Persze, úgy gondoltam én is, hogy a legközelebbi szervízig tudjak menni vele. Nyaralás lévén a csomi csurig lesz, nem biztos, hogy szívesen pakolnám ki, aztán a nagy kereket meg hova tegyem stb. stb.
Kényelmesebb -de költségesebb is- mint a kerékcsere /amit úgy is javítattni kell/, de inkább ne legyen rá szükség :o). Átmeneti, sos megoldásnak elmegy, nem beszélve arról, hogy biztonságérzetet -az esetleges önbizalmat, minden esetre- erősíti :))
Most a napokba vettem észre egy problémát!Mind a 4 ajtó kilincsének belső mozgó részéről kopik a fényezés!Nem látszik csak ha a kilincset meghúzom és odanézek!
Nem tom mitől van mert a hátsó ajtókat nem nyitogatom túl gyakran!
Mit kezdjek vele? Ha befújom szilikonnal az segíthet?
Sztem mindenki nézze meg akinek 1 éves elmúlt a kocsija!
Bekerült a kocsiba egy kihangosító, szakszervízben persze
Utána napokig csak nappal, világosban, városban közlekedtem
Kb egy hét után vettem észre esti szürkületben, hogy nincs műszerfalvilágítás. Épp vidéki munkára mentünk, későn érkeztünk, és mikor a kollegám utolért a másik kocsival, figyelmeztetett, hogy nincs hátul semmi fény, csak index.
Hoppá, gondolkodás, biztik átvizslatása, az egyik csúnyán kisült. Nem probléma, kicseréltem a csomagtartó 12V-os kivezetésének biztijére, fény van, OK
Amint hazaértem, menet a szakszervízbe, ahol berakták a kihangosítót.
Amíg a főnökre vártam, láttam ahogy dolgoznak...
Pont biztosítékot szedett ki az egyik dolgozó...
kombináltfogóval...
No comment...
A motortéri biztitáblában ott a biztosítékkiszedő eszköz...
Tehát ha valaki belenyúl az elektromos részbe, érdemes megnézni mindennek a működését...
Ez így szép is meg jó is Sárkány, csak az a baj, hogy igen gyenge jelet produkál a távirányzék, így közel kell lenned a vashoz, hogy vegye a szignált. Közelről meg már jó eséllyel látod is a vasat, ha meg nem tudod, hogy merre is közeledj az autó felé, na, akkor az gáz. :))
A harmadik gombnak car find (kocsikeresés) funkciója van.
Akkor érdemes használni, amikor beállsz a böhöm nagy parkolóba és amikor elintézted, amiért odamentél, nem tudod hirtelen merre is hagytad a kocsid. Ilyenkor megnyomod a hamadik gombot és körülnézel, melyik autónak megy a vészvillogója...
Ne idegeskedj,400km volt a szekérben "10 napos" Csepeli parkoló: bal oldal első sárvédő,első- hátsó ajtó+egy barom szándékos karcolás. Kulcs vagy valami más. Jó munkát végzet. Polir nem veszi ki,fényezni kell. "3 elem" :-((((((( Most már nem érdekel, de eleinte álmomban is ezt láttam. Tudom mit éreztek!!!!!!!!! Üdv.
Gáz nincs, a kocsiba nem tudom még hogy beszereltetem-e. A fogyit mérem, egy kicsit jobb lesz mint az eddig mértek. De nem is tolom 7 e. fölé a pedált. :-)))) Amúgy a gép fényezése elég silány,kopik a kilincseknél és karcolodik rendesen máshol is. 8500 km-nél még nem kellene. Pedig vigyázok rá !!!! A chiptuning jó, a kéményem kezd már szürkülni. Most figyelem mert váltásnál kotyan valami. Váltó,féltengely,motorbak ? Aknán kiderül. A belső müanyag sem valami frankó , mert sérülékeny. "még nem zörög" Most ennyit. Üdv.
régen jártam erre.Az utobbi honapok lakásfelujitással teltek aztán a bekőltőzéssel,s utanna pihenésképpen elmentunk nyaralni Pécs és környékére.Imádom azt a helyet,gyönyörü.Jot autokáztam a Mecseki dombokon 4-5000 között forgattam,nagyon megy mostmár a paripa (5100 km van benne).
Sajnos ott az utcán kellett parkolnom,amit a 4 krom szelepsapkám bánta :((.
A k..va anyját a mocsoknak amelyik észre- ill.elvette....
A Lacsim igy 4 hónap után is hibamentes s nagyon elégedett vagyok vele.Sajnos a költözés miatt most nincs otthon netem csak a munkahelyemen,de majd idövel...
Én már két autót vettem tőlük, a harmadik pedig, amit el fogunk hozni, már a szalonban áll. ( a piros Matyika az ) Csak jót tudok mondani róluk, velem mindíg mindenben nagyon korrektek voltak, segítő és kompromisszumkészek. Holnap tervezem, hogy benézek hozzájuk, még lehet, hogy össze is futunk. :))
Persze rajtam kívül közülünk többen is a DIFER - től vették az autót, rosszat tőlük sem hallottam !
Tegnap mérgesen berontottam a szervízbe azzal a problémával, hogy váltásokkor koppanó hangot lehet hallani és ez biztos a váltórudazat lesz. A szerelő nagy elánnal elkezdi keresni a hibát, majd kedvesen közli, hogy az igen szépen felszerelt direktszűrő védőlemeze koppan neki a motorbakhoz (mellékesen megjegyezte hogy nem GARANCIAVESZTŐ!!!). Legközelebb azért én is megnézem mielőtt bemegyek reklamálni, mert a kereskedő srác már szégyenkezik ha meglát. (mármint azért, hogy szar autót sózótt rám).
Komis köszöni az együttérzést (szabin van, így tolmácsolom)! Lőn csoda: a lökös horpadása magától visszapattant, látható és tapintható nyom nélkül, csak a fényezés lesz újra- majd idővel!