nak megeshet,hogy vívópartnerre lesz szüksége,azt is elintéztem,megeshet,hogy találkozom Velük.
Na végre itt a nap!már miota várok erre!
amugy a koncerttöl függetlenül kinek mi a legféltetebb Maiden cucca?
nekem van egy best of the beast bakelitem(4 bakelitet tartalmaz és egy Maiden könyvet)!
elmertek érte kérni 125 eurot!:)
Ha addig nem találkoznánk MINDENKINEK jo szorakozást és üvöltsetek majd!
A Főnixnek (mint az előírás miatt minden nagy sportlétesítmények) igen rendes parkolója van, a mellette lévő Hódos sportcsarnoknak is, szóval a kocsival nem lesz gond:)
A Debrecen szakértőktől kérdezném, hogy van-e a Főnix csarnoknak parkolója, vagy Hajdúszoboszlón kell hagyjuk a kocsit mert közelebb nem lesz hely! :-)))