Keresés

Részletes keresés

skorpio-m Creative Commons License 2001.01.04 0 0 890
Kisopusz Elvtars!
Az engedelyt megadom!
Hangulatjelentest kerek!
s.m.
Kisopusz Creative Commons License 2001.01.04 0 0 889
Elvtársak!
Éberség!
Bár a Mozgalomban volt egy Adrienn elvtársnő.,
( lábas volt a fedőneve ) DE !
Éberség!
Kérnék engedélyt kipróbálni az elvtársnőt!
Majd én beavatom a Mozgalomba!
Kitartás! ill. elnézést Szabaccság!
Kisopusz
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.04 0 0 888
Elvtarsak, jelentem Adrienn2-t besoroztuk a munkasorszazadunkba. A munkasorlanyok rovidesen felkeszitik a loveszeti gyakorlatra a friss hus elvtarsnot, igy a hetvegi vadaszaton mar megismerkedhettek vele kozelebbrol is.

Irany: also szele kozepe stb, stb...

Előzmény: skorpio-m (886)
Tavaris Stirlitz Creative Commons License 2001.01.03 0 0 887

Fórum:Politika
Téma:Index kommunistái, egyesüljetek !!!
2001. január 3. szerda - Genovéva, Benjámin. Internet idő: @972

Daragije Tavaris PhantomII !

Partunk es nepunk mar utasitotta a kovetsegen a tanacsado tavarisokat, hogy vegyek fel a kapcsolatot az AVHs tavarisokkal, akik majd a kormere koppintanak ennek a provokatornak!
Az egyetemen elvhu kadereink mar megfigyeles alatt tartjak az illetot, nehogy kicsusszon az igazsagszolgaltatas markabol!

Ebersegedert, Partunk kituntetesben reszesitett!

Eljen az orok es megbonthatatlan szovjet-magyar baratsag!

Előzmény: phantomII (885)
skorpio-m Creative Commons License 2001.01.03 0 0 886
Kedves adrienn2!
Kapcsolodj be a topicba, igy tobb informaciohoz jutsz, mintha
kerdoiveket toltenenk ki.
Lelemenyesseg! -monda ViragElvtars!
phantomII Creative Commons License 2001.01.03 0 0 885
Vigyázat elvtársak!

Imperialista áltudománnyal (piszológia) akarják mételyezni a világforradalmat!

A kérdőív meg hírszerző trükk!

Phantom

Előzmény: adrienn2 (884)
adrienn2 Creative Commons License 2001.01.03 0 0 884
Elnézést, hogy kicsit offtopic leszek, de a segítségetekre lenne szükségem. Végzős pszichológushallgató vagyok, és politikai pszichológiából írom a szakdolgozatomat. A címe Kollektív emlékek a Kádár-korszakról. Vagyis arra vagyok kíváncsi, hogy mire emlékeznek az emberek abból az időszakból, vagy aki túl fiatal az emlékezéshez, az hogyan képzeli el. Kérdoíveket töltetek ki emberekkel,és pont ebben lenne szükségem rátok, ha van egy negyedórátok, kérlek látogassatok el a honlapomra, és töltsétek ki a kérdoívet. Előre is köszönöm.
w3.swi.hu/adrienn2
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.03 0 0 883
Stirlitz Elvtarsnak nincsen multja, hiszen o mar a szebb jovoben el.

(legalabbis, amig az ellensegnel kemkedik)

Előzmény: Stirlitz2000 (882)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.01.03 0 0 882

Fórum:Politika
Téma:Index kommunistái, egyesüljetek !!!
2001. január 3. szerda - Genovéva, Benjámin. Internet idő: @833

Dorogije PsychoPata!

"Látszik minden sorodból hírszerzői múltad!"

Múltam??

Csak nem hallottal valamit a kozpontbol rolam?

Előzmény: psycho-pata (881)
psycho-pata Creative Commons License 2001.01.03 0 0 881
Kedvenc Stirlitz 2001!
Látszik minden sorodból hírszerzői múltad!
Hogy a tavaris "RIA" sir "WAF" volt még nekem
sem jutott eszembe!!!

Előzmény: Stirlitz2000 (880)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.01.02 0 0 880

Fórum: Politika
Téma: Index kommunistái, egyesüljetek !!!
2001. január 2. kedd - Ábel. Internet idő: @069

Dorogije Tavarisok!
Ma Abel napjan, Partunk es nepunk megemlkezik tavaris Rudolf Ivanovics Abelrol (alias:WILLIAM AUGUST FISHER) aki eletet kockaztatva a kapitalista satan fellegvaraban sulyos csapast mert az imperialistakra, es a nemzetkozi antifasiszta tudomanyos tarsasag segitsegevel segitett Los Alamosbol atomtitkokat a szovjet anyacskank reszere mexerezni!

Eljen az orok es megbonthatatlan szovjet-magyar baratsag!

Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.01 0 0 879
Ha ezt Lenin elvtars megerhette voln, Istenem!
Egyik szemem konnyezett a meghatottsagtol Onogur elvtars jokivansagait olvasva (buek), a masik szemembol patakokban folyt a nosztalgia konnye, mikor megpillantottam Stirlitz elvtarsam pottyantos WC-jet. Eszembe jutott a Don-kanyar, a Volga-delta es a sivatagi loveszet, ahol egy pompas kolera jarvanyt sikerult seggbeloni. Istenem, milyen elvezet volt a szekletmintak kibanyaszasa a drothurokkal elvtarsaink hatuljabol... Most elmegyek zokogni...
AVH-s elvtárs Creative Commons License 2001.01.01 0 0 878
Hogy is mondta Vlagyimir Iljics? A sajtó meghódítása kis lépés a munkásosztálynak, de nagy a világforradalomnak!

Kiváló gondolat elvtársam, Lenin elvtárs gondolatai ma is rendkívül aktuálisak. Ha segítségre lenne szükség a maradék 5% jobboldali média szétveréséhez, az AVH Szibériában frissen kiképzett alakulatai bármikor bevethetőek. A beszivárgó szalámitaktika alkalmazásában felülmúlhatatlanok vagyunk.

Előzmény: Első titkár (841)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.01.01 0 0 877

2001. január 1. hétfő - Fruzsina. Internet idő: @937

"A kovaszinszkorkon töltött szilveszteri PártGyűlésen megállapodás született, hogy Stirlic2000 et. JamesBondot megszégyenítő új felszereléssel látjuk el. "

Daragijje Tavaris Virag !

Koszonjuk, hogy gondolsz rank a nyugati imperialistak elleni harc megvivasavaban. A mult heten veteleztem a kozpontbol uj felszereleseket, de azert varom az ujabb harci eszkozoket!

Az ellenseg kozelebbi megfigyelesehez kivalo Zenit 122s 35mm tipusu kemkamera amelyet a 7. Direktoratus fejlesztett ki.

Alca szemuveg a konspirativ talalkozokra!

Minden zarat kinyito kulcskeszlet!

Es a moszkvai idot halalpontosan mutato ora!

Előzmény: VirágElvtárs (868)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.01.01 0 0 876
A sotetben klikkelo imperialista berencek megszabotaltak a tiszti klub kepet az elozo hozzaszolasban!

Előzmény: Stirlitz2000 (875)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.01.01 0 0 875

2001. január 1. hétfő - Fruzsina. Internet idő: @708

Daragije Tavaris Kedves!

Partunk es nepunk orommel veszi erdeklodesedet a Volga-parti dacsak irant. Ezek a dacsak, csak komoly munkasmozgalmi multtal rendelkezo tavarisok szamara lesznek kiutalva jutanyos, partunk altal dotalt aron.

Bemutatok nehany modelt a rendelkezesre allo dacsakbol:

A fenti model komolyabb erdemeket szerzett tavarisok szamara keszult, a kovetkezo kepen az osszkomfortos multifelhasznalos mellekhelyseg lathato.

A dacsakhoz a munkasmozgalmi harcban megfaradt tavarisokat libegovel szallitjuk. Ez a kozlekedesi eszkoz termeszetesen teljesen ingyenes, es 24 oran keresztul rendelkezesere all(Partunk es nepunk ellensegei nyujtjak a kimerithetetlen energiat a mukodteteshez a kozeli banyabol).

A tiszti klub, ahol a regi szep idokre emlekezve a petroleum csillarral pazarul megvilagitott diszteremben, egy-egy uveg vodka mellett, fustolt halat eszegetve, elmerenghetnek a tavarisok.

Tavarisi udvozlettel,
Stirlitz

Előzmény: Kedves Elvtárs (873)
Kedves Elvtárs Creative Commons License 2001.01.01 0 0 874
Dorogij VirágElvtárs !

"Osztályharcunk vasmarkában megolvad a dollár, elvtárs!"
Apropó valuta ! Itt az ideje, hogy népünk kitaláljon valamit az imperialista, globalista bankszámla píz und újgyarmatosítás ellen, még mielőtt feltörekvő ifjúságunk soraiból szedi áldozatait, veszélyeztetve osztályharcunk sikerét.

Előzmény: VirágElvtárs (870)
Kedves Elvtárs Creative Commons License 2001.01.01 0 0 873
Dorogij Stirlitz2000 Elvtárs !

Érdekelne egy félpanziós dacsa ott a zúg a Volga mentén.

Előzmény: Stirlitz2000 (865)
onogur Creative Commons License 2001.01.01 0 0 872
Kedves Nagy Október elvtárs!

Könnybelábadt szemmel bontottam fel éjfél előtt az igriszkoje pezsgőt, melyet még illegalitásba vonulásom előtt rejtettem el az ellenforradalmárok elől.
Jelképezve az örök és megbonthatatlan szovjet-magyar barátságot, fele-fele arányban vörös soproni kékfrankossal kevertem magamnak egy bajkál-koktélt.
Pohárköszöntőmben ( Szervusz, Pohár! ) többek között megemlítettem az Ön nevét is, méltattam hathatós segítségét dolgozó népünknek a reakció elleni kűzdelemhez.
Kívánok Önnek is, a Testvéri Szovjet Népnek is Boldog Új Évezredet!

Szabadság!

Előzmény: Nagy Oktober (871)
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.01 0 0 871
PARTFEGYELEM ÉS PARTKASSZA, ELVTARSAK!
Előzmény: VirágElvtárs (870)
VirágElvtárs Creative Commons License 2001.01.01 0 0 870
Osztályharcunk vasmarkában megolvad a dollár, elvtárs! Az osztogatásokat pedig az államosítás után szeretem megvalósítani, de persze akkor már vörösödő arccal, kipirulva és leleményesen. De nem akarok a Pénztárnok et. dolgába avatkozni.
biztonság
Előzmény: onogur (869)
onogur Creative Commons License 2001.01.01 0 0 869
Virág elvtárs!

Javaslom, hogy az ellenségre, a fasiszta brigantikra a munkásosztály vasöklével sújtsunk le!
A vasmarkot haggyuk az osztozkodás idejére...

Szabadság!

Előzmény: VirágElvtárs (868)
VirágElvtárs Creative Commons License 2001.01.01 0 0 868
Minden alvó ésnem alvó(éber), másnapos és nem másnapos elvtársamnak dolgos, és eredményes új, évezrednyi osztályharcot kívánok!

Szeretném megköszönni harcos kiállásukat és azt, hogy nem halunk ki. Köszönjük az utánpótlás és IfjúGárda képzésben résztvevő elvtársaknak kitartó munkáját.

Én mint a belügy vezetője megígérhetem, új alapokra helyezzük a belbiztonság kérdését. Illegalitásunkat szigorúan megőrizzük (még onogur őrnagy is!), az ellenségre vasmarokkal lesújtunk. Elvtársainkat megismerjük még akkor is ha lefogytak egy kicsit is a szibériai ideológiai továbbképzésen, kicsit de csak nagyon kicsit keményednek a módszerek.

szigorú vagyok de legalább igazságtalan

(minden elvtársnak dupla vodka-adagot utalunk)

A kovaszinszkorkon töltött szilveszteri PártGyűlésen megállapodás született, hogy Stirlic2000 et. JamesBondot megszégyenítő új felszereléssel látjuk el.
szabaccság

onogur Creative Commons License 2000.12.31 0 0 867
B@sszus, hát nem elszóltam magam...
A tények makacs dolgok.
Előzmény: onogur (866)
onogur Creative Commons License 2000.12.31 0 0 866
Itt már jártam, gyönyörű vidék, úgy emlékszem a falu neve Krasznaja Latrina.
Nagyon várom a találkozást az elvtársakkal, a fogadásig
Boldog Új Évet kíván:
onogur őrnagy

Előzmény: Stirlitz2000 (865)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2000.12.31 0 0 865

2000. december 31. vasárnap - Szilveszter. Internet idő: @729

Dorogije Tavarisi!

Partunk es nepunk orommel kozolheti, hogy az uj evezredben meglepetesszeru tamadast fogunk inditani a nagy kapitalista/imeprialista satan ellen! En szemelyesen, a sziberiai oldalrol fogom tamogatni a felszabadito akciot!

A fenti kepen, a felszabadito csapatainkat szallito lopakodo legparnas csatahajot lathatjatok.

Az elektronyikus hadszinteren reszvett munkajaert mindenkit partdicseretben reszesitek, a kovetsegen barati tarsasagban fogjuk atadni elvhu tavarisainknak a kitunteteseket,

illetve a Volga folyo menten felepitett dacsak katalogusat, amelyekbol kedvuk szerint valogathatnak.

ui:Partunk es nepunk minden tavarisnak Boldog Uj Evezredet kivan!

onogur Creative Commons License 2000.12.31 0 0 864
Tisztelt Virág elvtárs!
Köszönöm!
A DOLGOZÓ NÉPET SZOLGÁLOM!
Előzmény: VirágElvtárs (862)
Agitprop Creative Commons License 2000.12.31 0 0 863
Mindenkinek nem, csak aki kidolgozza a belit. (Vagy ad nekem pár "dokumentumot.")

Szabaccság!

Előzmény: VirágElvtárs (862)
VirágElvtárs Creative Commons License 2000.12.31 0 0 862
Onogur et.
hosszas figyelő-elemző munka után ki kell jelentenem, felterjesztlek Főtitkár et. elé, előtt valami kiváló(munkadolgozócsapatharcospartizánszénrakó(nem kívánt törlendő))érdemrendre.
Stirlic2000 et. majd (kérém jegyzőkönyvre írni) ide varázsol valamit a gyűjteményéből, legalábbis remélem, mert én nem tudok képet illeszteni(gyengéinket néha meg kell vallani).

Harcostársaim, új arccal és lobogó hajjal, előre az új évezredi feledatokba. Minden kommuniesta elvtársnak fog jutni érdemrend!
szabaccság

Előzmény: onogur (857)
Nagy Oktober Creative Commons License 2000.12.31 0 0 861
Rambo elvtars, lehet, hogy te hullyulsz, de a vilagforradalom nem kabare es nem habostorta, hanem nagyon kemeny munka!
Ne viccelodj, mert rad allitjuk Schwarzenegger elvtarsat, aki majd jol megfingat teget!
Előzmény: ramboarpi (860)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!