Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Az alaptörvény érvényessége nem érinti a többi törvény érvényességét.
Az alaptörvény semmissége viszont igen. Tudod, semmisség, amit te mondtál korábban. Nem én mondtam, te mondtad. Semmisség. Nem érvényesség, nem hatályosság.
Semmisség.
Pont.
Mondom, ne majmold vevegyőt, nehéz kimondanom, de ő sokkal értelmesebb nálad. Mondjuk nem tetted magasra a lécet, az igaz.
Most nézem a Kálmán Olga- Tordai Bence-vitát (II-III. kerület), itt magasan esélyes az ellenzék, azelőtt Varga Mihály nyert, de csak 41 %-kal.
Hogy ez a nőszemély milyen hihetetlen demagóg, és milyen erőszakos, nekem ez meglepő, a TV-ben nem volt ilyen.
Tordai ehhez képest egy szakember látszatát kelti :) (igaz, ő közgazdász és közgazdasági jellegű vitáról is volt szó).
De Kálmán Olga amilyen csúnyán nyomja a DK-t, az hihetetlen. És nem tudom, hogy ezt tanulják-e, de ugyanaz a stílus, mint Dobrev Kláránál a vitán: óvónéni stílusban, a végtelenségig leegyszerűsítve beszél.
Hitler által megfogalmazott törvények szerint működött a III. birodalom.Betű szerint betartva az alkotmányukat is. Soha nem lett hatályon kivül helyezve szavazással.
Szerintem te nem érted az egészet. Orbitális hülyeségeket írsz az alaptörvénnyel együtt bukó törvényekről. Nem is vagy méltó arra, hogy tovább társalogjak veled. Fantazmagóriákat hirdetsz, és arról adsz tanúbizonyságot, hogy nem sikerült felfognod a dolog lényegét.