A játék cd-ről csinálj egy image filet (Én ezt az IsoBuster 1.6-al tettem meg, célszerű *.iso vagy bint készíteni). Fel kell telepíteni egy Daemon Tools nevü progit (én a 3.46-ot használtam origo/szoftverbázisról letölthető-Dijuice :)- ) ami egy cd emuláló program. A telepítése után az óránál megjelenik egy kis ikon. Ott először létre kell hozni egy virtualis cd rom- ot (teljesen új meghajtóként fog megjelenni) ezután mountolni kell az image filet. Ha mindent jól csináltál akkor a Sajátgépben, az új meghajtón magát a játék cd-t kell látnod. Ezután a DaemonTools emulation pontjában lehet beállítani, hogy milyen fajta védelmet "szimuláljon" (én speciel az összeset bejelöltem). Ezután a virtuális meghajtóról kell felinstallálni a játékot, majd leszedni valahonnan a patch-t (én a CyM3_Patch_13r3.exe-t használtam nekem csak ezzel működött,másikkal kivágott-Dijuice :)-). Nekem így korrektül felment a patch és nem volt gond a többnapos versenyek összetett eredményével. Ennyi
By NoFear
Innen pedig mindenki elovashatja. Bye -Dijuice :)-
Sztem ez a módszer a 4el is müködik.Hacsak nem vmi ujjab sztárfos van rajta,de sztem az se befojásolja.És akko megkérdeznlém ho neked ako megvan a 4 is ha má arrol kérdezel ??? Mert akkor leirhatnád nekem.......
Ahogy megneztem es rakatintotam a download demo bejott a gameshellf es ott a cycling manager 4 demo. Valakinek megvan mar teljesben a 4??? Mert meg businesselhetnenk.
Nekem csak a 13r3 patch-el ment,probáltam még a 11r-t és a 12r4-es-t is ezekkel azonban játék indításakor fekete képernyő és kivágott az asztalra.Viszont 13r3-mal minden tökéletesen megy,má el is kezdtem QSD-vel az idényt ausztrál kv-en tartok.Bettini vezet az összetettben, a pöttyös is aaz övé és a zöldtöl csak kicsit ven kemaradva McEwen-töl.Csapat-ot vezetem és Boonen fehér trikós.
Köszi NoFear hogy írtál ! Majd most próbálom amit mondtál, de az internetről én is eleve image fájlt töltöttem le iso-t, meg cue-t, úgyhogy sztem nálam sem fog működni, majd én is próbálok valamit, azér köszi, hogy írtál !
Bszki!!! 1 k*r*a boltot nem találtam ausztriában ,ahol 1általán pc-s játékot lehet kapni. Esélyem sem volt.:(((
DE! :)))
Meglett a CyM 3-om,másoltan és megy a patch!!!!!! ÉRTITEK???? PATCH NEM EREDETIVEL MEGY!!! Ezúton is NAGGGYYONN HÁLÁSAN köszönem balage-nak(játék) és NoFear-nek(starforce kijátszása).
Menj be a boltba,és mondd meg az eladónak,hogy szegény,magyar Cym4 rajongók teljesen ki vannak éhezve a játékra,és hogy azt mégsem tehetei,hogy nem ad neked legalább egy kartonnal.Ha nem döntene így,akkor közöld vele,hogy ha esetleg majd tudunk rá időt szakítani,akkor megköszönjük neki levélben.Azért ekkora lehetőséget nem fog kihagyni az eladó..
persze abban igazad van hogy arra nincs semmi garancia hogy utána átveszem, de mégha igy is lenne mert pl közben elrabolnak engem terroristák, nem hiszem hogy pl itt a fórumon gond lenne megszabadulni tőle...
de nem gond, megértem hogy a szülőket nem akarod bekeverni, csak egy kérdés volt...
Nem kettő kel,, csak egy. A játékot le tudjuk tölteni/legalábbis én le tudom/, meg hozzá a patchet is, csak serial kell. Meg ha tudod, hogyan lehet kiküszöbölni a starforce-t, akkor megoszthatod velünk. Vagy tudod mit? A boltban csak írj fel egy serialt az egyik borítótól, hátha rajta van. Ha nincs, akkor 1-et vegyél ne 2-t.:)
Hát nem hiszem ho adnak 40 €-t azért hogy 2 példányt vegyek a CyM4-böl, csak mer én rendes vok és e tök ismeretlennek akarom odaadni.:)) Jó szüleid lehetnek ha neked adnának egy lóvét. :)) Hol is laknak ? Betérnék hozzájuk :))))