Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 0 391

Csak eszembe jutott. :)

Előzmény: rocky cellar (388)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 0 390

Nincs egészen igazad. Megtehetné bármelyik ilyen tehetséges férfi, hogy keres egy roma közösséget, beilleszkedik, feleségül vesz valakit és lesz 6-7 gyerekük, akiket sokkal jobb szinten felnevelnek, mint a szomszédok. Csakhogy ezek a tehetséges férfiak is pontosan tudják, hogy 6-7et nem tudnak úgy felnevelni (és abból a közösségből származó nővel pláne nem tudják úgy felnevelni), hogy azok versenyképesen indulhassanak abban a környezetben, ami ezeknek a férfiaknak a terepe.

Valójában a férfiaknak nincs is kedvük utódokra szánni annyi erőforrást. Meg lehet ezt ideologizálni, de akkor is ez a helyzet.

Pl. vegyük ezt a mumust, a válást. Ami utána a férfitól az "asszonyhoz" kerül, az tulajdonképpen a gyerekeké. Az asszony személyesen nem jár jól a házasodással-gyerekvállalással-válással, csak annyiban, hogy a gyerekei a lehető legnagyobb mértékben jogosultak az apa erőforrásaira. Nem ő maga, hanem a gyerekek. Persze, végső soron ez azt jelenti, hogy a maga erőforrásaiból jóval kevesebbet kell áldoznia a gyerekért, mint ha nem lenne/lett volna a férfi. De az egész huzavona a gyerek nélkül nem is értelmezhető. Szóval minél inkább kikerül a képletből a gyerek, annál jobb a férfiaknak. Is. A technikai civilizációban mindkét nem úgy érzi, hogy profitál a gyereknemvállalásból.

Szoktam pl. nézni, hogy a mai kor női szépségideálja a lehető legmesszebb van a termékeny nőről alkotott képünktől, és ez nem lehet véletlen.

Előzmény: rocky cellar (386)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 389

A túlfeszített miegymás visszahajlik ám, meg aztán mi az evolucijó?

Előzmény: Törölt nick (382)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 388

Ez így van, de ennek mi köze a szingliséghez?:-)

Előzmény: Törölt nick (387)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 0 387

Persze.

Amúgy szerintem a home office bizonyos százaléknál magasabb szintre hozása sok-sok problémára jó választ adna.

Pl. könnyebb lenne gyereket nevelni, pl. jelentősen csökkenne az utazásból adódó környezet-terhelés.

Előzmény: rocky cellar (375)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.09 -2 1 386

Nincs ebben semmi különös: ők tudják, hogy kell kezelni a nőket:-) Mink meg ebben a naaagy önostorozó keresztényöntudatunkban kiengedtük a kezünkből a gyeplőt:-)

Előzmény: Törölt nick (382)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 1 385

Jövőre találni fogok egy igazi jóféle tarhonyán nevelkedett paeasztp!nát, megígérem!

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 384

Jaj, te szegény!

Ne add fel, tudod, potemix, hiszen a lenyugvó napnak is van ereje. :)

Előzmény: Törölt nick (362)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 383

Erre gondoltam én is, köszi.

Előzmény: Törölt nick (381)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 0 382

Igen.

És vicces, hogy a sokkal jobban élők, vagyis intellektuálisan, gazdaságilag tehetségesebbek képtelenek sikeresebbek lenni evolúciós szempontból a Gazsinál. 

Előzmény: Törölt nick (374)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 381

Nézd meg a Férfiak Klubját, ők nem antifeministák és nem radikálisok. 

Előzmény: Törölt nick (356)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 2 380

Riszálnak nafrinak pakinak mindennek.

Előzmény: Törölt nick (377)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 1 379

A sztereotíp kép nagyon negatív. A kizsákmányoló, erőszakos, mindenkinél erősebb, mindenkit lenyomó diktáror. Akiktől meg kell védeni a nőket, a gyerekeket, más kultúrákat. Akikkel nem lehet együttműködni. Akik sokáig bitorolták a jogokat és lehetőségeket (szavazójog, felsőfokú tanulmányok). Akikkel szemben a nőknek a jogaikat ki kellett harcolni. - Holott, mondjuk a feminista mozgalomban férfiak is részt vettek, és pl. férfiak tucatjai kötöttek a megfelelő időben névházasságot nőkkel, hogy ez utóbbiak egyetemre mehessenek. Ezek így pl. elfelejtődtek. A nőverő férfikép viszont megmaradt.

Előzmény: Törölt nick (377)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 378

igem.

(és 5-6 év múlva ők állnak sorban a hajléktalanszállók előtt!)

Előzmény: Törölt nick (364)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 0 1 377

Hogy érted azt, hogy a nyugati nők a nyugati férfiak ellen fordultak? Miben fordultak ellene? Mondanál pár példát? 

Előzmény: Törölt nick (350)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 376

jogod, az van.

Dögivel!

(pl. LEX Simicska)

Előzmény: Törölt nick (358)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 375

Hát figyejj. Ezeket így társadalmi szinten úgy érdemes vizsgálni, hogy manapság miért lett ennyi, mi okozza a számuk növekedését, sötöbö. Amúgy mindkét jelenség (agglegény, vénlány) létezett korábban is, csak akkoriban nem volt jelentős mértékű.

Előzmény: Törölt nick (372)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 374

A legsikeresebb meg az a Gazsi lesz, aki 7-10 utódot hagy maga után.

Előzmény: Törölt nick (368)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 373
Előzmény: Törölt nick (354)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 0 372

:)

Még nekem eddig nem mondta ezt senki, pedig látod, hányszor elmondtam, hogy a szingliszövegelés is csak önigazoló, kudarcleplező hadova. :)

Előzmény: rocky cellar (369)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 371

Ez megint a ffiak nemtársaikkal való jellemtelenségére apellálás:-) Ugye, van egy tendencia, hogy a ffiak egyre inkább kikerülnek a 'helyzetből', és van az az elv, hogy a nők meg csak a magukhoz képest jobban 'helyzetben' lévőket tartsák potenciális partnernek. Akkor ha meghosszabbítjuk ezt a grafikont mit is kapunk?:-)

Előzmény: Törölt nick (368)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 0 370

:D

A femiknek aztán pont nem.

Az mgtow semmiben nem megy ellene a feminizmusnak. Mindettő célja az, hogy a nők a férfiaktól függetlenül boldoguljanak. Csak a femik hiszik, hogy ez sikerülni fog, az mgtow-k meg nem. De hát ez már a fogadás része, nem a harcé.

Előzmény: alaptalan (365)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 369

Nemtom, ha nem méred más mércével, akkó nincs vita, csak akkó te is hamar le leszöl hímsovinisztázva:-)

Előzmény: Törölt nick (366)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 0 368

Ezt mondjuk írtam én is.

A sikeresek nem önigazolni fognak, hanem utódokat hagyni maguk után.

A nemsikeresek meg kimagyarázzák a kudarcot, és szintén boldogan élnek.

A legjobb.

rocky cellar Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 367

Ja, ja. Majd figyelem, hogy a kikvótázott munkanélküli 'főállású családapának' valókat hogyan vadásszátok le, meg tarccsátok el a gyerekkel való prüntyögésért:-)

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -3 0 366

Amúgy nem emlékszem, hogy nőkért annyira ríttam volna.

Csak kudarcleplező viselkedésnek tartom az mgtow szövegeit.

Ez a kettő nagyon nem ugyanaz.

Többször leírtam, hogy szingliszövegeket is annak tartom.

Nem igazán gondolom, hogy nagyon más mércével mérném a férfiakat meg a nőket.

Előzmény: rocky cellar (360)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 365

csak a femiknek.

(de kurvára)

Előzmény: Törölt nick (345)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 1 364

Dehogy állnak félre a férfiak, nem hülyék azok se. A normálisabbja keres magának egy társat és családot alapít. 

Előzmény: rocky cellar (346)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 1 363

Az tény, hogy felborult az egyensúly, csak szerintem nem ott, ahol te látod.

De az viszont igaz, hogy a feminizmusnak lett pár olyan vadhajtása, túltolása, ami már eléggé veszélyes, nagyon rossz követezményekkel járhat. És hogy a férfiak érdemesek lennének arra, hogy ezekkel szemben védelmet kapjanak.

Előzmény: rocky cellar (360)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 362

gyugásért a ffiak bármire képesek

Ez igaz volt nálam is, de mától vége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: rocky cellar (353)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!